Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Passio-miesten röyheä uutuusravintola tarjoilee toisenlaista italialaista Helsingissä
SUOSITTELEMME:
Baari kuin kotibileet – Helsingin luonnonläheinen Moss on laatucocktaileja tarjoileva bailupesä
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Olut
Panimo Himo vetää tölkkioluitaan myynnistä mahdollisen makuhaitan takia
Pienpanimot
Entinen paloasema omaan käyttöön! Olarin Panimolla on iso suunnitelma, mutta sitä ennen laitteisto siirretään Helsinkiin
Pienpanimot
Pienpanimoilla on nyt kimurantit ajat – oma ravintola on ehdoton edellytys menestykselle, sanoo konkari
Pienpanimot
Olarin Panimo muuttaa Helsinkiin – ravintolan rakentaminen Vallilan Konepajalla alkoi jo
Olut
Uusi pienpanimo avaa ravintolan Helsinkiin – 24 oluthanaa, 100 hengen terassi
Olut
Suomalainen pienpanimo tarjoaa olutta suoraan Michelin-ravintoloille – ”Parin maistelun jälkeen alkoi ääni muuttua kellossa”
Pienpanimot
Etko Brewing puhkuu intoa: uudet isot panimotilat, hanahuone – ja miksei vaikka sisäfestarit
Olut
Panimokierros raidejokerilla! Vieraile näissä viidessä olutkohteessa uudella pikaratikalla
Olut
Portion Boysin A.P. Vuori on olutharrastaja – pienpanimo-oluet kuuluvat keikkaraideriin
Olut
Tällainen on maalaispanimo Takatalo & Tompuri, joka voitti Suomen paras olut 2022 -kisan
Olut
Suomen paras olut 2022 on Takatalo & Tompurin Kaski Savubock
Olut
Juomat pääsylipun hinnalla! Tällaista oli Helsingin uudessa ja erilaisessa oluttapahtumassa
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Tapahtumatuotanto
|
Marko Palomäki myy keikkoja, järjestää tapahtumia – ja päätyi hahmoksi Klamydian biisiin
Ravintolat
|
Syyrialainen huippukokki avasi ravintolan Helsinkiin – nyt Tawook Lab kerää ylistäviä arvioita
Video
|
Passio-miesten röyheä uutuusravintola tarjoilee toisenlaista italialaista Helsingissä
Lounasravintolat
|
Suomen paras lounas 2024: tässä äänestyksen parhaat 50 ravintolaa
Uusi ravintola
|
Kaikkea voi grillata, sanoo Jouni Toivanen – Michelin-kokin keittiössä Jätkäsaaren uudessa ravintolassa ainekset lasketaan grammalleen
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Uusi ravintola
|
Kaikkea voi grillata, sanoo Jouni Toivanen – Michelin-kokin keittiössä Jätkäsaaren uudessa ravintolassa ainekset lasketaan grammalleen
Tulevaisuuden tekijä
|
Taitaja-kisan kultamitalisti Minna Jokiranta tuli alalle jäädäkseen: ”Tarjoilijan työ on kivaa, jos tykkää ihmisistä”
Tapahtumatuotanto
|
Marko Palomäki myy keikkoja, järjestää tapahtumia – ja päätyi hahmoksi Klamydian biisiin
Video
|
Passio-miesten röyheä uutuusravintola tarjoilee toisenlaista italialaista Helsingissä
Nimitykset
|
Restelin uusi toimitusjohtaja on Sari Saari