Tulevaisuuden tekijä Olon 19-vuotias kokki Amanda Kiuru ei pelkää haasteita: ”Haluan kehittyä koko ajan” 26.9.2025 18.9.2025
Tulevaisuuden tekijä Nuori kokki Samuli Brunnila pääsi loistavaan harjoittelupaikkaan ja unelmoi omasta ravintolasta 22.7.2025 19.5.2025
Tulevaisuuden tekijä Kokkiopiskelija Eemil Naumanen arvostaa tapaa, jolla hänen idolinsa suhtautuvat ruoanlaittoon 28.4.2025 9.4.2025
Tulevaisuuden tekijä Airbnb-yrittäjä aloitti leipuriopinnot ja perusti kyläleipomon: ”Inspiroidun pohjoismaisesta leipomokulttuurista” 24.3.2025 24.3.2025
Tulevaisuuden tekijä Sera Savolainen kyllästyi toimistotyöhön – ”Kokkiopintojen aloittaminen oli elämäni paras päätös” 24.2.2025 20.2.2025
Tulevaisuuden tekijä Niko Ala-Rämin kokkiopinnot rytmitetään Aspergerin ehdoilla: ”Viihdyn parhaiten lounaskeittiössä, jossa on rutiinit” 16.1.2025 8.11.2024
Tulevaisuuden tekijä Tarjoilijaopiskelija Elea Vilkman: Ravintolakoulu on hyvä pohja mihin tahansa 20.12.2024 22.11.2024
Tulevaisuuden tekijä Taitaja-kisassa menestynyt Jemina Oravasaari haaveilee Vuoden kokki -kilpailusta ja omasta ravintolasta 18.10.2024 18.10.2024
Tulevaisuuden tekijä Taitaja-kisan kultamitalisti Minna Jokiranta tuli alalle jäädäkseen: ”Tarjoilijan työ on kivaa, jos tykkää ihmisistä” 2.10.2024 7.8.2024
Tulevaisuuden tekijä Aleksi Korpela vaihtoi yliopistolta kokkikouluun – työ ravintola Kajossa inspiroi 17.6.2024 10.6.2024
Koulutus Heidi Kouhia vaihtoi turvallisuusalalta ravintolakokiksi: ”Oppisopimus on minun juttuni” 6.5.2024 2.5.2024
Tulevaisuuden tekijä Maskeeraaja Keiku Borgström aloitti kokkiopinnot nollasta: ”En osannut keittää edes perunoita” 11.3.2024 11.3.2024
Koulutus Taitaja-kilpailusta innostunut tarjoilijaopiskelija Elli Peltonen on saanut luokkakaverinsakin mukaan kisatoimintaan 12.2.2024 25.1.2024
Tulevaisuuden tekijä Millaista on vaihtaa alaa 27 vuoden jälkeen? Maarit Kivilahti vetää nyt korttelikahvilaa: ”Ihan parasta” 20.11.2023 24.10.2023
Työhyvinvointi Palomestari Riikka Oravainen sai burnoutin ja vaihtoi ravintola-alalle – ”Nyt tuntuu, että olen oikeassa paikassa oikeaan aikaan” 21.2.2023 21.2.2023
Tulevaisuuden tekijä Tulevaisuuden tekijä: Ida Parviainen tähtää ravintola-alan kansainväliseksi moniosaajaksi 12.1.2023 13.1.2023