Baarimestari 2025

  • Matias Pietarinen

    Baarimestari, Hotel Maria, Helsinki

    Matias Pietarinen on kokenut baarimestari ja ravintola-alan moniosaaja, joka vastaa Hotel Marian Bar Mariasta ja sen juomatuotteesta. Ravintolatöiden ohella hän on ansioitunut baarialan kouluttajana sekä Taitaja-kilpailun valmentajana ja tuomarina. Pietarinen on aktiivisesti mukana Baarimestareiden yhdistyksessä ja käy mielellään luennoimassa alan oppilaitoksissa, sillä jokainen alalle jäävä opiskelija on kultaakin kalliimpi.

    ”Olisin hyvä valinta PRO-voittajaksi, sillä voin hyvällä omatunnolla sanoa, että olen ollut positiivinen esimerkki alan ammattilaisille ja ollut innostamassa heitä alan saloihin. Yhdessä viemme alaa eteenpäin.”

    Kannusta finalistia >
  • Saana Maaskola

    Baarimestari, Bar4, Turku

    Saana Maaskola vastaa Bar4:n päivittäisestä toiminnasta ja asiakkaiden viihtyvyydestä koko persoonallaan. Hän tuntee kanta-asiakkaansa ja pyrkii tekemään jokaisesta kohtaamisesta ainutlaatuisen. Maaskola pitää cocktailkoulutuksia ja kehittää aktiivisesti myös omaa ammattitaitoaan. Hän nauttii päästessään haastamaan itseään, luomaan uusia cocktaileja ja viemään cocktailkulttuuria eteenpäin.

    ”Sopisin PRO-voittajaksi siksi, että olen näyttänyt, että tällä alalla lyhyessäkin ajassa voi ja on lupa saavuttaa paljon, kunhan on valmis tekemään sen eteen töitä. Olen tullut alalle aivan pystymetsästä ja minulla on kollegoideni tuen ansiosta vain taivas rajana matkallani huippuammattilaiseksi.”

    Kannusta finalistia >
  • Tuomas Hämäläinen

    Baarimestari, Strawberry, Hotel St. George, Helsinki

    Hotel St. Georgen Wintergarden -baarin juomatuotteesta vastaava Tuomas Hämäläinen on menestynyt myös alan kilpailuissa, ja Suomen mestaruuden voittaminen on yksi hänen uransa kohokohdista. Jatkuva palo ja intohimo alaa ja cocktaileja kohtaan saa hänet innostumaan. Hämäläinen löytää työstään loputtomasti mahdollisuuksia kehittyä, oppia ja luoda uutta, ja se motivoi häntä päivittäin. Parhaana palautteena hän pitää asiakastyytyväisyyden jatkuvaa kasvua.

    ”Ansaitsisin PRO-palkinnon, koska työurani kehitys on ollut todella nopeaa ja nousujohteista. Olen edennyt muutamassa vuodessa lahtelaisesta pubista töihin maan tasokkaimpiin baareihin ja nykyiseen pestiini Wintergardenin bar manageriksi sekä Suomen mestariksi ja MM-finalistiksi asti.”

    Kannusta finalistia >

Jaa tämä artikkeli

Kaikki finalistit

TILAA LEHTI

Evento
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

Tilaa Evento
Aromi
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

Tilaa Aromi
Shaker
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

Tilaa Shaker