Ravintolapäällikkö 2025

  • Tytti Nykänen

    Ravintolapäällikkö, Restaurant & Cafe Soos, Espoo

    Tytti Nykänen suhtautuu työhönsä antaumuksella. Työyhteisö ja asiakkaat ovat hänen työnsä keskiössä, ja hän kokee työnsä merkitykselliseksi juuri näiden ihmisten ansiosta. Hän korostaa hyvän työilmapiirin merkitystä ja tekee kaikkensa, että työyhteisössä viihdytään. Hän ohjaa työssään myös nuoria työssäoppijoita ja pitää suurena rikkautena sitä, että pääsee tarjoamaan heille valmiuksia itsenäiseen elämään.

    ”Olisin erinomainen PRO-voittaja, koska olen keittiön ja salin monipuolinen ammattilainen, joka osaa laittaa itsensä likoon innoittaen muut ympärillään. Osaan haastaa jokaista työntekijääni sopivassa suhteessa osaamisensa nähden antaen heille luottamusta sekä uskoa omaan tekemiseensä. Annan itseni sekä ympärillä olijani loistaa.”

    Kannusta finalistia >
  • Hanna Toivonen

    Kahvilapäällikkö, Patisserie Teemu Aura, Helsinki

    Hanna Toivonen johtaa Patisserie Teemu Auran henkilöstöä sekä vastaa tilauksista, katteista ja tuotekehityksestä. Lisäksi hän on mukana kahvilan päivittäisessä arjessa keittiötyöstä asiakaspalveluun. Toivonen haluaa jatkuvasti oppia uutta ja kehittyä esihenkilönä ja tarjota asiakkaille parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Hänelle on suuri ilo tarjota asiakkaille tuotteita, joiden takana voi ylpeänä seistä.

    ”Haluan olla paras mahdollinen esihenkilö työtovereilleni. Johdan esimerkillä, ja on hienoa huomata, kuinka omalla tekemisellä ja kannustamisella voi tuoda esiin parhaat puolet muista ja saada heille onnistumisen hetkiä. Osaan myös nostaa käden pystyyn virheen merkiksi ja kehittyä ja kasvaa mahdollisista virheistäni.”

    Kannusta finalistia >
  • Himal KC

    Ravintolapäällikkö, Taco Bell Iso Omena, Espoo

    Himal KC vastaa ravintolapäällikkönä muun muassa henkilöstöstä, ruokaturvallisuudesta sekä ravintolan kannattavuudesta. Päivittäisessä työssä häntä motivoivat asiakaspalautteet, tiimin onnistumiset ja esihenkilöltä saadut kiitokset. Nykyisessä roolissaan hän keskittyy kouluttautumiseen ja urakehitykseen ja haaveilee tulevaisuudessa omasta pikaruokaravintolasta.

    ”Laitan aina tiimini etusijalle. Kun tiimini on onnellinen, hyvin koulutettu ja menestyvä, tunnen onnistuneeni esihenkilönä. Olen hyvin omistautunut työlleni ja pyrin aina kohti uusia saavutuksia. Jos voittaisin PRO-palkinnon, voisin olla esimerkkinä ja inspiraationa nuorille.”

    Kannusta finalistia >

Jaa tämä artikkeli

Kaikki finalistit

TILAA LEHTI

Evento
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

Tilaa Evento
Aromi
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

Tilaa Aromi
Shaker
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

Tilaa Shaker