Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Tähän ravintolaan ei ole asiaa ilman pikkutakkia – vierailimme klubilla, jonka jäseniksi vain miehet ovat tervetulleita
SUOSITTELEMME:
Hanakalja ei virtaa Suomen rockluolissa entiseen malliin – muutos näkyy keikkapaikoilla rajusti
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Vastuullisuus
Helsinki on kestävien matkakohteiden maailmanlistan ykkönen – ainakin jos ei huomioida matkailun suurinta rasituskohtaa
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Ravintoloiden vastuullisuus on välillä turhauttavaa jargonia mutta useammin helppoja arjen ratkaisuja
Vastuullisuus
Lounaslinjaston asettelulla on yllättävä vaikutus asiakkaiden valintoihin – tässä käytännön vastuullisuusvinkit ravintolan keittiöön
Vastuullisuus
Finnwatch: Suomalaisten ravintoloiden ilmastotoimissa on isoja puutteita – suurin ongelma liittyy lihaan
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Vastuullisuus tapahtuma-alalla vaatii pitkää matikkaa
Vastuullisuus
Onko oikein lentää festareille, vaikka on ilmastokriisi? Niklas Kaskeala tyrmää tapahtumien yleisen tavan osoittaa ”vastuullisuutta”
Uusi ravintola
Sauli Kemppainen aloittaa uuden ravintolan keittiöpäällikkönä Helsingissä
Fine dining
Suomen puhutuimmassa fine dining -paikassa soi suomirap – miten vantaalaislähiössä kasvaneesta kirvesmiehestä tuli Michelin-ravintoloitsija?
Hävikki
Pitäisikö tapahtumien ruokahävikkiä hillitä rahakannustimilla? Buffeteista tykätään, mutta niistä lentää valtavasti ruokaa roskiin
Hävikki
Pikkusilppu paljastuikin aarteeksi – pari arvokasta ammattilaisten hävikkiniksiä baariin
Alkutuotanto
Varo viherpesua! Suklaa ei ole aina vastuullista
Vastuullisuus
Joroisiin aukeavassa ravintolassa mennään tahallaan metsään – Ravintola Siimeksen ytimessä lähiajattelu ja vastuullisuus
Kolumni
Kolumni: Myy minulle ravintolassa parempi omatunto – yhdellä lauseella
Tapahtumatuotanto
Yhdeksän eettistä askelta kohti turvallisempaa ja kestävämpää tapahtuma-alaa
Hävikki
Baarimestari, varastossasi lymyää kultakaivos – näin saat jämäpullot liikkeelle
Take away
Wiskarila-ravintolaa pyörittävä Arttu Wiskari palkittiin korona-ajan avustustyöstä
Pakkaukset
Pakataanko puuhun vai muoviin? Take away -ruuan suuri mullistus
Pakkaukset
Pizzan saa mukaansa muovilaatikossa – tällainen on uutuus, jota Kotipizza kokeilee parhaillaan
Tapahtuma-ala
Juhani, Mirva ja Mikko Merimaa ennustavat: tältä näyttää tapahtuma-alan tulevaisuus
Tapahtumatuotanto
Karkkia, heijastin tai ehkä aineeton lahja? Valitse tapahtumasi giveaway-tuotteet tarkasti
Vastuullisuus
Vettä omaan pulloon, fanituotteet kestävinä… 8 konkreettista vinkkiä vastuullisuudesta tapahtumissa
PRO-palkinnot
PRO-finalistit esittelyssä: Yrittäjä, innovaatio, vastuullisuus
Hinnoittelu
Kahvi on halvempi, jos tilaat sen kauramaidolla – helsinkiläinen ravintola erottuu ratkaisullaan
Vastuullisuus
Punaisesta lihasta luopunut Flow Festival lähes puolitti ruoka-annostensa ilmastovaikutukset
Ravintolat
”Liian erikoinen” ravintola Nokka alkaa vihdoin saada tunnustusta – Ari Ruoho pitää kiinni ideologiastaan
Hävikki
