Kilpailut

Loihditko sinä Suomen parhaan kahvicocktailin? Ilmoittaudu Coffee Cocktail Champion -kisaan

Coffee Cocktail Champion -kilpailussa etsitään Suomen parhaan kahvicocktailin valmistajaa. Loppukilpailu järjestetään yleisön edessä Fastfood & Café & Restaurant -tapahtuman yhteydessä Helsingin Messukeskuksessa 22.3.2023.

Coffee Cocktail Champion -kilpailu on tarkoitettu Suomessa vakinaisesti asuville ravintola-alalla työskenteleville tai alaa opiskeleville cocktailtaitureille. Kilpailu antaa tilaisuuden edistää omaa ammattitaitoa ja uraa. Palkintoina on vierailu kahvipaahtimolla Ruotsissa, vierailu panimo-tislaamo-kompleksissa Suomessa ja tuotepalkintoja.

Finaalissa kilpailijalla on viisi minuuttia aikaa ennakkovalmisteluihin ja viisi minuuttia valmistaa cocktail tuomarien edessä. Kilpailun tuomaristo koostuu alan ammattilaisista ja yhteistyökumppaneiden edustajista.

Cocktailissa tulee käyttää kilpailun sponsorien tuotteita. Juomia arvioidaan maun, ulkonäön, innovatiivisuuden ja kestävän kehityksen näkökulmasta.

Kilpailuun haetaan lähettämällä oman cocktailin resepti ja kuva järjestäjälle sähköpostilla osoitteeseen ffcr@easyfairs.com. Haku päättyy torstaina 23.2.2023.

Karsintatuomaristo valitsee kilpailijat reseptien ja valokuvien perusteella. Kaikki finalistit saavat osallistumisestaan pienen palkinnon.

LUE MYÖS: Päräyttävimmät kahvicocktailit: Dalmond Latte, Mexican Coffee ja Bahama Mama

LUE MYÖS: Espresso Martini herättää ja ravistelee – cocktailguru kehitti drinkin tilaustyönä

Avec on Fastfood & Café & Restaurant Expo -tapahtuman mediakumppani.


  • Tilaa Lehti

    Shaker
    Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

    Tilaa Shaker