Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Baariammattilaisten lehti ilmestyi englanniksi – All about bar work: Download your free English copy of Finland's Shaker magazine
SUOSITTELEMME:
PRO-haku on käynnissä! Ehdota Suomen parasta keittiö- tai ravintola-ammattilaista
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Pizza
Jirka Pitkäsen perustama ravintola osui kultasuoneen New York -pizzallaan Helsingin Vaasankadulla
Tapahtumaruokailu
Flow’ssa on yli 40 ravintolaa – mukana yllättäviä nimiä
Pikaruoka
Fafa’sin entinen franchising-yrittäjä avaa samoihin tiloihin omia ravintoloitaan
Ravintolat
Muistatko Tuomaan markkinoiden hittipuuron? Nyt se tekee paluun: ”En odota samanlaista ryysistä”
Yökerhot
Yökerhoyhtiö Night People Groupin konkurssihakemus peruttiin
Pienpanimot
Olarin Panimo muuttaa Helsinkiin – ravintolan rakentaminen Vallilan Konepajalla alkoi jo
Hinnoittelu
Tässä on Helsingin kallein pizza – Kontulan 3,99 e pomppasi jo keskustan hintoihin
Pizza
New York -pizza, burgerit ja ramen: Vallila Food Club yhdistää kolme ravintolaa Helsingin Sturenkadulla
Pizza
Tällaista on New York -tyylinen pizza, jota Helsingin uusi ravintola tarjoaa – kotiin tilaamiseen liittyy lämmityskikka
Kebab
Uusi kebab-ilmiö valtaa Helsinkiä – ”Nousee isommaksi trendiksi kuin napolilaiset pizzat”
Olut
Uusi pienpanimo avaa ravintolan Helsinkiin – 24 oluthanaa, 100 hengen terassi
Uusi ravintola
Tällainen on Teemu Laurellin uusi ravintola – Tellerin juomalistalla kokeillaan mielenkiintoista käytäntöä
Ravintolat
Kehuttu ravintola sai tylyn lähdön Helsingin Kalliossa – olivatko ikkunateippaukset liikaa?
Ravintolat
Vesivahinko pilasi seitsemän ravintolan avajaiset Helsingissä – video näyttää tuhon
Kahvilat
Pieni suomalainen kahvilaketju haastoi Espresso Housen ja Arnold’sin – ihmisiä ryntäsi heti jonoksi asti
Ravintolat
Ravintola Kaisaniemen uskomaton remontti valmistui
Savustaminen
Ryminällä tulleet BBQ-ravintolat hävisivät Helsingistä – paitsi yksi, jolla pyyhkii hyvin
Pizza
”Helsingin halvinta” myynyt pizzeriaketju sulki viimeisenkin ravintolansa – loppu tuli alle vuodessa
Robotiikka
Kokkaa, tarjoilee ja siivoaa – robotit yleistyvät ammattikeittiöissä
Vaikuttaja
Suomalaisen ravintola-alan edelläkävijä Ragni Rissanen on kuollut
Baarit
Suomen tunnetuimman Hurriganes-pubin yrittäjä Raimo ”Rami” Sorsa on kuollut
Liha
Kanta-asiakas Asko Jylhä syö Kallion legendaarisessa pihviravintolassa viisi kertaa viikossa
Burgerit
Helsingin parhaat burgerit: äänestyksen top 15 -ravintolat
Ravintolat
Helsinkiin avatusta brasilialaisesta ravintolasta tuli heti hitti – runsaan liha-annoksen hinta yllätti suomalaiset
Burgerit
Onko tässä Suomen kallein hampurilainen? 59 euron burgeria myydään kuukaudessa yli sata, kertoo yrittäjä
Kotiinkuljetus
11 euron pizza maksoi yllättäen 18 euroa – Wolt pyytää ilmiantoja ravintoloiden hintakikkailusta
Ravintolat
Helsingin perinteikäs saksalaistyylinen Zinnkeller-ravintola siirtyy isältä tyttärelle
Ravintolat
Texmex pitää pintansa Helsingissä – 30-vuotias ravintola Iguana on nähnyt trendien tulevan ja menevän
Olut
Kallion uusi olutravintola toimii kahdessa kerroksessa ja kahdella terassilla
Hinnoittelu
Helsingin uusi olutfestari testaa sääntö-Suomen rajat: juomat sisältyvät lipun hintaan
Yökerhot
Yli 30-vuotiaille suunnattu yökerho avautui keskustassa – Helsingin yöelämä on murroksessa: ”Juomia tilataan etukäteen 300–500 eurolla”
Baarit
Jyrki Peltonen rakensi Helsingin keskustaan unelmiensa baarin, sisustus loksauttaa leuat – ”Vastaavaa ei ole missään”
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Video
|
Hans Välimäeltä ja Maria von Graevenitziltä 17. yhteinen avaus – Bouchon Carêmen erikoisuus on tartarshow
Lounasravintolat
|
Tampereen parhaat lounasravintolat 2023: tässä äänestyksen top 20
Resepti
|
Mikä liha tartariin? Vinkit täydelliseen tartar-pihviin kotona ja ravintolassa
Pizza
|
Edullisesta artesaanipizzasta tuli Helsingissä niin iso hitti, että Pikku Napoli -konsepti laajenee
Ravintolat
|
Syyrialainen huippukokki avasi ravintolan Helsinkiin – nyt Tawook Lab kerää ylistäviä arvioita
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Video
|
Hans Välimäeltä ja Maria von Graevenitziltä 17. yhteinen avaus – Bouchon Carêmen erikoisuus on tartarshow
Asiakaspalvelu
|
Turha yrittää raahata yökerhoon – Sami Kuronen paljastaa kantapaikkansa
Avecmedia
|
Liity mukaan! Ruoan, juoman ja tapahtumien ammattilaisten ja ystävien Avecmedia on nyt Whatsappissa
Viinibaarit
|
Kvevri-viineihin erikoistunut Winest on Suomen ensimmäinen georgialainen viinibaari
Uusi ravintola
|
Tällaista ravintolaa ei muualla Suomessa ole: Jussi Uusihakalan ja Johny Lammin kipparoimassa Saiko Robatassa loimuaa japanifuusio