Hävikkicocktail viiden suomalaisen baarin tapaan
Vaikuttaja
McDonald´sin toimitusjohtaja Olli Johansson: Roskaamisen ja kierrätysongelman ratkomisessa riittää vielä tekemistä
Ammattikeittiö
Palvelukeskus tarjoaa 75 000 helsinkiläiselle tänään Itämeren kalaa burgereina ja pihveinä
Ravintolat
Michelin-palkittu turkulainen ravintola Kaskis on aatteellinen, kekseliäs ja tinkimätön: ”Taisimme suotta nössöillä”
Vastuullisuus
Maailman parhaan baarimestarin titteliä tavoitteleva Liisa Lindroos aikoo puhua finaalissa Itämeren puolesta
Kahvi
Mikä kahvissa maksaa? Lyhyt selitys hintojen nousulle
Vaikuttaja
Erikoishaastattelussa ex-ministeri Emma Kari: Eettisen ruuan tuottamisen pitää olla halvempaa
Lähiruoka
Tiesitkö, että Helsingin paraatipaikalla surisee mehiläistarha? Huippuravintolan katolla on kiehtova maailma
Vastuullisuus
Tuska on esimerkillinen festari, hehkuttaa Helsingin brändipomo – ”He tekevät enemmän kuin olisi kivaa ja pakollista”
Vastuullisuus
Suomen suurimmassa vessassa Himoksella kädet pestään järvivedellä
Tapahtumaruokailu
Flow Festival luopuu punaisesta lihasta – tässä lista festarien kaikista ravintoloista
Työhyvinvointi
Linnanmäen Niina Häkkisen resepti kesätyöläisen kohteluun: Valmenna, osallista ja anna palautetta
Vastuullisuus
Avec vieraili stadionilla, jossa ei myydä lihaa – jalkapallon vegaaninen ammattilaisseura on suunnannäyttäjä
Ansiohaarukka
Ari Ruoho ja Terhi Vitikka palkittiin gastronomien Ansiohaarukalla – ravintola Nokan uniikki toimintamalli kerää kiitokset
Kahvilat
Uusia Fazer-kahviloita pulpahtelee tiuhaan – ”Menestyksen kulmakivi on erottautuminen”
Vastuullisuus
Kuinka viestit vastuullisuudesta asiakkaalle? Vihreä merkki kiinnittää huomion ruokalistassa
Vastuullisuus
Mitä vastuullinen baari myy? Ja miten kertoa vastuullisuudesta asiakkaalle – ilman moraaliposeeraamista?
Raaka-aineet
Keittiömestarit ammentavat luonnosta: Aanaarin Heikki Nikula, Grönin Toni Kostian ja Nielun Valtteri Sinkkonen
Vastuullisuus
Nämä ovat asiakkaiden 5 tärkeintä vaatimusta ravintoloiden vastuullisuudesta
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Yökerhot
|
Video: Tällainen on uusi yökerho No Name Helsingin keskustassa
Lähiruoka
|
Suomen erikoisin ravintola? Helsinkiläinen Skörd käyttää vain ja ainoastaan kotimaisia raaka-aineita ympäri vuoden
Lounasravintolat
|
Missä on Lahden paras lounas? Paikalliset äänestivät
Baarit
|
7 erinomaista baaria Oulusta – oululainen baarimestari esittelee suosikkinsa
Katuruoka
|
Anthony Bourdain -leivällään hurmaava The Butter Boys on Helsingin puhutuimpia katuruokaravintoloita
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Sauna
|
Nyt se avautuu – Helsingin ydinkeskustan baari sai julkisen saunansa
Katuruoka
|
Anthony Bourdain -leivällään hurmaava The Butter Boys on Helsingin puhutuimpia katuruokaravintoloita
Tapahtumatilat
|
Finlandia-talon kolme vuotta kestänyt remontti valmistui
Tapahtumateollisuus
|
Tapahtumateollisuus: Alv-katastrofiin ei poliitikoilta löytynyt ratkaisua
Tapahtumatilat
|
Ravintolajätti Restel aloittaa työntekijöiden palkkaamisen ex-Hartwall-areenalle – jopa 25 uutta työpaikkaa