Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Maailman 50 parasta ravintolaa julkaistiin – listalla neljä pohjoismaista ravintolaa
SUOSITTELEMME:
Miten kate lasketaan? Hinnoitteluopas baareille ja ravintoloille
Sosiaalinen media
Miten vaikuttajan ja tapahtuman yhteistyö toimii parhaiten? Lasten ja nuorten suosikki Nelli Orell kertoo
Markkinointi
Ravintolat maksavat siitä, että Saunamies Samuli Makkonen tulee syömään – hinnat lähtevät noin tuhannesta eurosta
Uusi ravintola
Tampereen suositun Bistro Eloisan vetäjät kertovat, miten ravintolan menestys on rakennettu
Vaikuttaja
Turkulaisveljesten ravintolasta tuli hitti – ”Shokkiäijä” kertoo, miten Malmin Kebabin valtava somesuosio syntyi
Markkinointi
Hyödynnä somevaikuttajia markkinoinnissa! Ota termit haltuun, mieti strategia ja palkkio
Ravintolat
Eriskummallinen nimi, oudot aukiolot, mäyrällä oma insta – Avec kävi Helsingin kiehtovassa ravintolatulokkaassa
Työvoimapula
Pula tekijöistä piinaa ravintola-alaa – kesäravintolan hätähuuto Facebookissa kannatti
Some
”Kun näytät räjähtäneeltä serviisin jälkeen, ota puhelin käteen” – vaikuttaja Kia Arpia kertoo, mikä somessa toimii
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Ravintolat
|
Maailman 50 parasta ravintolaa julkaistiin – listalla neljä pohjoismaista ravintolaa
Terassi
|
Helsingin uuden Superterassin ruokatarjonta yllättää
Yrittäjyys
|
Lontoon huipulle ravintoloillaan noussut suomalainen yrittäjä kertoo bisneksen muutoksesta – ja ihmettelee Suomea
Reseptit
|
Ukrainan lohturuoka on borssikeitto, ja sitä tarjoamalla voit näyttää tukesi – tässä resepti isolle porukalle
Uusi ravintola
|
Varausten tulva yllätti Turun uuden brasserien ravintoloitsijat – tällainen on Amelie
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Ravintolat
|
Maailman 50 parasta ravintolaa julkaistiin – listalla neljä pohjoismaista ravintolaa
Ilmiö
|
Pinsa säilyttää rapeutensa kuljetettunakin – mutta mitä eroa on pizzalla ja pinsalla?
Maustaminen
|
Maustematka libanonilaisen, meksikolaisen ja thaimaalaisen keittiön ytimeen
Baariosaaminen
|
Oletko sinä supermaistaja? Näin treenaat makuaistiasi
Ravintolaterassi
|
Helsingin ravintolaterassit 2025 – vieraile näillä kesän aikana