Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Suomen kiinnostavimmat baarit: Ammattilaisten tärpit kuuteen kaupunkiin
SUOSITTELEMME:
Hans Välimäki ajatteli tarjota aamiaista turisteille, mutta helsinkiläiset ottivat ravintolan omakseen – "kuin olisin Pariisissa"
Baarit
Suomen kiinnostavimmat baarit: Ammattilaisten tärpit kuuteen kaupunkiin
Miltä näyttää Suomen baarikartta, kun listan laativat alan kovimmat tekijät? Tässä on 29 baaria ja ravintolaa koluttaviksi kesällä.
Viinibaarit
Kuurnan ravintoloitsijoiden uusi viinibaari Klaava täydentää bistroklassikkoa
Tapahtumatilat
Messukeskukseen 5 000 henkilön siirreltävät ja muunneltavat katsomot
MAINOS: Unilever Food Solutions
Huippukokki Mark Kumlin kertoo, miten teet Knorr kuivakastikepohjista sata täydellistä kastiketta murto-osalla kuluista
Viinibaarit
Viinibaarit valtasivat Helsingin lippakioskit – käy ainakin näissä
Kesäravintolat
Ravintola Lipan suosio yllätti Olavi Uusivirran ja Hilma Kotkaniemen – ruoka ja juoma loppuivat kesken
Bisnes
Talous
Miten kate lasketaan? Hinnoitteluopas baareille ja ravintoloille
Bisnes
Mitä tehdä, kun ravintolan konsepti ei toimi? Ravintoloitsijat kertovat
Kotiinkuljetus
Burger Companylle kotiinkuljetus ei ole uhka vaan mahdollisuus
Ura
Työhyvinvointi
Viinittelyn sijaan lenkille – kolme ravintola-ammattilaista kertoo, miten he saavat liikunnasta virtaa työhön
Kilpailut
Tässä ovat Vuoden kokki- ja Vuoden tarjoilija -kilpailujen finalistit
Minun päiväni
Päivä drag-artisti Marko Vainion matkassa ei jätä kylmäksi: ”Erika Vikmania on herkullista imitoida”
Lähde Avecin matkaan!
MAINOS: Pågå
Pågå: 30 vuotta, 1500 projektia vuodessa ja työntekijät, joita pyydetään nimeltä. Näin Lepakossa syntyneestä yhtiöstä kasvoi Suomen tapahtuma-alan luotettavin kumppani
Ihmiset
Yrittäjyys
Lontoon huipulle ravintoloillaan noussut suomalainen yrittäjä kertoo bisneksen muutoksesta – ja ihmettelee Suomea
Vaikuttaja
Paco Ndiaye haastaa suomalaisten kapeat odotukset maahanmuuttajien ravintoloita kohtaan
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Ilmaiset ämpärit vetävät ihmisiä jonoksi asti – mikä olisi ravintoloiden ”ämpäri”?
Tapahtumat
Häirintä
Häirintää tapahtumissa? Näin tunnistat sen ja toimit oikein
Festivaalit
Hurjasti kasvanut Helsinki City Festival järjestetään ensi kesänä vielä isompana – tältä siellä näytti
Burgerit
Hampurilaiseen itse virvelöityä kalaa ja kaveriksi savolaisia ranskalaisia – kävimme Burger Lovers -festareilla Helsingissä
Keittiö
Ilmiö
Pinsa säilyttää rapeutensa kuljetettunakin – mutta mitä eroa on pizzalla ja pinsalla?
Maustaminen
Maustematka libanonilaisen, meksikolaisen ja thaimaalaisen keittiön ytimeen
Peruna
Annabelle, Colomba, Jazzy… 17 yleistä perunalajiketta käyttövinkkeineen
MAINOS: Musiikkitalo
Musiikkitalo paljastaa salaisuutensa: ”Usein kuulemme, että täällä on jotain arjen yläpuolelle nostattavaa.” Näin järjestät ikimuistoisen tapahtuman Helsingin sydämessä
Juoma
Kilpailut
World Class -kilpailun kolme parasta suomalaista baarimestaria selvillä
Baariosaaminen
Oletko sinä supermaistaja? Näin treenaat makuaistiasi
Olut
Suomen paras olut 2025 on salmiakkinen ja marjainen sour
Ravintolat & Baarit
Ilmiö
Hans Välimäki ajatteli tarjota aamiaista turisteille, mutta helsinkiläiset ottivat ravintolan omakseen – "kuin olisin Pariisissa"
Ravintolat
Maailman 50 parasta ravintolaa julkaistiin – listalla neljä pohjoismaista ravintolaa
Ravintolaterassi
Helsingin ravintolaterassit 2025 – vieraile näillä kesän aikana
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Ilmiö
|
Hans Välimäki ajatteli tarjota aamiaista turisteille, mutta helsinkiläiset ottivat ravintolan omakseen – ”kuin olisin Pariisissa”
Kesäravintolat
|
Ravintola Lipan suosio yllätti Olavi Uusivirran ja Hilma Kotkaniemen – ruoka ja juoma loppuivat kesken
Baarit
|
Suomen kiinnostavimmat baarit: Ammattilaisten tärpit kuuteen kaupunkiin
Bisnes
|
Mitä tehdä, kun ravintolan konsepti ei toimi? Ravintoloitsijat kertovat
Viinibaarit
|
Viinibaarit valtasivat Helsingin lippakioskit – käy ainakin näissä
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Kuurnan ravintoloitsijoiden uusi viinibaari Klaava täydentää bistroklassikkoa
Viinibaarit valtasivat Helsingin lippakioskit – käy ainakin näissä
Suomen kiinnostavimmat baarit: Ammattilaisten tärpit kuuteen kaupunkiin
Oletko sinä supermaistaja? Näin treenaat makuaistiasi
Messukeskukseen 5 000 henkilön siirreltävät ja muunneltavat katsomot
Häirintää tapahtumissa? Näin tunnistat sen ja toimit oikein
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Viinibaarit
|
Kuurnan ravintoloitsijoiden uusi viinibaari Klaava täydentää bistroklassikkoa
Tapahtumatilat
|
Messukeskukseen 5 000 henkilön siirreltävät ja muunneltavat katsomot
Baarit
|
Suomen kiinnostavimmat baarit: Ammattilaisten tärpit kuuteen kaupunkiin
Viinibaarit
|
Viinibaarit valtasivat Helsingin lippakioskit – käy ainakin näissä
Ilmiö
|
Hans Välimäki ajatteli tarjota aamiaista turisteille, mutta helsinkiläiset ottivat ravintolan omakseen – ”kuin olisin Pariisissa”