Burgerit

Äänestys käynnissä: Mikä on Suomen paras hampurilaisravintola?

PÄIVITYS: Täältä näet äänestyksen lopputuloksen.

Suomen parasta hampurilaisravintolaa voi äänestää kuka tahansa Burger Lovers Finlandin verkkosivuilla. Äänestys alkoi maanantaina 1.6. ja päättyy sunnuntaina 11.6. 

”Todellinen burger lover kiinnittää erityistä huomiota ravintoloissa nautittujen hampurilaisten laatuun ja makuun. On mahtavaa, että yhä useammat ravintolat panostavat tähän herkkuun ja suhtautuvat burgerin valmistamiseen asiaankuuluvalla pieteetillä. Kyse ei ole mistään pikaruoasta, vaan parhaimmillaan kokonaisvaltaisesta gourmet-elämyksestä, jonka äärelle hakeudutaan pitkänkin matkan takaa”, Burger Lovers Finland -yhteisön perustajiin kuuluva Antti Suikkari kertoo.

Voittaja julkistetaan Burger Lovers Festivalin avajaispäivänä. Pääsymaksuton festari järjestetään Rautatientorilla 14.–17. kesäkuuta.

Kesän 2023 Burger Lovers -festivaalin ravintoloita ovat muun muassa Box (Sipoo), Bang Bang BBQ (Helsinki), Burger5 (Kuopio), Shoku Burger (Vantaa), Grill Room (Hankasalmi), The Bro’s Burger (Helsinki), Linna Burgers & Coffee (Turku), Treffi Pub & Bistro (Helsinki), Friends & BRGRS, Boneless ja VLND (Tallinna).

”Festivaalimme on löytänyt paikkansa Suomen ruokatapahtumien joukosta. Meillä käy perinteisesti kymmeniä tuhansia ruokailijoita ja tapahtumaan osallistuvat ravintolat joutuvat tekemään tosissaan töitä jonojen maltillisina pitämisessä. Asiakkaille tämä tapahtuma on erinomainen mahdollisuus päästä maistamaan maakuntien mestarien taidonnäytteitä ja olemme erityisen ylpeitä myös tämänvuotisesta ulkomaanvieraastamme”, Antti Suikkari sanoo.

LUE MYÖS: Olutta, ei bilemusaa – haastattelussa Craft Beer Oulu -tuottaja Rauli Alaruikka

Burger Lovers Finland -yhteisön aktiivit Antti Suikkari ja Mikko Väisänen tuovat Burger Lovers -festivaalin taas kesäkuussa Helsingin Rautatientorille. KUVA Samuel Sorainen, Wolfcom Finland
Burger Lovers Festival on kasvanut Pohjoismaiden suurimmaksi hampurilaisfestivaaliksi. KUVA Antti Suikkari, Burger Lovers Finland


  • Tilaa Lehti

    Aromi
    Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

    Tilaa Aromi