Ammattikeittiön päällikkö 2025

  • Annamari Paulavirta

    Ravintolapäällikkö, Antell Poratie, Oulu

    Tulosvastuullisena ravintolapäällikkonä Annamari Paulavirran vastuulla on paljon. Keittiön ja salin lisäksi hän hoitaa tilaukset, inventaarion, tarjousten tekemisen ja päivittäisen johtamisen. Lisäksi hän toimii Pohjois-Suomen Antell-kummina avustaen alueen ravintoloita muun muassa järjestelmissä ja henkilöstöasioissa. Paulavirtaa ajaa eteenpäin työn monipuolisuus ja jatkuva kehittyminen. Haaveena on johtaa tulevaisuudessa useampaakin ravintolaa ja kehittää alaa eteenpäin.

    ”Yhteisöllinen työympäristö on kuin iso perhe, jossa tuemme ja tarvittaessa tsemppaamme toisiamme. Olen mahtava tiimikaveri, joka kannustaa ja tukee kollegoja, mikä luo positiivisen työympäristön. Rakastan työtäni ja koen toimivani unelma-ammatissani. Minulla on selkeät tavoitteet urallani, ja se motivoi minua antamaan parastani.”

    Kannusta finalistia >
  • Janne Mäkinen

    Keittiöpäällikkö, Ravintolat One ja Lift, Juvenes, Hyvinkää

    Janne Mäkinen vastaa lounasravintolan päivittäisestä johtamisesta, hankinnoista, katteista sekä edustustilaisuuksista. Hänelle on tärkeää, että ruoka on laadukasta ja asiakkaat tyytyväisiä. Mäkinen tekee tiivistä yhteistyötä kollegoidensa kanssa ja opastaa myös uusia alalle tulevia nuoria. Hän on mu-kana myös Juveneksen Chef Clubissa, jossa suunnitellaan reseptiikkaa. Hän nauttii työstään, asiakkaiden kohtaamisesta ja tiiminsä onnistumisista.

    ”Sopisin PRO-voittajaksi, sillä johdan koko työyhteisöä positiivisella ja esimerkillisellä tyylillä ja saan heidät motivoitua ja kannustettua kiireessäkin mukaan iloiseen ja hyvään elämykseen. Onnistun tarjoamaan joka päivä laadukkaan ruokaelämyksen suurelle asiakasmäärälle, ja innostun asiakaskohtaamisista sekä heidän palautteestaan.”

    Kannusta finalistia >
  • Paula Kolppanen-Valli

    Tuotantopäällikkö, Kilon keittiö, Espoo Catering, Espoo

    Paula Kolppanen-Valli vastaa aterioiden valmistuksesta espoolaisiin kouluihin ja päiväkoteihin, palvellen noin 35 000 asiakasta 50 työntekijän tiimillä. Hän johtaa seitsemän hengen esihenkilötiimiä keskittyen toiminnan kehittämiseen. Kolppanen-Valli kohtelee monikulttuurisessa työympäristössä kaikkia tasa-arvoisesti ja kunnioittavasti ja vaatii tätä myös esihenkilöiltä sekä kaikilta Kilon keittiön työntekijöiltä.

    ”Olisin hyvä PRO-voittaja, sillä olen helposti lähestyttävä, vahvasti arjessa mukana oleva päällikkö ja jämäkkä, reilu ja rehellinen vastuunkantaja. Olen luonut työympäristön, joka on vuorovaikutteinen, tasa-arvoinen ja turvallinen työympäristö kaikille. Vaikka olen päivittäisessä arjessa mukana, tavoitteet ovat suunnattu tulevaisuuteen. Minun johtamiseeni luotetaan.”

    Kannusta finalistia >

Jaa tämä artikkeli

Kaikki finalistit

TILAA LEHTI

Evento
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

Tilaa Evento
Aromi
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

Tilaa Aromi
Shaker
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

Tilaa Shaker