Aromi-lehti palkitsi Suomen ammattikeittiöiden ja ravintoloiden parhaat ammattilaiset PRO-tunnustuspalkinnoilla Helsingissä keskiviikkona 18.1.2023. PRO-palkinnot jaettiin jo 21:nnetta kertaa.
Palkintojen saajaksi oli ehdolla yhteensä 48 finalistia 16 sarjassa.
Yksi finalisteista palkittiin kahdella PRO-pystillä: Jukka Turta Päijät-Hämeen Ateriapalvelusta voitti PRO ammattikeittiön tuotekehittäjä -sarjan ja vei nimiinsä lisäksi lehdistön palkinnon.
Uutena lanseeratun PRO tulokas -sarjan voitti Anna Siitari, joka pyörittää mikkeliläistä Kirjalan Kahvipaahtimoa yhdessä isänsä kanssa.
PRO-gaalan yllätysesiintyjä oli Anssi Kela. Avec seurasi gaalapäivän kulkua hetki hetkeltä.
LUE MYÖS: Nyt saa tuulettaa! Parhaat kuvat PRO-gaalasta
LUE MYÖS: Kouluruuan tuotekehittäjä Jukka Turta oli PRO-gaalan kuningas: “Mykistynyt fiilis”
LUE MYÖS: Kuvat: PRO-gaalan tyylikkäimmät puvut
PRO-palkinnot 2023: voittajat
TULOKAS
Anna Siitari, Kirjalan Kahvipaahtimo, Mikkeli
TUOMARISTON KUNNIAMAININTA TULOKKAALLE
Iida Paloniemi, Friends & Burgers, NoHo, Oulu
AMMATTIKEITTIÖN TYÖNTEKIJÄ
Hilkka Anttila, SEAMK kampustalo, Sodexo, Seinäjoki
RAVINTOLAN KEITTIÖPÄÄLLIKKÖ TAI -MESTARI
Kim Mustonen, Pure & V, Nizza
KAHVILAN TYÖNTEKIJÄ
Eve Kormilainen, Espresso House, Helsinki
OPETTAJA
Jyri Bemerståhl, Keuda, Mäntsälä
RAVINTOLAN KOKKI
Fanni Polón, Nokka, Helsinki
AMMATTIKEITTIÖN KOKKI
Teppo Vahtera, Arkea, Turku
RAVINTOLAN ASIAKASPALVELIJA
Mustafa Alpaslan, Clarion Hotel Helsinki, Helsinki
INNOVAATIO
Kalamuru, Lagerblad Foods
AMMATTIKEITTIÖN TUOTEKEHITTÄJÄ
Jukka Turta, Päijät-Hämeen Ateriapalvelu, Lahti
BAARIMESTARI
Mikko Rauman, G Livelab, Helsinki
HOVIMESTARI TAI SOMMELIER
Andrey Sorokin, Carelia, Helsinki
AMMATTIKEITTIÖN PÄÄLLIKKÖ
Minna Gehör, Juvenes, Oulu
RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖ
Noora Luojus, Kansallisooppera, Restel, Helsinki
VASTUULLISUUS
Ravintola Nolla, Helsinki
YRITTÄJÄ
Kim Heiniö, Soupster, Helsinki
LEHDISTÖN PALKINTO
Jukka Turta, Päijät-Hämeen Ateriapalvelu, Lahti
Aromi-lehti jakoi horeca-alan PRO-tunnustuspalkinnot jo 21:nnetta kertaa. Tunnustuspalkinnoilla juhlistetaan alan kovaa osaamista ja kohennetaan koko alan arvostusta. Avec ja Aromi kuuluvat samaan Keskisuomalainen-konserniin.
Kaikki PRO-voittajat kautta aikojen: propalkinnot.fi