Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Tamperelaisen olutravintolan tempaus toimi: superkallis erikoisuus meni hujauksessa, kun halvalla sai
SUOSITTELEMME:
Tässä ovat Evento Awards -finalistit 2025! Suomen tapahtuma-alan parhaat palkitaan
SUOSITTELEMME:
Ravintola Maukun Maud Saddok kotikeittiössään: Mitä tahansa voi pikkelöidä
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Kilpailut
Kokkikilpailut yhdistävät voimansa: SM-finalistit ja Suomen Bocuse d’Or -edustaja selvitetään Turussa toukokuussa
Tempaukset
Melkoinen kokkijoukko: ravintola Demo järjestää nimekkään yllätysillallisen
Uusi ravintola
Syksyn suurin ravintola-avaus: Avec vieraili uudessa Demossa – ja onhan se häkellyttävä
Ravintolat
Ravintola Demo avautuu uudelleen Ruoholahdessa – kattoravintolan jokaisesta pöydästä hulppeat merinäköalat
Uusi ravintola
Helsingin keskustan maamerkkiin avattiin kattoravintola, josta saa ruoan sekä lounassetelin hinnalla että ökymmin
Vaikuttaja
Toimintansa lopettava ravintola Demo tullaan muistamaan uudistajana – Tommi Tuominen kertoo, mistä hän on erityisen ylpeä
Michelin-ravintolat
Ravintola Demo lopettaa – piti Michelin-tähden pidempään kuin kukaan muu Suomessa
Kilpailut
Onko nyt Suomen aika? Tähtikokki Ismo Sipeläinen iskee Bocuse d’Or -kilpailuun uudella taktiikalla
Tv-tuotannot
Edesmenneen Antti Lukkarin Masterchef-jakso esitetään tänään – Tommi Tuominen ei moiti julkaisupäätöstä: ”Se toimii jopa kunnianosoituksena Antille”
Kilpailut
Tommi Tuominen on Suomen Bocuse d’Or -yhdistyksen uusi puheenjohtaja
Ravintolat
Tässä ovat Suomen 50 parasta ravintolaa 2022
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Resepti
|
Mikä liha tartariin? Vinkit täydelliseen tartar-pihviin kotona ja ravintolassa
Alkoholilaki
|
Tällainen on alkoholilaki – jäänne ”A-oikeuksista” näkyy yhä
Ravintolaterassi
|
Helsingistä löytyy talvellakin avoin ravintolaterassi – miten se on toteutettu?
Festarit
|
Rockfest julkisti kesän 2025 esiintyjiään
Burgerit
|
Helsingin parhaat burgerit: äänestyksen top 15 -ravintolat
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Olut
|
Tamperelaisen olutravintolan tempaus toimi: superkallis erikoisuus meni hujauksessa, kun halvalla sai
Kokin jääkaapilla
|
Ravintola Maukun Maud Saddok kotikeittiössään: Mitä tahansa voi pikkelöidä
Asiakaspalvelu
|
Will Guidaran ravintola nousi maailman ykköseksi överillä palvelulla – tässä pari esimerkkiä
Kolumni
|
Kolumni: Ravintoloiden vuokrat ovat karanneet pilviin
Uusi ravintola
|
Varausten tulva yllätti Turun uuden brasserien ravintoloitsijat – tällainen on Amelie