Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Palautuminen parantaa tuottavuutta ja hyvinvointia – näillä palautumisvalmentajan vinkeillä onnistut
SUOSITTELEMME:
Tässä ovat Helsingin huimimmat kattoterassit 2025
Sisustus
Kuvat Tallinkin uutuuslaivalta: Baarien ja ravintoloiden sisustus väräyttää
Olut
Portion Boysin A.P. Vuori on olutharrastaja – pienpanimo-oluet kuuluvat keikkaraideriin
Elämysmatkailu
Miljoonia maksanut Fiskarsin Veitsitehdas-elämyskeskus avautui – kuvat
Matkailu
Kuvat: Tältä näyttää pahamaineisessa Koplissa nyt – Tallinna houkuttelee lähimatkailijoita ruualla
Festarit
Kassakone kilisemään festareilla! Myy viinipullo koko porukalle, sadepäivänä kahvia ja konjakkia
Viini
Näin Tallink Siljalla valitaan laivan viinit – tuottajalle yhteistyö ison varustamon kanssa on lottovoitto
Olut
Miksi maistaisin muita? Avec teki olutreissun Saksaan, jossa oman kylän olut on monelle se paras
Olut
Plevna on olutravintoloiden pioneeri, jossa vannotaan lagerin ja pilsin nimeen
Olut
Koneet käyntiin! Maku Brewing valmistaa nyt olutta Panimoravintola Bruuverissa, ja luvassa on rohkeita irtiottoja
Olut
Saat vahvan oluen ruokakaupasta… jos siellä on panimomyymälä – Avec testasi Himon
Työhyvinvointi
Ravintola-alan konkari Marjo Mäkelä uskoo huomiseen: ”Ihmiset rakentavat tulevaisuuden”
Tapahtuma-ala
Nämä ovat tapahtumien trendit 2022 – on uudelleensyntymän aika!
Elämysmatkailu
Avec-reportaasi: Tältä Veitsitehtaan elämyskeskus näyttää nyt – miljoonapanostus alkoholittomiin
Verkostoituminen
Laura Suutari otti riskin ja se kannatti – baarimestarille verkostot ovat kullanarvoisia
Asiakaskokemus
Eteispalvelijan oivallus sai kiitollisen asiakkaan kyyneliin – asiakaskokemusta on mahdoton kopioida
Alkoholiton
Humalavesi on kevyt, monipuolinen – ja ravintolalle kiinnostava mahdollisuus
Alkoholiton
Alkoholiton olut on muuttunut oluen irvikuvasta nautiskelujuomaksi ja janonsammuttajaksi
Olut
Suomen paras olut: tässä voittajat 2011–2020 ja niiden tarinat
Olut
Näin Laitilan Kukko-olut nousi mahtibrändiksi – bisneksen ohjenuorana hyvä omatunto
Väkevät
Nollan, yhden, kahden ja kolmen tähden Jaloviina
Olut
Millainen olut, sellainen lasi – olutlasi on tärkeää valita oikein
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Ravintolat
|
Uusi silta aukesi Helsingin Kalasatamaan – sataa suoraan näiden ravintoloiden laariin
Michelin-tähdet
|
Pohjoismaiden Michelin-tähdet jaettiin – tässä ovat Suomen Michelin-ravintolat 2025
Burgerit
|
Suomen parhaaksi äänestetty hampurilaispaikka saapui Helsinkiin – maistoimme wagyu-burgeria
Cocktailreseptit
|
Aperol spritz ei ole ainoa – kolme hyvää spritz-ohjetta
Hotellit
|
Uuden hotelli Pier 4:n kattoterassi on heittämällä Helsingin upein, kaikille avoin ja kohtuuhintainen
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Ravintolat
|
Uusi silta aukesi Helsingin Kalasatamaan – sataa suoraan näiden ravintoloiden laariin
Tulevaisuuden tekijä
|
Nuori kokki Samuli Brunnila pääsi loistavaan harjoittelupaikkaan ja unelmoi omasta ravintolasta
Työhyvinvointi
|
Palautuminen parantaa tuottavuutta ja hyvinvointia – näillä palautumisvalmentajan vinkeillä onnistut
Catering
|
Vuoden kokki Simo Harrivaara pääsi yllättämään megatähden Helsingissä – Ishowspeed ällistyi suomalaisruoista
Tapahtumatuotanto
|
Tammerfestin isä ei enää tunnista tapahtumaa – ”Suhde nykyiseen festivaaliin on etäinen”