Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Sirkka Gustafsson, 90, kertoo Palacen hulluista vuosista – nuorille kokeille hänellä on selkeä neuvo
SUOSITTELEMME:
PRO-gaalaviikko! Seuraa suorana, ketkä palkitaan ravintola-ammattilaisten himoituilla palkinnoilla torstaina
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Michelin-ravintolat
Ravintolakulttuuri kukoistaa Ruotsissa: esittelyssä uudet Michelin-tähtipaikat Vyn, Dashi ja Seafood Gastro
Markkinat
Avec vieraili Ahvenanmaan ja Tallinnan joulumarkkinoilla: perinteitä, historiaa – ja juhannussalko
Ravintolat
Salin suuri koko on haaste, kun sesonki on ohi – tällainen on Maarianhaminan klassikkoravintola Nautical
Alkutuotanto
Yhden lajikkeen omenamehu ja muut Ahvenanmaan erikoisuudet: Avec vieraili Sadonkorjuujuhlilla
Tapahtumatilat
Jokerit unelmoi paluusta Helsinki-halliin: ”Ennemmin tai myöhemmin”
Ravintolat
Tv:stä tuttu ”Arktinen kokki” on saanut ravintolansa liitoon Rovaniemellä – laajentuminen harkinnassa
Koulutus
Konditoria-alan huippukouluttaja Markku Vengasaho palkittiin
Risteilylaivat
Laivamatkailijan kommentti: Take away ja a cappella -alienit ilahduttavat Suomenlahdella
Ruokatapahtumat
Avec-reportaasi: Ahvenanmaan Sadonkorjuutapahtuma veti 15 000 kävijää nauttimaan paikallisista herkuista
Risteilylaivat
Finnlines tuo Suomenlahdelle uusia laivoja kylpylöineen ja ravintoloineen – kokeille kova kysyntä
Alkutuotanto
Suomessa onnistuttiin viljelemään aprikooseja – ja niistä tuli melkoisia möhkäleitä
Tuotekehitys
Kolme viisautta tuotekehityksestä – keittiömestarien yhdistys järjesti koulutuksen
Reseptit
Tässä kolme ahvenanmaalaisinta ruokaa – pannukakku jyräsi ylivoimaiseen äänestysvoittoon
Rôtisseurs-kilpi
Ravintola Oobu palkittiin Kilvellä – rahoitusalalta siirtynyt ravintoloitsija Turo Jokinen kertoo filosofiastaan ja Netflix-julkisuudesta
Keittiömestarit
”Tällä alalla vietetään nuoruusaika, pidetään jonkin aikaa hauskaa” – Suomen Keittiömestarien uusi pomo Markku Ojala pohtii ratkaisuja työvoimapulaan
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Baarit
|
Helsingin kesän ilopilleri, fiiliksestään palkittu laivabaari etsii uutta kotia: ”Ei voida laittaa kerrostalon kivijalkaan”
Vaikuttaja
|
Sirkka Gustafsson, 90, kertoo Palacen hulluista vuosista – nuorille kokeille hänellä on selkeä neuvo
PRO-palkinnot
|
PRO-gaalaviikko! Seuraa suorana, ketkä palkitaan ravintola-ammattilaisten himoituilla palkinnoilla torstaina
Trendit
|
Tässä ovat vuoden 2025 ravintolatrendit
Ravintolat
|
Isoja puheita ja tavoitteita – Sauli Kemppainen kertoo, miksi jätti kehutun ravintolan yllättäen
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Pääkirjoitus
|
Pääkirjoitus: Avec alkaa julkaista ravintolajutuista englanninkielisiä tiivistelmiä – Read about Finland’s restaurants: Summaries in English now available on Avecmedia
Flairtending
|
Pullojen heittely: uhka vai mahdollisuus? Taidokas flairtending voi olla baarille tuottoisaa
Baaritekniikka
|
Näin ammattilainen valmistaa maistuvan ja ryhdikkään alkoholittoman cocktailin – eikä sen tarvitse aina olla pitkä ja raikas
Vaikuttaja
|
Sirkka Gustafsson, 90, kertoo Palacen hulluista vuosista – nuorille kokeille hänellä on selkeä neuvo
Baarit
|
Helsingin kesän ilopilleri, fiiliksestään palkittu laivabaari etsii uutta kotia: ”Ei voida laittaa kerrostalon kivijalkaan”