Ravintolat

Suomalainen menestysresepti -voittaja avaa Tampereelle ravintolan – toiveissa kokonainen ketju

Tammelan kaupunginosaan avattava Smokehouse Bros. -ravintola käynnistää toimintansa toukokuun alussa, juuri ennen Tampereella järjestettäviä jääkiekon MM-kisoja. Ravintola rakennetaan ja sitä pyöritetään yhdessä kokeneiden ravintola-alan kumppaneiden kanssa, Mattila Bros kertoo.

Ruuat savustetaan leppäsavulla Ylöjärvellä Mattilan savustamossa, josta ne toimitetaan ravintolaan. Reseptit suunnitellaan yhdessä maustekastikkeista tunnetun Poppamies-yrityksen kanssa.

Ravintolassa asiakkaat saavat annoksensa nopeasti ja helposti nautittavaksi ravintolan omalta koulutuksen saaneelta Smokehouse Masterilta, joka leikkaa ja annostelee annokset asiakkaiden valinnan mukaan.

Ravintolan ruokalista sisältää lihaa, kanaa, makkaroita ja kasviksia, jotka kaikki on valmistettu kypsentäen ne hitaasti ja matalalla lämmöllä. Lopullisessa tuotteessa savun on määrä olla yksi hienostunut mauste monien makujen joukossa.

Talon omaan tapaan valmistetuilla lisukkeilla ja mutkattomalla miljööllä ja palvelulla tavoitellaan BBQ-elämystä Yhdysvaltojen etelävaltioiden tyyliin.

”Ensimmäisessä ravintolassamme testataan, että kaikki varmasti toimii juuri niin kuin pitää ja että sekä fiilis ja maut ovat kohdallaan. Kyselemme myös asiakkailta aktiivisesti palautetta tuotteista, miljööstä ja palvelusta. Tuotteen tiedämme hyväksi, mutta ravintolatoimintaan liittyy paljon asioita. Olemme valmiita muokkaamaan toimintaa asiakkaiden palautteiden pohjalta”, Mattila Brosin Tero Sivula sanoo.

Mattila Brosilla on yli 65-vuotinen historia. Vuodesta 2006 alkaen toiminnasta ovat vastanneet perustajan lapsenlapsi Essi Sivula miehensä Tero Sivulan kanssa. Vuonna 2023 Mattila Bros. voitti television Suomalainen menestysresepti -kilpailun Smokehouse-tuotesarjallaan.

LUE MYÖS: Ragun porukan uusi ravintola säväyttää: raakabaari, fermentointia, muraaleja, savua ja rosoa

LUE MYÖS: Jättisavustimen hankkinut Helsingin uutuusravintola haluaa vietellä BBQ:llaan naiset ja vegaanitkin

LUE MYÖS: Suomalainen menestysresepti -finalisti Roy Norro Avecin haastattelussa


  • Tilaa Lehti

    Aromi
    Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

    Tilaa Aromi