Your Browser Does Not Support JavaScript. Please Update Your Browser and reload page. Have a nice day! Tulevaisuuden tekijä arkistot - Avec
AvecmediaRavintolat
Baarit
Tapahtumat
  • Ravintolat
  • Baarit
  • Bisnes
  • Ura
  • Ihmiset
  • Keittiö
  • Tapahtumat
  • Aromi
  • Shaker
  • Evento
  • PRO-palkinnot
  • Evento Awards
  • Tilaa lehti
  • Kumppanihaku
  • Asiakaspalvelu
  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot
Seuraa Avecmediaa somessa
Suosittelemme
Avecmedia uudistui – tältä näyttää uusi ravintola- ja tapahtumamedia
7.11.2025 7.11.2025
Laitevalinnoilla saatiin isot säästöt ammattikeittiöön – vedenkulutus vähentyi 2 000 litraa viikossa
4.11.2025 3.11.2025
Muusikko Sami Saari viihtyy uuden asuinalueensa ravintoloissa – ”On kiva, että läheltä löytyy kaupunkikulttuuria”
4.11.2025 4.11.2025
Wino on Kallion bistrobuumin edelläkävijä, joka sekä muuttuu että pysyy
3.11.2025 3.11.2025
Kuinka tapahtumista tehdään somehittejä? Bella Table ja Mimmit Sijoittaa kertovat menestysreseptinsä
28.10.2025 28.10.2025
Bar Petiit
Nuoret aikuiset juovat nyt alku- eli natuviinejä – mutta mitä ne oikein ovat?
22.10.2025 22.10.2025

Tulevaisuuden tekijä

Tulevaisuuden tekijä
Amanda Kiuru
Olon 19-vuotias kokki Amanda Kiuru ei pelkää haasteita: ”Haluan kehittyä koko ajan”
26.9.2025 18.9.2025
Tulevaisuuden tekijä
Samuli Brunnila
Nuori kokki Samuli Brunnila pääsi loistavaan harjoittelupaikkaan ja unelmoi omasta ravintolasta
22.7.2025 19.5.2025
Tulevaisuuden tekijä
Eemil Naumanen
Kokkiopiskelija Eemil Naumanen arvostaa tapaa, jolla hänen idolinsa suhtautuvat ruoanlaittoon
28.4.2025 9.4.2025
Tulevaisuuden tekijä
Mari Tikkanen
Airbnb-yrittäjä aloitti leipuriopinnot ja perusti kyläleipomon: ”Inspiroidun pohjoismaisesta leipomokulttuurista”
24.3.2025 24.3.2025
Tulevaisuuden tekijä
Sera Savolainen
Sera Savolainen kyllästyi toimistotyöhön – ”Kokkiopintojen aloittaminen oli elämäni paras päätös”
24.2.2025 20.2.2025
Tulevaisuuden tekijä
Niko Ala-Rämi
Niko Ala-Rämin kokkiopinnot rytmitetään Aspergerin ehdoilla: ”Viihdyn parhaiten lounaskeittiössä, jossa on rutiinit”
16.1.2025 8.11.2024
Tulevaisuuden tekijä
Elea Wilkman
Tarjoilijaopiskelija Elea Vilkman: Ravintolakoulu on hyvä pohja mihin tahansa
20.12.2024 22.11.2024
Tulevaisuuden tekijä
Jemina Oravasaari
Taitaja-kisassa menestynyt Jemina Oravasaari haaveilee Vuoden kokki -kilpailusta ja omasta ravintolasta
18.10.2024 18.10.2024
Tulevaisuuden tekijä
Minna Jokiranta
Taitaja-kisan kultamitalisti Minna Jokiranta tuli alalle jäädäkseen: ”Tarjoilijan työ on kivaa, jos tykkää ihmisistä”
2.10.2024 7.8.2024
Tulevaisuuden tekijä
Aleksi Korpela
Aleksi Korpela vaihtoi yliopistolta kokkikouluun – työ ravintola Kajossa inspiroi
17.6.2024 10.6.2024
Koulutus
Heidi Kouhia
Heidi Kouhia vaihtoi turvallisuusalalta ravintolakokiksi: ”Oppisopimus on minun juttuni”
6.5.2024 2.5.2024
Tulevaisuuden tekijä
Keiku Borgström
Maskeeraaja Keiku Borgström aloitti kokkiopinnot nollasta: ”En osannut keittää edes perunoita”
11.3.2024 11.3.2024
Koulutus
Elli Peltonen
Taitaja-kilpailusta innostunut tarjoilijaopiskelija Elli Peltonen on saanut luokkakaverinsakin mukaan kisatoimintaan
12.2.2024 25.1.2024
Tulevaisuuden tekijä
Maarit Kivilahti
Millaista on vaihtaa alaa 27 vuoden jälkeen? Maarit Kivilahti vetää nyt korttelikahvilaa: ”Ihan parasta”
20.11.2023 24.10.2023
Työhyvinvointi
Palomestari Riikka Oravainen sai burnoutin ja vaihtoi ravintola-alalle – ”Nyt tuntuu, että olen oikeassa paikassa oikeaan aikaan”
21.2.2023 21.2.2023
Tulevaisuuden tekijä
Ida Parviainen
Tulevaisuuden tekijä: Ida Parviainen tähtää ravintola-alan kansainväliseksi moniosaajaksi
12.1.2023 13.1.2023

