MAINOS

Majoittuva kokous Kultsalla ja Konepajalla

Kulttuuritalo, tuttavallisemmin Kultsa, tunnetaan ennen kaikkea monipuolisten kulttuuritapahtumien legendaarisena näyttämönä. Se tarjoaa kuitenkin joustavat ja muunneltavat puitteet myös kokouksiin, messuihin, juhliin sekä muihin ammatti- ja yritystapahtumiin.

Alvar Aallon suunnittelemassa rakennuksessa on 13 erilaista tilaa akateemista tunnelmaa huokuvasta auditoriosta pohjakerroksen intiimiin kellariklubiin. Tilat palvelevat kaiken kokoisia tapaamisia kymmenestä henkilöstä 1 500 osallistujaan”, lupaa Kulttuuritalon toiminnanjohtaja Sami Hokkanen.

Aalto-aula ottaa vieraat juhlavasti vastaan ja soveltuu jo sellaisenaan 250–1500 hengen tapahtumiin – esimerkiksi messujen ja näyttelyiden pitopaikaksi.

Tunnetuin tiloista lienee lähes 1 450 henkeä mahduttava Aalto-sali, jonka lavalla on esiintynyt tähtiä Tina Turnerista Led Zeppeliniin. Konserttitoiminnan ohella sali on omiaan myös suuriin kokouksiin, seminaareihin, gaalatilaisuuksiin, yhtiökokouksiin ja pikkujouluihin. Permannon penkkirivit poistamalla tilaan saadaan runsaasti tasaista lattiaa esimerkiksi illalliskattausta tai firman bileitä varten.

Kulttuuritalon tuntemattoman helmen, Alvar-auditorion rauhallista ilmapiiriä sävyttää ikkunoista tulviva luonnonvalo. Tila soveltuu 100 hengen kokouksiin, seminaareihin ja koulutustilaisuuksiin, joiden ohjelmaa voi hajauttaa myös viereisiin kokoushuoneisiin. Useat 10–70 hengen kokoustilat innostavat ja tukevat kokousta hyvällä varustelullaan ja raikkaalla värimaailmallaan. Osaa kokoushuoneista voi lisäksi muuntaa ja yhdistellä siirreltävien väliseinien
ansiosta.

”Kulttuuritalossa kun ollaan, avautuu tietenkin uniikki mahdollisuus yhdistää kokous upeaan kulttuurielämykseen – esimerkiksi keikkaan, konserttiin tai vaikka stand up -show’hun. Isolle ryhmälle illan ohjelma voidaan järjestää tilauksesta, minkä lisäksi hyödynnettävissä on aina myös talon tapahtumakalenterin anti”, Hokkanen muistuttaa.

The Folks Hotel Konepajan asiakkuuspäällikkö Jani Ruponen (vas.) ja Kulttuuritalon toiminnanjohtaja Sami Hokkanen.

Yksilöllistä majoitusta naapurissa

Uudenkarheaan, silti historian lehtiä havisuttelevaan The Folks Hotel Konepajaan on Kulttuuritalolta vain reilut 500 askelta.

VR:n entiset koulutuskeskus, konttori ja ruokala ovat muuttuneet tyylikkään urbaaniksi hotelliksi, jonka 146 huonetta ja yhdeksän erilaista huoneluokkaa majoittavat kokousasiakkaat näiden oman maun ja yksilölliset tarpeet huomioiden. ”Palvelut räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan niin meillä hotellissa kuin Kulttuuritalollakin. Kumpikaan meistä ei kuulu ketjuihin, joten pystymme tuottamaan täysin yksilöllisiä palveluita helposti ja joustavasti”, sanoo The Folks Hotel Konepajan asiakkuuspäällikkö Jani Ruponen.

Esimerkiksi hotellihuoneiden varustelu riippuu asiakkaan omista toiveista. Vedenkeitin, kapselikahvikone vai kokonainen minikeittiö? Toiveita minijääkaapin sisältöön? Kaikki onnistuu! Tietenkin hotellista löytyvät myös kuntosali, sauna ja hyvinvointipalvelut. Hotellin ravintola ja viinibaari Albinassa lautasella on kauden parasta lähiruokaa
ja lasissa lämmöllä valittuja viinejä. Tarjoilut maistuvat esimerkiksi päivän kokousputken jälkeen. Keittiömestari Teemu Auran, sommelier Antti Paasosen ja ravintoloitsija Riku Stenrosin luomus nojaa eurooppalaisiin perinteisiin, pohjoismaiseen tinkimättömyyteen ja suurkaupunkien rouheuteen.

”Kesän korvalla aukeaa myös kattoterassi Alexis, jossa on tarjolla käsityönä tehtyjä cocktaileja, paikallisia oluita, jännittävä viinilista ja Helsingin kenties aurinkoisin terassi”, Ruponen huomauttaa.

1950-luvulla valmistuneen Kulttuuritalon arvokas historia näkyy arkisissa yksityiskohdissa.
Persoonallisia hotellihuoneita löytyy joka makuun ja tarpeeseen.
Huoneet on sisustettu laadukkaasti. Varustelu vaihtelee asiakkaan toiveiden mukaan.
Tarkasti kuratoitu taidekokoelma tuo lisätunnelmaa The Folks Hotel Konepajan tiloihin.
The Folks Hotel Konepaja on vastuullinen toimija, joka tukee YK:n kestävän kehityksen tavoitteita. Myös hotellissa käytettävä sähkö on 100-prosenttisesti uusiutuvaa energiaa.
Sadan hengen Alvar-auditorio antaa kokoukselle akateemisen säväyksen.
Kulttuuritalon Aalto-aula toimii vaikkapa buffetruokailun keskipisteenä.
Aalto-salissa on juhlittu myös Evento Awardsia.

Miten sinne pääsee?

Urbaanin rouhea Alppilan ja Konepajan alue on virkeää ja kehittyvää seutua, jossa tapahtuu koko ajan. Keskeisen sijaintinsa ansiosta sinne on helppo tulla julkisella liikenteellä rautatieasemalta, lentokentältä tai satamasta – Pasilan asemalta sinne vaikka kävelee. Omalla autolla saapujille on hotellin yhteydessä pysäköintipaikkoja ja lähellä pysäköintihalli.


Varaa tilat ja majoitus yhdellä kertaa!
myynti@kulttuuritalo.fi
puh. 044 5566 192
sales@folkshotels.fi
puh. 010 2074 712

kulttuuritalo.fi
folkshotels.fi


 • Tilaa Lehti

  Aromi
  Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

  Tilaa Aromi
  Shaker
  Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

  Tilaa Shaker
  Evento
  Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

  Tilaa Evento