Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Suomen kiinnostavimmat baarit: Ammattilaisten tärpit kuuteen kaupunkiin
SUOSITTELEMME:
Taste of Finland -pop up esitteli suomalaisia makuja New Yorkissa – taustalla vankkaa suomalaisosaamista ideasta toteutukseen
Juomatrendit
Tässä ovat baaritrendit 2025! Viski moninaistuu, viini tuo lisäarvoa ja holittomista puhutaan eri kulmalla
Juomatrendit
Viini- ja juomatrendit 2025: pullo vaihtuu tonkkaan ja makeus vapautuu pannasta
Juomatrendit
Parhaat kesädrinkit: FBSK:n ammattilaisten vinkit vodkapohjaisiin cocktaileihin
Viini
Tässä kaikki viinitrendit, jotka tänä vuonna pitää tietää
Alkoholiton
Ravintola voisi tehdä isot tienestit muuttamalla muutamaa asiaa alkoholittomien tarjonnassaan
Trendit
Lager-hifistelyä ja mallasnostalgiaa – vuoden 2024 oluttrendeihin liittyy myös tuleva lakimuutos
Olut
Oluttrendit kiertävät kuin muukin muoti – newyorkilainen panimomestari on jo uupunut hazy IPAn ylitarjontaan
Juomatrendit
Tequila, mezcal ja kolme muuta aihetta, jotka ovat pinnalla baarialalla
Juomatrendit
Parhaat ideat talven 2023–24 cocktaileihin – suomalaisten baarimestarien vinkit
Juomatrendit
Talven cocktailtrendit: ysäriä, sinistä, tulista!
Juomatrendit
Baarimestarien parhaat reseptit ja ideat pimeneviin iltoihin: ”Syksy on parasta aikaa”
Juomatrendit
Syötävää glitteriä ja terästettyä kuplateetä – kesän trendidrinkki saa naurattaa
Cocktailit
Tämän vuoden hitticocktail on rommipohjainen ja se lasketaan hanasta, uskoo baarimestari Mika Ammunét
Juomatrendit
Viisi suomalaista baarimestaria kertoo tärppinsä pimeän ajan sesonkiin
Juomatrendit
Baarityön ammattilainen, tartu näihin trendeihin! Euroopan suurimpien messujen pomo kiteyttää
Cocktailreseptit
Eksotiikkaa cocktailiin! Yuzu ja muut syksyn trendimaut sekä kolme reseptiä
Juomatrendit
Syksyn viileimmät juomatrendit: hard seltzer ja kova tee
Cocktailreseptit
Makeaa ilman lisättyä sokeria – kolme ihanaa cocktailreseptiä
Cocktailit
Cocktail pullosta tai hanasta vähentää hävikkiä – tässä kesän drinkkitrendit
Alkoholiton
Suomalainen, juo vähemmän mutta parempaa! Alkoholittomat isosti esillä cocktailmessuilla
Juomatrendit
Kolme sisäpiiriläistä kertoo, mihin juoma-alalla kannattaa nyt satsata
Juomatrendit
Highball, kova vesi ja hyperlokaali – baariammattilainen, panosta nyt näihin!
Kolumni
Jarkko Issukan kolumni: Miten sinä aiot pysytellä kahviaallon harjalla?
Viini
Vaaleanpunaisten juomien aallonharjalla: Prosecco rosee
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Uusi ravintola
|
Helsingin ytimeen avattu kreikkalainen Papa Andreas tarjoaa klassikkoja modernilla twistillä
Uusi ravintola
|
Jasper Pääkkösen ravintola valmistui, ja tältä siellä näyttää
Pop up -ravintolat
|
Taste of Finland -pop up esitteli suomalaisia makuja New Yorkissa – taustalla vankkaa suomalaisosaamista ideasta toteutukseen
Cocktailkoulu
|
Miten Gin & Tonic tehdään? Näillä ohjeilla vältät vetisyyden
Uusi ravintola
|
Omatekoista mozzarellaa, guancialea …ja viiniä hanasta? Segreto on Kallion hävytön ravintolauutuus
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Tapahtumatilat
|
Helsinki-halli sai sponsorinimekseen Veikkaus Arena
Baarit
|
Helsinkiin aukesi drinkkibaari, joka on auki joka päivä
Uusi ravintola
|
Helsingin ytimeen avattu kreikkalainen Papa Andreas tarjoaa klassikkoja modernilla twistillä
Pop up -ravintolat
|
Taste of Finland -pop up esitteli suomalaisia makuja New Yorkissa – taustalla vankkaa suomalaisosaamista ideasta toteutukseen
Ravintola
|
Olavi Uusivirran uutuusravintola Lippa kohtasi ilkivaltaa – ”Irtaimistoa oli yritetty sytyttää tuleen”