Tilaa Lehti

Aromi Aromi
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
evento 5/25
Evento Evento
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento

Luetuimmat

  1. Uusi ravintola | Farangin alle avautuva Catfish palvelee Helsingin muuttuvaa yötä – ”Jos ei ole mitään kiinnostavaa mihin mennä, kukaan ei mene mihinkään”
  2. Uusi ravintola | Huippusuositun lippakioskin pitäjien ravintola avautuu haastavassa osoitteessa – ”Nyt nähdään, onko Breran brändi tarpeeksi vahva”
  3. Kasvisruoka | Helsinkiläinen Yes Yes Yes listattiin Euroopan parhaiden kasvisravintoloiden joukkoon
  4. Asiakaskokemus | Muusikko Sami Saari viihtyy uuden asuinalueensa ravintoloissa – ”On kiva, että läheltä löytyy kaupunkikulttuuria”
  5. Ilmiö | Hans Välimäki ajatteli tarjota aamiaista turisteille, mutta helsinkiläiset ottivat ravintolan omakseen – ”kuin olisin Pariisissa”

Evento kumppanihaku

Kumppanihausta löydät parhaat toteuttajat ja kumppanit tapahtumaasi.
Tapahtumapaikat, messut, kokoukset, tekniikka & henkilöstö.

HAE KUMPPANIA

Tilaa uutiskirje

Uusimmat

Työelämä | 5 ajankohtaista podcastia tapahtuma-ammattilaisille työssä ja arjessa menestymiseen
Uusi ravintola | Farangin alle avautuva Catfish palvelee Helsingin muuttuvaa yötä – ”Jos ei ole mitään kiinnostavaa mihin mennä, kukaan ei mene mihinkään”
Pääkirjoitus | Avecmedia uudistui – tältä näyttää uusi ravintola- ja tapahtumamedia
Uusi ravintola | Huippusuositun lippakioskin pitäjien ravintola avautuu haastavassa osoitteessa – ”Nyt nähdään, onko Breran brändi tarpeeksi vahva”
Kasvisruoka | Helsinkiläinen Yes Yes Yes listattiin Euroopan parhaiden kasvisravintoloiden joukkoon
Ruoan, juoman ja tapahtumien ammattilaisten paras kaveri
Avecmedia.fi - Alan parhaaksi
Avecmedia

Avecmedia.fi

  • Ravintolat
  • Baarit
  • Bisnes
  • Ura
  • Ihmiset
  • Keittiö
  • Tapahtumat

Lehdet

  • Aromi
  • Shaker
  • Evento

Tapahtumat

  • PRO-palkinnot
  • Evento Awards

Ota yhteyttä

  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot
  • Asiakaspalvelu
  • Tilaa lehti
  • Kumppanihaku

Yhteistyökumppanit

  • Suomen Keittiömestarit
  • Suomen tarjoilijat
  • Suomen baarimestarit
  • Suomen sommelierit
  • Hovimestarien kilta
  • Tapahtumateollisuus
  • chefs logo
  • tarjoilijat logo
  • fbsk logo
  • sommeliers logo
  • cc-kilta logo
  • tapahtumateollisuus logo
  • Tietosuoja
  • Evästevalinnat
  • Medianvapausasetus
© avecmedia.fi 2025
vastuulista journalismia
© Kamua Helsinki Mediakonserni Keskisuomalainen