Hotellit

Savoon aukeaa helmikuussa luksuslomakohde – sijoittajina Jasper Pääkkönen, Valtteri Bottas ja Iivo Niskanen

Joroisiin rakentuvan luksustason Pihlasresort-lomakohteen rakennustyöt ovat edenneet suunnitelmien mukaan. Pihlasresort avaa ovensa vieraille keskiviikkona 15.2.2023. Yritykseen etsitään parhaillaan ammattilaisia eri työtehtäviin.

Lomakohteen ovat perustaneet Pekka Viljakainen ja Anna Grotenfelt-Paunonen. Laajentuneeseen omistajapohjaan kuuluvat heidän lisäkseen Formula 1 -kuljettaja Valtteri Bottas, näyttelijä Jasper Pääkkönen, maastohiihdon olympiavoittaja Iivo Niskanen, liikemies Poju Zabludowicz sekä sijoittajat Jake Aalto (Kare Group), Petri Heino (Heino Group) ja Mikko Toivanen.

Pihlasresort kertoo tiedotteessaan lomakohteen palveluista yksityiskohtaisesti. Vieraille tarjotaan yksityisyyttä puutarhojen ympäröimällä 10,5 hehtaarin alueella, joka rauhallisesta sijainnistaan huolimatta sijaitsee lähellä hyviä liikenneyhteyksiä. Hotellimajoitusta on kymmenessä erillisessä villassa. Ne on sijoitettu eri puolille aluetta, jotta ne tarjoavat sekä omaa rauhaa että tunnelmallisen kokonaisuuden palveluineen. 

Kaikissa villoissa on oma sauna ja hotellitasoiset palvelut aina concierge-palveluista pesulaan. Vierailla on käytössään sähköautoja, veneitä ja urheilupaikkoja. Pihlasresortissa on kuntosali, kiipeilyseinä, vastavirta-allas ja yhteiset sauna- ja allastilat järven rannalla. Alueella majoittuvia ja muita vieraita palvelee ympäri vuoden myös á la carte -ravintola Siimes. Majoittuvilla vierailla on lisäksi mahdollisuus ruokailla rantaklubilla, tilata yksityinen illallinen tai käydä Pihlasresortiin kuuluvissa, alueen ulkopuolella sijaitsevissa Trapesa-kahvilassa tai Teahouse of Wehmais -teehuoneella.

Kuvat: Pihlasresort

”Jo tässä vaiheessa vuoden 2023 varausten määrä osoittaa, että Pihlasresort ja Järvi-Suomen luonto kiinnostavat kotimaassa ja maailmalla. Yhä useampi matkailija muun muassa Etelä-Euroopasta ja USA:sta haluavat päästä Suomen luontoon. Meiltä on Savosta puuttunut tähän segmenttiin tarjottava tuote, jonka Pihlasresortin pitkälle viimeistelty konsepti ja kansainvälisen tason palvelu nyt täyttävät”, Pihlasresortin hallituksen puheenjohtaja Pekka Viljakainen sanoo. 

”Teemme Pihlasresortista Pihlasjärven, puutarhojen ja metsän keskellä olevan ainutlaatuisen paikan levätä, kokoontua, liikkua ja nauttia parhaista kulinaristisista elämyksistä.  Rakennustyöt ovat edenneet suunnitellusti ja olemme todella iloisia julkistaessamme tänään hankkeen kaikki taustavoimat. Omistajistamme jokainen tuo hankkeeseen myös omat kokemuksensa ja ennen kaikkea laajat kansainväliset verkostonsa”, Pihlasresortin toimitusjohtaja Anna Grotenfelt-Paunonen kertoo.

LUE MYÖS: Suomen ensimmäinen teesommelier pyörittää teehuonetta… peltojen keskellä Juvalla!

LUE MYÖS: Kuvat: HUBsista, mikä hotelli! Helsingin vasta-avattu uutuus panostaa tapahtumiin ja yhteistyöskentelyyn


  • Tilaa Lehti

    Aromi
    Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

    Tilaa Aromi