Ruuan, juoman ja tapahtumien ammattilaisten printtilehdet Aromi, Shaker ja Evento saivat tammikuussa 2022 seurakseen päivittäisverkkomedian ja someyhteisön. Lehdet jatkoivat painettuina entiseen tapaan, ja niiden aikaisemmat verkkosivut sulautettiin yhteen. Syntyi Avec.
Teemme Aveciin omia sisältöjä, jotka löydät vain meiltä. Lisäksi nostamme Aveciin artikkeleita Aromista, Shakerista ja Eventosta. Seuraa Avecia Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja LinkedInissä!
Avecin toimitukseen saat yhteyden WhatsAppilla 040 681 8859 tai sähköpostilla avec@media.fi.
Avecin ensimmäisen vuoden luetuimmat jutut
1. Yli 30-vuotiaille suunnattu yökerho avautui keskustassa – Helsingin yöelämä on murroksessa: “Juomia tilataan etukäteen 300–500 eurolla”
Helsingin Babylon Club & Garden kiinnosti erityisesti kesäaikaan kovasti.
2. Tässä ovat Suomen 50 parasta ravintolaa 2022
Perinteikkään Suomen 50 parasta ravintolaa -listauksen tämän vuoden äänestys muuten käynnistyy lauantaina 21.1., ja voittajat julkaistaan maaliskuun lopussa.
3. Ukrainan lohturuoka on borssikeitto, ja sitä tarjoamalla voit näyttää tukesi – tässä resepti isolle porukalle
Borssikeitto on edelleen mainio valinta lounaslistalle.
4. Aperol spritz ei ole ainoa – kolme hyvää spritz-ohjetta
Kun Avecia vuosi sitten käynnistettiin, kiepautimme lähivuosien Aromeista, Shakereista ja Eventoista kiinnostavimpia juttuja nettiversioiksi Aveciin. Laura Hujasen kynäilemä spritz-artikkeli ilmestyi alkujaan Shakerissa kesällä 2021.
5. Helsinkiin aukesi ravintola, joka aikoo olla pystyssä 85 vuotta – tällainen on Café Savoy
Päätoimittaja Outi Tuomivaara kävi tutustumassa kiehtovaan uutuuteen.
6. Suomen paras lounasravintola 2022 on helsinkiläinen Satama – tässä äänestyksen top 50
Erilaiset ravintolalistaukset ovat kovaa valuuttaa.
7. Tässä he ovat: vuoden 2022 PRO-finalistit!
Keittiö- ja ravintola-ammattilaisten oscareiksikin kutsutut PRO-palkinnot ovat alalla erittäin arvostettu kunnianosoitus ammattitaidosta.
8. Mikä on Tampereen paras ravintola? Tässä äänestyksen top 50
Listat kiinnostavat.
9. Helsinkiläinen Chihuahua Julep -baari haluaa haastaa, tarjota uutta ja erottua massasta
Chihuahua Julep -baarista kertova artikkeli julkaistiin Shakerissa alkujaan heinäkuussa 2018.
10. Näin roomalainen ja napolilainen pizza eroavat toisistaan
Perusteellinen selvitys Aromi-lehdestä parin vuoden takaa.
11. Hietalahden, Töölön ja Mantan toriterassit käyttöön Helsingissä, Hietsun kirppis tekee paluun
Pieni uutinen Helsingistä.
12. Uusi ravintola vie sadan vuoden takaiseen Helsinkiin – tällainen on Sekel
Mariaana Nelimarkan ansiokas reportaasi.
13. 3D-tulostettua vegaanista ”lihaa” myydään nyt ravintolassa Suomessa – maistoimme!
Varsinkin rakenne on aika hurja ”lihassyineen” kaikkineen.
14. Helsingin halvin artesaanipizza! Uusi ravintola kokeilee rohkeaa hintakilpailua: “Meissä kaikissa asuu pieni häirikkö”
Tripla-kauppakeskukseen avattu Pikku Napoli kehitti tavan, jolla napolilaistyylisen pizzan hinnan sai pudotettua alas.
15. Tässä ovat PRO-voittajat 2023! Suomen parhaat ravintola- ja keittiöammattilaiset palkittiin
16. Näin PRO-gaala 2023 eteni: Avec seurasi hetki hetkeltä
PRO-gaala on Avecille iso panostus.
17. Antti Lukkari 1993–2023 – Aromin muistokirjoitus keittiön tähdelle
Arvostetun keittiömestarin kuolema on koskettanut ravintola- ja ruokayhteisöä syvästi.
18. Milloin mango on kypsä? Ohjeet tunnistamiseen ja käyttöön
19. Tartar on aina muodissa – uskaltaako sitä syödä?
Tarvetavaraa printti-Aromin sivuilta. Käännetty nettiversioiksi Avecin laukaisun alla.
20. Pikkuseura kasvoi yleisömagneetiksi – kulmakivenä on ajatus, jota Suomessa ei usein toteuteta
Porin Pesäkarhut on rakennettu eri tavalla kuin monet muut suomalaiset seurat. Urheilun piirissä työskentelee paljon tapahtuma- ja ravintola-ammattilaisia, joten urheiluaiheisiin on Avecinkin luontevaa tarttua.
Bubbling under:
Avecin ilmaisessa somekoulussa Kaikki Somesta -yrityksen somevalmentaja Noora Verronen opastaa Instagramin käyttöä työkaluna yrityksen kassavirran kasvattamisessa ja oman henkilöbrändin rakentamisessa. Suositun somekoulun voi suorittaa edelleen omaan tahtiin milloin vain.
Avec on jaettu seitsemään osioon
Bisnes tukee yrityksesi kehitystä. Aiheita ovat esimerkiksi johtaminen, markkinointi, rekrytointi ja työkulttuuri.
Ura auttaa kehittymään henkilökohtaisesti työurallasi.
Ihmiset sisältää nimensä mukaisesti henkilövetoisia juttuja. Täältä löydät henkilökuvat, kolumnit ja puheenvuorot.
Tapahtumat paneutuu tapahtumatuotantoon, tiloihin, alan osaajien ideoihin ja muihin tapahtuma-alan kiinnostavimpiin aiheisiin.
Keittiö on raaka-aineita, reseptejä, tietoa ja inspiraatiota muun muassa ammattikeittiöiden ja henkilöstöravintoloiden osaajille.
Juoma on baaritekniikkaa, cocktailreseptejä, oluita, viiniä, väkeviä, kahvia, teetä ja muuta mielenkiintoista.
Ravintolat & baarit kertoo alan tekijöiden innovaatioista, oivalluksista ja bisneksen yksityiskohdista.
Jätä juttuvinkki tai palaute
Avecin toimitukseen saat yhteyden WhatsAppilla 040 681 8859 tai sähköpostilla avec@media.fi.