MAINOS

Kokous merinäköalalla

Tavataan Bar Nosturissa!

M/s Finlandian keulaan levittäytyvä Bar Nosturi on ainutlaatuinen kokoontumis- ja tapahtumatila 100—300 hengen ryhmille. Helsingin merellisimmän kokoustilan isoista ikkunoista avautuvat alati vaihtuvat maisemat, jotka luovat upean taustan yritystapahtumille tyyrpuurista paapuuriin.

Onko suunnitelmissasi kokous, kick-off vai tulosinfo? Virkistys-, tiimi- vai tyhy-päivä? Yritysjuhlat, pikkujoulut vai muu syy nostaa maljat koko porukalla? Bar Nosturissa kokoonnutaan ja viihdytään, oli tilaisuus mikä tahansa.

Varaa tila aamun tai illan miniristeilyn ajaksi, yhdensuuntaiseksi reittimatkaksi tai vietä menon ja paluun välillä päivä Tallinnassa. Valmiiden kokouspakettien ohella Eckerö Linen ryhmä- ja kokousmyynti auttaa räätälöimään juuri ryhmäsi tarpeisiin vastaavan kokonaisuuden ohjelmineen, tarjoiluineen ja esiintyjineen.

Bar Nosturi
Uutta! Kolmeen tasoon levittäytyvässä Bar Nosturissa nautitaan merimaisemista ja nykyaikaisesta kokoustekniikasta.

Henkeä nostattava tiimipäivä tai ajatuksia herättävä seminaari? Varaa ryhmällesi ikiomaksi m/s Finlandian suurin ja kaunein ravintola, Bar Nosturi – mahtava merinäköala laivan keulalta kaupan päälle!

M/s Finlandia
M/s Finlandian pöydät notkuvat satokauden parhaista kotimaisista antimista. Lähes kaikki annokset valmistetaan alusta loppuun laivan omassa keittiössä.

Bar Nosturin valmiit kokouspaketit alk. 65 €/hlö

Aamumini (9.00—14.15)*

Bar Nosturin yksityiskäyttö koko matkan ajan, kokouskahvit** (sis. suolainen tai makea kahvileipä) sekä klo 12 kattaus Buffet Eckerössä.

Iltamini (15.15—21.00)*

Bar Nosturin yksityiskäyttö koko matkan ajan, kokouskahvit** (sis. suolainen tai makea kahvileipä) sekä klo 18 kattaus Buffet Eckerössä.

Päivä Tallinnassa (9.00—21.00)

Bar Nosturin yksityiskäyttö menomatkalla, kokouskahvit** (sis. suolainen tai makea kahvileipä), 7 tuntia maissaoloaikaa Tallinnassa ja paluumatkalla klo 18 kattaus Buffet Eckerössä.

* Ei maissakäyntiä.

** Kokouskahvit vaihdettavissa kuohuviiniin.

Eckerö Line
Suomenlahdella virkistäydytään maisemanvaihdoksen ja kaivatun yhdessäolon merkeissä.

Pienemmällä porukalla?

M/s Finlandian Kokouskeskus & Lounge on valintasi pienempiin kokoontumisiin. Tapaa, ideoi, juhli ja kokousta muutaman hengen kesken, pienessä ryhmässä tai noin sadan osallistujan voimin. Tilavuokra sisältää minibuffetin tarjoilut pienestä suolaisesta ja makeasta kylmiin ja lämpimiin juomiin.

Eckerö Line
Muista myös merihintaiset ostokset!

Helsingistä Tallinnaan liikennöivä m/s Finlandia on suomalainen laiva, jolla kauan odotetut kokoontumiset järjestetään Avainlipun arvoisella ammattitaidolla.

 

www.eckeroline.fi

Ryhmä- ja kokousmyynti
09 2288 540
ryhmat@eckeroline.fi


 • Tilaa Lehti

  Aromi
  Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

  Tilaa Aromi
  Shaker
  Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

  Tilaa Shaker
  Evento
  Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

  Tilaa Evento