Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Miten kate lasketaan? Hinnoitteluopas baareille ja ravintoloille
SUOSITTELEMME:
Pohjoismaiden Michelin-tähdet jaettiin – tässä ovat Suomen Michelin-ravintolat 2025
Kastikkeet
3 x vegaaninen kastike – ravintoloitsija Richard McCormickin parhaat reseptit
Uusi ravintola
Suomen ensimmäinen vegaanipizzeria on startannut vahvasti – ”Vegaaninen ruoka voi olla kannattavaa liiketoimintaa”
Vegaaninen
Vegaaninen vuusto toimii ravintolassakin, kun sitä käyttää oikein – näin parannat makua ja rakennetta
Kolumni
Kolumni: Kysymykseni hämmensi tarjoilijan – vegaaneja voi palvella monella tavalla
Cocktailkoulu
Miten tehdään täydellinen Whiskey Sour? Vältä epämiellyttävä tuoksu näin
Vegaaninen
Pikaruoka voi olla hyvää ja terveellistä, sanoo ruokarekkaa Helsingissä pyörittävä Vladimir
Hinnoittelu
Kahvi on halvempi, jos tilaat sen kauramaidolla – helsinkiläinen ravintola erottuu ratkaisullaan
Kahvi
Näin kävi kasvijuomien top 12 -sokkotestissä! Kaksi tuotetta päästi kahvin maun hyvin läpi
Kasvijuomat
Onko teillä kauramaitoa? Kasvijuomat ovat tulleet jäädäkseen
Kasviproteiinit
3D-tulostettua vegaanista ”lihaa” myydään nyt ravintolassa Suomessa – maistoimme!
Vegaaninen
Lyttyperunat, vegekäristys, risotto… viisi loistavaa vegaanista reseptiä
Festarit
Miten Flow’ssa syötiin? Festarin ravintolat kuvina: kekseliäin, näyttävin, pisimmät jonot
Tapahtumaruokailu
Flow Festival luopuu punaisesta lihasta – tässä lista festarien kaikista ravintoloista
Brändäys
Teflon Brothersin uusi aluevaltaus: vegaaninen Falapala
Tuotekehitys
Nyhtökauran äiti Maija Itkonen keskittyy nyt kanattomaan munaan
Vegaaninen
Tämäkin burgeri on vegaaninen – Avec esittelee Los Angelesin uuden aallon vegaaniravintoloita
Trendit
4 ruokatärppiä, joilla pysyt maailman muutoksessa mukana
Reseptit
Mausta nyhtökaura ja muut kasviproteiinit hyvin! 5 mahtavaa reseptiä
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Michelin-tähdet
|
Pohjoismaiden Michelin-tähdet jaettiin – tässä ovat Suomen Michelin-ravintolat 2025
Uusi ravintola
|
Jasper Pääkkösen ravintola valmistui, ja tältä siellä näyttää
Karaoke
|
Kävimme Helsingin keskustan uudessa 24/7-karaokebaarissa – tältä näyttää Tokio Karaoke, jossa lauletaan läpi yön
Michelin-tähdet
|
Michelin-tähdet jaetaan taas – tässä ovat arviot siitä, ketkä niitä Suomessa maanantaina saavat
Lounasravintolat
|
Tampereen parhaat lounaspaikat 2024: tässä äänestyksen tulokset
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Talous
|
Miten kate lasketaan? Hinnoitteluopas baareille ja ravintoloille
Terassi
|
Helsingin uuden Superterassin ruokatarjonta yllättää
Michelin-tähdet
|
Pohjoismaiden Michelin-tähdet jaettiin – tässä ovat Suomen Michelin-ravintolat 2025
Festivaalit
|
Hurjasti kasvanut Helsinki City Festival järjestetään ensi kesänä vielä isompana – tältä siellä näytti
Peruna
|
Annabelle, Colomba, Jazzy… 17 yleistä perunalajiketta käyttövinkkeineen