Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
"Vantaalaista laskiaispullaa" saa nyt Nakkilasta Utsjoelle - näin valmistat Lauri Kaivoluodon uuden hittidrinkin
SUOSITTELEMME:
Taidokas flairtending voi olla baarille tuottoisaa – Suomen flair-kuningas esittelee kaksi luottotemppuaan
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Uusi ravintola
Millaista on avata oma ravintola nyt, kun niitä kaatuu tiuhaan? Helsinkiin avatun uutuuden perustajat kertovat, mitkä asiat ratkaisevat
Festarit
Mitä uutta suunnittelee Hellsinki Metal Festival? Toni Törrösen järjestämä festari on ”sopivasti DIY”
Fine dining
Suomen puhutuimmassa fine dining -paikassa soi suomirap – miten vantaalaislähiössä kasvaneesta kirvesmiehestä tuli Michelin-ravintoloitsija?
Tapahtumatuotanto
Roosa Keto ja Miro Kukkola tekevät Suomesta konemusiikkimaata yksi tapahtuma kerrallaan
Musiikki
Ravintolan taustamusiikki lisää (tai vähentää) myyntiä – tärkeimmät vinkit
Festarit
Helsingin uusi metallifestari erottuu artisteillaan: ”Tiedän, mitä diggarit haluavat”
Vaikuttaja
75 vuotta täyttävä Juhani Merimaa Avecin haastattelussa: Helsingin keskustan elinvoima huolettaa
Ravintolat
Storyvillen perustaja, ravintoloitsija ja jazzhenkilö Jorma Railonkoski on kuollut
Messut
Avec Portugalissa: Musiikkialan vaikuttajat kohtasivat Womex-messuilla
Baarit
Hönö on Tampereen uusi rokkibaari ja keikkapaikka – ”Back to basics”
Baarit
Jyrki Peltonen rakensi Helsingin keskustaan unelmiensa baarin, sisustus loksauttaa leuat – ”Vastaavaa ei ole missään”
Asiakaskokemus
Näin lisäät ravintolasi myyntiä äänen avulla – huippukaiuttimet ovat turha investointi
Tapahtumatuotanto
Musiikki tapahtumaan katalogista? Kaksipiippuinen juttu
Musiikki
Muusikko ja tv-kapellimestari Katja Lappi haastaa uudistamaan tapahtumien musiikkia
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Cocktailit
|
”Vantaalaista laskiaispullaa” saa nyt Nakkilasta Utsjoelle – näin valmistat Lauri Kaivoluodon uuden hittidrinkin
Nimitykset
|
Linnanmäen uusi toimitusjohtaja on Satu Järvelä
Innovaatiot
|
Miten voittaa ravintolakilvassa etäaikana? Onnistujat paljastavat salaisuutensa
Lounasravintolat
|
Tampereen parhaat lounasravintolat 2023: tässä äänestyksen top 20
Uusi ravintola
|
Baari kuin kotibileet – Helsingin luonnonläheinen Moss on laatucocktaileja tarjoileva bailupesä
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Kolumni
|
Kolumni: Lasi kourassa tipattomalla
Juomatrendit
|
Tässä ovat baaritrendit 2025! Viski moninaistuu, viini tuo lisäarvoa ja holittomista puhutaan eri kulmalla
Talous
|
Ravintolajätti Noho teki ennätystuloksen
Cocktailit
|
”Vantaalaista laskiaispullaa” saa nyt Nakkilasta Utsjoelle – näin valmistat Lauri Kaivoluodon uuden hittidrinkin
Klassikkoravintolat
|
Jyväskyläläinen ravintola Pöllöwaari porskuttaa vuosikymmenestä toiseen