MAINOS

Tulossa yritystapahtuma, kokous, seminaari tai pikkujoulut? Järjestä ne elokuvateatterissa

Auditoriomaiset tilat kaupungin ytimessä, huippuluokan kuva ja ääni, herkulliset tarjoilut sekä kokousemäntä tai -isäntä varmistamassa tilaisuuden onnistumisen. Täydellinen yritystapahtuma, eikö niin?

– Ainoa huono puoli ovat erityisen mukavat tuolimme, jotka aiheuttavat paineita esiintyjälle. Jos ohjelma on vähänkin pitkästyttävää, on yleisön helppo nukahtaa, nauraa Finnkinon Head of Sales Mika Wickström.

Suomen suurimpaan leffateatteriketjuun kuuluu kaikkiaan 17 teatteria, joissa on lukuisia eri kokoisia saleja ja tiloja. Laadukas tapahtumatekniikka on valmiina niistä jokaisessa.

– Tasokkaiden perussalien lisäksi yritysasiakkaiden käytössä ovat suurimmissa kaupungeissa toimivat Premium-salimme. Ne vievät elämykset uudelle tasolle erityisen loisteliaalla kuva- ja äänitekniikalla, muhkeilla nojatuoleilla, loungemaisella ylellisyydellä tai vaikkapa sadan vuoden takaisella glamourtunnelmalla.

Yritystapahtuma elokuvateatterissa on arjen luksusta ja tarpeellista pakoa ajoin masentavastakin uutistulvasta. Erityisen mieleenpainuvan tilaisuudesta tekee sen yhdistäminen elokuvaelämykseen.

– Tapahtuman osallistujille voidaan esimerkiksi järjestää ennakkonäytös tulevasta ensi-iltaelokuvasta. Hyvä leffa on myös kiva tapa aloittaa tai päättää vaikka pikkujoulut, Wickström vinkkaa.

Valkokankaan läheisyydessä maistuvat perinteisesti popparit ja limu, mutta tapahtumatarjoiluiksi voi Finnkinon teattereissa tilata kaikkea cocktailpaloista lämpimään buffetiin. Anniskelualue löytyy kaikista teattereista.

– Osa saleistamme on kokonaan ravintola-aluetta, mutta erillisiä anniskelunäytöksiä voidaan tilauksesta järjestää jokaiseen saliimme.

Finnkinon kokouspaketteihin on kerätty valmiiksi kaikki hyvän kokouksen elementit. Kotisivuilta kätevästi löytyvä kokouspakettilaskuri auttaa budjetoinnissa ja eri pakettivaihtoehtojen tarkastelussa. Valmiiden pakettien lisäksi saatavilla on myös täysin asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä tilaisuuksia.
Finnkino
Leffatarjoilut voivat olla paljon muutakin kuin perinteistä popcornia.
Finnkino
Uusinta uutta Premium-salien valikoimassa ovat Helsingin Itiksessä, Raision Myllyssä ja Oulun Plazassa toimivat LUXE-salit, joissa istuinmukavuutta on parannettu entisestään. Itiksen LUXE-salissa

Muista yritysleffalipulla!

 • Kun on aika muistaa tai palkita, paras aineeton lahja on Finnkinon yritysleffalippu.
 • Avoimet liput käyvät 12 kuukauden voimassaoloaikanaan kaikkiin Finnkinon teattereiden elokuvanäytöksiin. Lippu vaihdetaan näytöslippuun joko teatterin kassalla tai verkkokaupassa.
 • Valikoimassa on perinteinen Yritysleffalippu ja Premium-yritysleffalippu. Jälkimmäisellä pääsee ilman lisämaksua myös kaikkiin Finnkinon Premium-saleihin.
 • Yritysleffalippuun voi painaa oman tervehdystekstin, lisäksi hintaan kuuluu tyylikäs lippukuori. Halutessaan lippulahjaa voi täydentää leffaherkkuihin oikeuttavilla Herkkulipuilla ja B2B-herkkuseteleillä.

Suomalainen supersyksy

Syksy 2022 on kotimaisen elokuvan juhlaa. Ensi-iltansa saavat muun muassa:

 • Mielensäpahoittaja Eskorttia etsimässä
 • Pelle Hermanni
 • Kummeli esittää: Kontio & Parmas
 • Sieniretki
 • Kikka!
 • Supermarsu 2
 • Punttikomedia
 • Napapiirin sankarit 4
 • Kiljuset!

finnkinob2b.fi

Finnkino


 • Tilaa Lehti

  Aromi
  Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

  Tilaa Aromi
  Shaker
  Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

  Tilaa Shaker
  Evento
  Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

  Tilaa Evento