Tuusulalainen Konditoria Ph7 voitti leipomoalan SM-joukkuekilpailun Tampereella keskiviikkona. Voittajajoukkueen muodostivat Alexandre Vogt ja Artem Storozhenko. Toiseksi sijoittui jämsäläisen Elosen Katri Mäkinen ja Mika Järvinen ja kolmanneksi tamperelaisen Linkosuon Tiia Bister ja Tytti Tukiainen.
Kilpailussa valmistettiin ruokaleipää, välipalatuote sekä konditoriatuote/tuotelajitelma. Viimeksi mainittu valmistettiin yleisön edessä Elintarviketeollisuus 2022 -messuilla Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa keskiviikkona. Ruokaleivät ja välipalatuotteet valmistettiin tiistaina Tampereen seudun ammattiopiston Kangasalan toimipisteessä. Kaikkia tuotteita valmistettiin kuudellekymmenelle hengelle.
Tuomaristo arvioi kaikki kilpailutuotteet Tampereella keskiviikkona, kriteereinä maku, ulkonäkö, innovatiivisuus ja resepti. Kilpailun päätuomarina toimi leipomokonsultti Mika Parviainen Valiolta.
LUE MYÖS: Suomalainen Emma pyörittää kahta kahvilaa Englannissa – kokemus on yllättänyt
LUE MYÖS: Parhaat vinkit vitriiniin, joka houkuttelee asiakkaita: ”Tämä asettelu on todettu myyväksi”