Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Messuviikko! Tässä parhaita täkyjä tapahtuma-alan Kongressi Meetings & Events -messukävijöille
SUOSITTELEMME:
Voita liput PRO-gaalaan Aromin osastolla FFCR-messuilla!
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Koulutus
Haaga-Helia nimitti viisi uutta kunniarestonomia – ruokatuotannon johtamisen koulutus täytti 20 vuotta
Ruokatapahtumat
Tampereen suosittu ruokafestivaali laajentaa Helsinkiin – ”Tuodaan nyt sitten pintxotkin”
Uusi ravintola
Italialainen on nyt nosteessa Helsingissä – Kalle Tanner toteuttaa Scolaressa omaa visiotaan
Tryffelit
Tryffeli ja kaikki mitä siitä pitää tietää
Kilpailut
Ravintola-ammattilaisten PRO-haku käy kuumana – kolme suomalaista huipputekijää kertoo palkinnon merkityksestä
Sisustus
Helsinkiläisessä ravintolassa paljastettiin teos, jonka Koen Vanmechelen maalasi tilauksesta ystävälleen Pekka Terävälle
Pizza
Helsingin puhutuin pizzeria laajenee muualle Suomeen
Gaalat
Näin luodaan suosittu gaala: esimerkkeinä Urheilugaala, Vuoden huiput ja PRO-gaala
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
PRO-palkinnot
|
PRO-palkittu keittiömestari Mikko Pakola: ”Kansainvälisessä gastronomiassa on Suomen mentävä aukko”
Hotellit
|
Ultraluksusta tarjoava helsinkiläinen loistohotelli vähentää henkilöstöä ja vaihtaa johtajaa
Lounasravintolat
|
Tampereen parhaat lounaspaikat 2024: tässä äänestyksen tulokset
Innovaatiot
|
Nuorten startup-yrittäjien keksimä ateriapalvelu näyttää osuneen kultasuoneen
Tapahtumatuotanto
|
Näkökulma: Helsingin Lego-pettymys ja mitä siitä voimme oppia
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Kilpailut
|
Suomen paras sommelier on Dmitrii Frolov! Yllätystehtävä toi haastetta finaaliin
Viini
|
Näissä Suomen ravintoloissa on parhaat viinit – Star Wine List 2025 -voitto meni Jyväskylään
Innovaatiot
|
Nuorten startup-yrittäjien keksimä ateriapalvelu näyttää osuneen kultasuoneen
Messut
|
Voita liput PRO-gaalaan Aromin osastolla FFCR-messuilla!
Hotellit
|
Ravintoloilla kasvanut Bon Group hankki itselleen Levin luksusmökit ja kaikki muut Vanajanlinna oy:n toiminnot