Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Suomen Ismo Sipeläisen suoritus maailman kovimmassa kokkikisassa meni plörinäksi – ”Pieni shitshow”
SUOSITTELEMME:
PRO-gaalaviikko! Seuraa suorana, ketkä palkitaan ravintola-ammattilaisten himoituilla palkinnoilla torstaina
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Reseptit
Peppi Aralehdon takuuvarmat reseptit: kalakeitto ja leivitetyt fasaanipihvit
Riista
Kolme loistavaa peurareseptiä ja kaikki, mitä ravintola-ammattilaisen pitää peurasta ja sen lihasta tietää: ”Moni kokeilee kerran kokonaista”
Ammattikeittiö
Suomen pellot pullistelevat nyt kukkakaalia – keittiöammattilainen, auta viljelijöitä hädässä! Tässä suositun keiton resepti
Reseptit
Lohesta voi tehdä pekonia, ja se on täydellinen lisuke vaikka risottoon
MAINOS: Rollfoods
Nappaa talteen artesaanileipäreseptit, joilla erotut
Ammattikeittiö
Helpota työtäsi genarilla! Kondiittorimestari Eero Paulamäen vinkit ammattikeittiöön – ja kolme ihanaa reseptiä
Ruokakulttuuri
Valmista hatsapuri itse! Tässä resepti tuhtiin herkkuun, jolle on Georgiassa oma liputuspäivä
Reseptit
Ihanan överiä! Kokeile näitä kolmea erilaista laskiaispullaa
Ruokaresepti
Valmista hernekeitto luomuna – hyväksi havaittu resepti suurkeittiöön
Reseptit
Mahtava kattaus korealaisen keittiön reseptejä: ota haltuun kimchi, kimbap ja bibimbap
Ammattikeittiö
Ammattikeittiössä voi oikaista puolivalmiilla – viisi reseptiä, joilla säästät aikaa ja energiaa
Reseptit
Kun lihan hinta nousee, ammattikeittiössä kannattaa käyttää rohkeasti koko ruho – tässä 5 reseptiä
Ammattikeittiö
Viime joulun hittiherkun tehnyt Ville Kivinen loihti uuden reseptin: näin valmistat pistaasi-suklaabrownien suurkeittiössä
Reseptit
Hyvää ja halpaa! Viisi sesongin reseptiä kotimaisesta kalasta
Vegaaninen
Lyttyperunat, vegekäristys, risotto… viisi loistavaa vegaanista reseptiä
Reseptit
Mahtavia reseptejä kesään: pehtoorin salaatti, vihervoimainen jäätelö, lehtikaalicollins…
Reseptit
Tässä kolme ahvenanmaalaisinta ruokaa – pannukakku jyräsi ylivoimaiseen äänestysvoittoon
Reseptit
Ukrainan lohturuoka on borssikeitto, ja sitä tarjoamalla voit näyttää tukesi – tässä resepti isolle porukalle
Teknologia
Tekoäly ja cocktail – Jussi Viljala ja Matti Tedre toteuttivat ”pelottavan” yhdistelmän
Reseptit
Tomi Björck: Parhaat jälkiruoat juuri nyt
Reseptit
Mausta nyhtökaura ja muut kasviproteiinit hyvin! 5 mahtavaa reseptiä
Reseptit
Tartar on aina muodissa – uskaltaako sitä syödä?
Alkutuotanto
Ensin oli muna, sitten tuli paljon strutseja
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Bocuse d'Or
|
Suomen Ismo Sipeläisen suoritus maailman kovimmassa kokkikisassa meni plörinäksi – ”Pieni shitshow”
Työelämä
|
Kokin koulutuksella monenlaisiin töihin: Petra Väänänen, Karoliina Jaakkola ja Antti Rinta-Huumo kertovat uratarinansa
Baarit
|
Helsingin kesän ilopilleri, fiiliksestään palkittu laivabaari etsii uutta kotia: ”Ei voida laittaa kerrostalon kivijalkaan”
Ruokakulttuuri
|
Mikä oikeastaan on brasserie? Entä bistro? Vuoden keittokirja avaa termit
Bocuse d'Or
|
Kaisa Laanemäe on kokkilupaus, joka omistautuu nyt Ismo Sipeläisen MM-taistolle ja saattaa joskus edustaa Suomea itsekin
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Baarit
|
Helsingin kesän ilopilleri, fiiliksestään palkittu laivabaari etsii uutta kotia: ”Ei voida laittaa kerrostalon kivijalkaan”
PRO-palkinnot
|
PRO-gaalaviikko! Seuraa suorana, ketkä palkitaan ravintola-ammattilaisten himoituilla palkinnoilla torstaina
Trendit
|
Tässä ovat vuoden 2025 ravintolatrendit
Bocuse d'Or
|
Suomen Ismo Sipeläisen suoritus maailman kovimmassa kokkikisassa meni plörinäksi – ”Pieni shitshow”
Työelämä
|
Kokin koulutuksella monenlaisiin töihin: Petra Väänänen, Karoliina Jaakkola ja Antti Rinta-Huumo kertovat uratarinansa