PRO-palkinnot

Kuvat: PRO-gaalan tyylikkäimmät puvut 2023

Ravintola- ja keittiöammattilaiset ottivat Helsingin Kaapelitehtaan haltuunsa vuosittaisessa PRO-gaalassa keskiviikkona 18.1.2023. Gaalan kohokohta on PRO-palkintojen jako, mutta iso osa elämystä on muiden ammattilaisten kohtaaminen ja oman alan juhlistaminen hulppeissa puitteissa.

Avec keräsi yhteen kuvat PRO-gaalan mahtavimmista puvuista vuosimallia 2023!

LUE MYÖS: Tässä ovat PRO-voittajat 2023! Suomen parhaat ravintola- ja keittiöammattilaiset palkittiin

LUE MYÖS; Parhaat kuvat PRO-gaalasta 2023

Turkulaisen Puolakan koulun kokki Teppo Vahtera ja avec Salla Vahtera sävy sävyyn punaisissa. ”Olen ehdolla ammattikeittiön kokki -sarjassa, mutta yllättävän vähän jännittää. Ensimmäinen kerta gaalassa, joten nautitaan täysillä huikeasta tunnelmasta”, Teppo fiilisteli.
Mimosa Koskipuro, kouvolalaisravintola Mimosan Aidon ravintoloitsija säteili hopeisessa iltapuvussa. ”Ensimmäinen kerta PRO-gaalassa ja mahtava tunnelma. Odotan kovasti, että pääsen nauttimaan hyvästä ruuasta, juomasta ja seurasta. Nyt nautitaan!”
Soupsterin Kim ja Nadja Heiniö edustivat tyylikkään rennosti. ”Nyt jännittää, koska Soupster on ehdolla Yrittäjä-sarjassa. Ehdokkuus on suuri kunnia ja sillä on iso merkitys koko Soupsterin väelle. Kiitollinen fiilis!”
Soupsterin Toni Pirttimaa oli heittänyt rennosti lippiksen päähän. Vierellä avec Tanja Kokko. ”Illan suurin odotus kohdistuu Kim Heiniön osalta Yrittäjä-pystiin, tottakai. Mahtavaa päästä juhlimaan ja tapaamaan tuttuja.”
Alessandro Karttunen, Iina Peltonen ja Sivi Saarivirta tulivat kannustamaan Fanni Polónin voittoon Ravintolan kokki -sarjassa. ”Tänään juhlitaan hyvällä meiningillä, kävi miten kävi.”
Tilda Maria Turusen musta asu oli keveä leveine helmoineen. ”Illan kohokohta on Tulokas -sarja, jossa työkaveri Anna Siitari on ehdolla. Huomenna on työpäivä, joten kovin railakkaasti en voi kuitenkaan tänään juhlia.”
Sari Markkola-Niemi ja Maria Jalava Kaareasta tyylikkäissä kultamekoissa. ”Tämä ilta on erityinen, koska meillä on oma ehdokas mukana. Se on erityinen kunnianosoitus näin tuoreelle yritykselle. Tuli voitto tai ei, olemme todella ylpeitä ja nautimme täysillä tunnelmasta.”
Linnanmäen Nina Häkkinen ja Heini Rantsi sädehtivät kultaisissa juhlamekoissa. ”Odotamme railakasta menoa hyvässä seurassa. Puitteet näyttävät niin upeilta, että juhlafiilis nousi kattoon heti kun astuimme ovesta sisään, vau!”

Starian Anu Hemmilä häikäisi klassisessa lookissa. ”Elämme erikoisia aikoja, joten ravintola-alalla ja tekijöillä on nyt monta syytä juhlaan.”
Atrian Sofia Lind sädehti vihreässä laajahelmaisessa juhlamekossa. ”Olemme tuoneet tapahtumaan mukaan nuoria kokkeja, joten iloitsen heidän puolestaan PRO-gaalakokemuksesta.”
Sodexon Mira Hakamäki, Hilkka Anttila ja Outi Moilanen odottivat mitä PRO-gaalailta tuo tullessaan. ”Olemme aivan äimänä, miten iso juttu PRO-gaala on. Olemme ensimmäistä kertaa mukana, joten nyt nautitaan täysillä.”
Ravintola Konstan Möljä ja huikeat kansallispuvut. ”Meidän Santeri on ehdolla Tulokas-sarjassa. Tällä illalla on todella iso merkitys, koska meille on sydämen asia tukea nuoria tekijöitä. Takana on monta erikoista vuotta ja nyt voidaan juhlia,” Pauli Puha hehkutti.

19.1.23 klo 14.05: Mimosa Koskipuron nimi korjattu kohdilleen.


  • Tilaa Lehti

    Aromi
    Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

    Tilaa Aromi