Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Vastaa Shakerin kyselyyn – anniskelun ammattilainen, nyt on sinun tilaisuutesi vaikuttaa!
SUOSITTELEMME:
Millaista on elää Grönlannissa? Pauliina Oinonen johtaa kulttuuritapahtumaa Trumpin himoitsemalla saarella
Baaritekniikka
Helsinkiläiseen salakapakkaan pääsee vain hoksaamalla salamyhkäisen keinon – tarinallisuus luo baari-illasta elämyksen
Baaritekniikka
Näin ammattilainen valmistaa maistuvan ja ryhdikkään alkoholittoman cocktailin
Baaritekniikka
Tunnistatko kuusi cocktailbaarin peruslasia? Baarimestarin neuvot lasin valintaan
Baaritekniikka
Baarimestari Atte Puolakka on hurahtanut jäähän – näin sillä luodaan asiakkaalle elämys
Baaritekniikka
Trendikkäin cocktailkoriste löytyy nyt lasin ulkopuolelta
Cocktailit
Keittiön kikat käyttöön cocktaileissa: parhaat välineet ja menetelmät ravintolaan
Baaritekniikka
Baarimestari, ota öljysokeri eli oleo saccharum haltuun – isoja makuja ja selvää säästöä
Kilpailut
Baarimestari Miika Mehtiö on Suomen flair-kuningas – tältä näyttää villi temppulaji flairtending
Cocktailit
Täydellinen cocktail syksyyn: S’hroom of Death yhdistää sieniä, rommia, savua ja havua
Cocktailit
Vaivattomassa ja näyttävässä loskajuomassa on hyvä kate – Aperol Slush ja käytännön vinkit baarimestarille
Cocktailkoulu
Miten Irish Coffee tehdään? Muista tärkeä työvaihe
Liköörit
Kesän hitti limoncello syntyy nopeasti, hivelee makuhermoja ja parantaa baarin katetta, neuvoo Jussi Viljala – tee likööri itse
Baaritekniikka
Rasvaa cocktailiin! Rasvapesu on tekniikka, joka baarimestarin kannattaa osata
Baaritekniikka
Maitopesu tekee cocktailista kirkkaan ja pyöreän
Baaritekniikka
Baarimestari, uuta tiesi asiakkaan sydämeen – infusoi näin
Kilpailut
Ravintola-alan osaajille uusi kilpailu – finaali Levillä syyskuussa
Baaritekniikka
Kupla on pop! Näin hiilihapotat cocktailin
FBSK
Cocktail SM 2022: Kuka on Suomen paras? Baarimestarien SM-karsinnat tulevat, resepti pitää lähettää viimeistään 12.5.
Baaritekniikka
Näin käy drinkin rollaus! Treenaa näyttävä tekniikka kuntoon
Baaritekniikka
Drinkin rakentaminen on mainettaan monipuolisempi metodi
Baaritekniikka
Drinkin ravistaminen: tekniikka vaikuttaa lopputulokseen
Baaritekniikka
Drinkin hämmentäminen vaatii teknistä taitoa ja kuivaa jäätä
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Kahvilat
|
10 kiinnostavaa kahvilaa ympäri Suomen
Hotellit
|
Uuden hotelli Pier 4:n kattoterassi on heittämällä Helsingin upein, kaikille avoin ja kohtuuhintainen
Karaoke
|
Kävimme Helsingin keskustan uudessa 24/7-karaokebaarissa – tältä näyttää Tokio Karaoke, jossa lauletaan läpi yön
Pizza
|
Näin roomalainen ja napolilainen pizza eroavat toisistaan
Ravintolat
|
Sikke’sin paikalle avautuva Laivakoira lainasi nimensä pubilta – kippareina Rico Aaltonen, Aura Vanhanen ja Kimi Kaplas
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Tapahtumateollisuus
|
Tapahtumateollisuus: valtionjohdolta ristiriitaisia päätöksiä tapahtuma-alalle
Minun päiväni
|
Päivä drag-artisti Marko Vainion matkassa ei jätä kylmäksi: ”Erika Vikmania on herkullista imitoida”
Leivonnaiset
|
Julia Pihlström tekee Helsingissä leivonnaisia, jotka väräyttävät erikoisuudellaan
Ulkomaat
|
Millaista on elää Grönlannissa? Pauliina Oinonen johtaa kulttuuritapahtumaa Trumpin himoitsemalla saarella
Tapahtumatuotanto
|
Tapahtuma tulossa, mutta miltä sen pitäisi näyttää? Ultra Bran ja Ruisrockin palkitut visualistit kertovat oivalluksistaan