Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Somalialaisruokaa rakastava muusikko Hassan Maikal haluaisi kokeilla myös kalakukkoa
SUOSITTELEMME:
Yli 40 vuotta baarialalla työskennelleet Kaarina Bäck ja Mika Lindgren paljastavat pitkien uriensa salaisuudet
SUOSITTELEMME:
Aallonpohjasta menestykseksi – UMK:n vahva status on mannaa Suomen menestystoiveille Euroviisuissa
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Koulutus
Kiinnostaako tapahtumaosaamisen nopea kehittäminen? Esittelyssä jatkokoulutuksen vaihtoehtoja Helsingistä Ouluun
Grillikioskit
Grillikioskien paras bisnes tehdään aamuyöllä – Asiakas on kuningas, sanoo Jaskan Grillillä työskentelevä 84-vuotias Aliisa Karhumäki
Tapahtumatekniikka
Videopeleistä tuttu metaversumi tulee nyt bisnesmaailmaan, ja se voi moninkertaistaa tapahtumasi yleisömäärän
Palkka
Näin ravintolatöistä maksetaan – miten liksaa saisi lisää? Kysyimme prosenttipalkasta, sunnuntailisistä ja tippauksesta
Festarit
Festarit laajentavat hiihtokeskusten sesonkia kesälle – tässä kesän tärpit
Luovuus
Suomalaisissa on luovuutta, mutta sitä ei hyödynnetä kunnolla työelämässä
Tapahtumaturvallisuus
Pitäisikö häirikölle voida antaa porttikielto katsomoon? Ehdotus jakaa urheilupomoja
Vastuullisuus
Vettä omaan pulloon, fanituotteet kestävinä… 8 konkreettista vinkkiä vastuullisuudesta tapahtumissa
Tapahtumatuotanto
Jari Kupiainen kehittää kirkon tapahtumia: elektronista musiikkia, dance-messu…
Festarit
Tutkassa promoottori Timo Isomäki: ”Ohjelmisto tekee onnistuneen festarin”
Ihmiset
Sofia Helsingin Joni Hinkkanen: Etätyössä olen voinut seurata poikamme kasvamista
Festarit
Tutkassa Tuska-festivaalin tuottaja Niklas Nuppola: Hienointa on, kun uuden artistin esiintyminen varmistuu
Työhyvinvointi
Tutkassa Anna-Kaisa Vaarno: Mikä on pitänyt tapahtumaosaajan 20 vuotta samassa työpaikassa?
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Hotellit
|
Tampereen superhalpa hotelli avautui – kuvat pikkuruisista huoneista
Hinnoittelu
|
Sadan euron varausmaksu ravintolaan on ollut menestys, Tommi Tuominen kertoo
Kolumni
|
Anikó Lehtinen: Suomalainen asiakaspalvelija on kehittynyt hurjasti, mutta vielä olisi yksi juttu: sanaton viestintä
Kahvilat
|
Espanjalainen kahvila yhdistää kaksi eri konseptia – suosio yllätti omistajankin
Uusi ravintola
|
Omakase-taituri avaa Helsinkiin rempseän ravintolan – tukena Palacen ja Savoyn taustayhtiö
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Asiakaskokemus
|
Somalialaisruokaa rakastava muusikko Hassan Maikal haluaisi kokeilla myös kalakukkoa
Kilpailut
|
Jami Kalliorinne ja Casimir Snellman lähtevät Kuubaan edustamaan Suomea Havana Club Cocktail Maestros -kilpailussa
Hinnoittelu
|
Sadan euron varausmaksu ravintolaan on ollut menestys, Tommi Tuominen kertoo
Tapahtumaruokailu
|
Helsingin uusi festari lupasi suuria, ja nyt tärähti – kokkitähti tarjoilee 119 euron menua
Hotellit
|
Tampereen superhalpa hotelli avautui – kuvat pikkuruisista huoneista