PRO-palkinnot

Loppukiri! PRO-finalistit ovat keränneet runsaasti kannatusta – nyt on viimeinen hetki tukea suosikkiaan

Suomen parhaiden keittiö- ja ravintola-ammattilaisten PRO-tunnustuspalkinnot jaetaan tammikuussa. Finalistien tueksi kerätään kannatuskommentteja vielä keskiviikkoon saakka. Kommenteilla voi olla suuri merkitys lopputulemaan.

Kuka tahansa voi kannustaa finalisteja tällä lomakkeella vielä keskiviikon 13.12. ajan. Keskiviikkona kannustuksia ja kommentteja oli kertynyt noin 3 800.

Ehdokkaat PRO-palkintojen saajiksi valittiin kansanäänestyksellä, ja esiraati poimi heidän joukostaan finalistit kuhunkin sarjaan. Lopulliset voittajat valitsee meritoitunut horeca-alan ammattilaisista koostuva tuomaristo, joka käy läpi mittavan aineistopaketin finalisteista. Ehdokkaiden keräämät kannatuskommentit ja tsemppaukset vaikuttavat tuomariston päätöksiin.

Ehdokas voi markkinoida itseään missä kanavissa haluaa. Tavallista on, että ehdokkaan edustama yritys levittää lisäksi sanaa somessa.

PRO-tunnustuspalkintojen perimmäinen tarkoitus on lisätä horeca-ammattilaisten arvostusta ja kasvattaa tietoisuutta alan vetovoimasta. Osa tätä kokonaisuutta on finalistien kannustaminen ja tsemppaaminen.

PRO-palkinnot jaetaan juhlallisessa PRO-gaalassa Helsingin Oopperatalossa 29.1.2024.

Alla on kolme esimerkkiä Kahvilan työntekijä -sarjan finalistien tueksi julkaistuista somejaoista.

Yllä: Kanrestan Facebook-jako.

Yllä: Kirjalan paahtimon Facebook-jako.

Yllä: Kaarean Facebook-jako.

Juttua korjattu 12.12.23 klo 17.58: 13.12. on keskiviikko, ei torstai.


PRO-tunnustuspalkinnot jakaa horeca-alan ammattilaisten Aromi-lehti. Avec ja Aromi kuuluvat samaan Mediakonserni Keskisuomalaiseen. Aikaisempien vuosien PRO-voittajat on listattu täällä.


  • Tilaa Lehti

    Aromi
    Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

    Tilaa Aromi