-
Maija Kulmala
Palveluesihenkilö, Pirkanmaan Voimia, Ikaalinen
Maija Kulmala työskentelee Pirkanmaan Voimialla Ikaalisten Hoivan toimialueella kuuden yksikön palveluesihenkilönä ateria- ja puhtauspalveluissa. Hän saa arjen rullaamaan hyvällä pelisilmällä, kokonaisuudet halliten ja tulevaa ennakoiden. Saumaton yhteistyö oman tiimin ja asiakkaan kanssa on hänelle tärkeää. Avoimuus, rehellisyys ja maalaisjärki kuuluvat Kulmalan työkaluihin.
”Olisin hyvä valinta PRO-voittajaksi, koska olen ollut 25 vuoden ajan mukana ruoka-alan valtavassa muutoksessa. Minulla on käytännönläheinen tapa johtaa ja takataskussa aina varasuunnitelma. Minulla on kehittävä työote ja laaja kokemukseni tuo varmuutta alati muuttuviin työtilanteisiin. Oveni on aina auki niin työntekijöille kuin asiakkaillekin.”
-
Eliisa Matinmikko
Ruokapalveluesihenkilö, Viherlaakson koulu ja lukio, Espoo Catering, Espoo
Eliisa Matinmikolla on vastuullaan paitsi oman koulunsa keittiö, myös 13 muun koulun ja päiväkodin keittiöt Espoossa. Työkaverit valitsivat hänet viime vuonna Espoo Cateringin vuoden esimieheksi. Matinmikko haluaa saada kaiken pyörimään hyvin ja laittaa heti eteenpäin asiat, jotka vaativat huomiota. Henkilöstö voi milloin tahansa kääntyä kokeneen esihenkilönsä puoleen.
”Olisin hyvä valinta PRO-voittajaksi pitkän ja nousujohteisen urani takia. Tuon itsestäni joka päivä parhaat puolet esiin, koska uskon, että se tuo myös työntekijöiden parhaat puolet esiin. Välitän aidosti työntekijöistä ja haluan olla heidän kannustavana tukenaan joka päivä. Myös asiakkaat ovat minulle tärkeitä ja yhteistyö sujuu hyvin.”
-
Tanja Karttunen
Ravintolapäällikkö, Ravintola Lahden Virastotalo, Compass Group, Lahti
Tanja Karttunen on ravintolapäällikkö kolmessa ravintolassa. Työpaikkaansa hän pitää vastuunoton suunnannäyttäjänä, joka on myös halutuin ja intohimoisin palvelun ja ruoan tekijä. Vastuullisuus näkyy kaikessa: ruoanvalmistuksessa, raaka-aineissa ja toiminnassa. Ravintola-alaa luonnehtii Karttusen mukaan jatkuva uudistuminen.
”Olisin hyvä valinta PRO-voittajaksi, sillä olen rohkea uudistaja ja minulta löytyy uusia näkökulmia ravintoloihin ja niiden toimintaan. Olen työntekijöiden mielestä paras ja lojaali päällikkö.”