Your Browser Does Not Support JavaScript. Please Update Your Browser and reload page. Have a nice day! Kozeen Shiwan arkistot - Avec
AvecmediaRavintolat
Baarit
Tapahtumat
  • Ravintolat
  • Baarit
  • Bisnes
  • Ura
  • Ihmiset
  • Keittiö
  • Tapahtumat
  • Aromi
  • Shaker
  • Evento
  • PRO-palkinnot
  • Evento Awards
  • Tilaa lehti
  • Kumppanihaku
  • Asiakaspalvelu
  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot
Seuraa Avecmediaa somessa
Suosittelemme
Avecmedia uudistui – tältä näyttää uusi ravintola- ja tapahtumamedia
7.11.2025 7.11.2025
Laitevalinnoilla saatiin isot säästöt ammattikeittiöön – vedenkulutus vähentyi 2 000 litraa viikossa
4.11.2025 3.11.2025
Muusikko Sami Saari viihtyy uuden asuinalueensa ravintoloissa – ”On kiva, että läheltä löytyy kaupunkikulttuuria”
4.11.2025 4.11.2025
Wino on Kallion bistrobuumin edelläkävijä, joka sekä muuttuu että pysyy
3.11.2025 3.11.2025
Kuinka tapahtumista tehdään somehittejä? Bella Table ja Mimmit Sijoittaa kertovat menestysreseptinsä
28.10.2025 28.10.2025
Bar Petiit
Nuoret aikuiset juovat nyt alku- eli natuviinejä – mutta mitä ne oikein ovat?
22.10.2025 22.10.2025

Kozeen Shiwan

Michelin-ravintolat
Yle: Kozeen Shiwanin ravintola avautuu vielä loppuvuodeksi
19.9.2025 19.9.2025
Hyvinvointi ja jaksaminen
Bisnes on raakaa – kolme kovan luokan ravintola-ammattilaista kertoo, mitä työ Suomen huipulla vaatii
28.8.2025 28.8.2025
Michelin-ravintolat
HS: Ravintolansa sulkenut Kozeen Shiwan kertoo syyt ja pyytää anteeksi
26.8.2025 26.8.2025
Michelin-ravintolat
HS: Kozeen Shiwanin ravintolan sulkemista edelsi työntekijöiden joukkopako
22.8.2025 22.8.2025
Michelin-ravintolat
Kozeen Shiwan kertoo syyt ravintolan sulkemiselle: ”Kyseessä ei ole loppu vaan uuden alku”
22.8.2025 3.11.2025
Michelin-ravintolat
Kozeen Shiwan
MTV: Kozeen Shiwanin The Room sulki ovensa
21.8.2025 3.11.2025
Sisustus
Sisustus on yhä tärkeämpi osa ravintolaa – Helsingissä ilmiö näkyy selvästi
13.8.2025 13.8.2025
Video
Michelin-kokki Kozeen Shiwan yllätti taas: ”Jos Hans Välimäki ei saa kolmea tähteä, mä avaan ravintolan, joka saa”
15.8.2024 15.8.2024
Ilmiö
Jozef Youssef
Jälkiruoka näyttää terveellisemmältä, kun se tarjoillaan valkoiselta lautaselta – näin eri aistit vaikuttavat ruokailukokemukseen
5.8.2024 5.8.2024
Michelin-tähdet
”Nyt jännittää”, sanoi Kozeen – kuvat ja tunnelmat Michelin-gaalasta
28.5.2024 28.5.2024
Michelin-tähdet
Kozeen Shiwan
Kozeen Shiwanille Suomen nopein Michelin-tähti: ”Vuosien ajan minulle on sanottu, että jätkä vaan puhuu”
27.5.2024 27.5.2024
Fine dining
Suomen överein ravintola? Kozeen Shiwanin The Room on elämys kaikille aisteille
22.1.2024 19.1.2024
Vaikuttaja
Kozeen Shiwan
Suomen ravintolakulttuuri on liian arka ja äijämäinen, sanoo Kozeen Shiwan: ”Ihan absurdia”
9.1.2024 9.1.2024
Ravintolat
Kozeen Shiwanin ravintola Helsingissä sulkeutui ennen kuin se ehti avautuakaan
22.12.2023 22.12.2023

Tilaa Lehti

Aromi Aromi
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
evento 5/25
Evento Evento
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento

Luetuimmat

  1. Uusi ravintola | Farangin alle avautuva Catfish palvelee Helsingin muuttuvaa yötä – ”Jos ei ole mitään kiinnostavaa mihin mennä, kukaan ei mene mihinkään”
  2. Uusi ravintola | Huippusuositun lippakioskin pitäjien ravintola avautuu haastavassa osoitteessa – ”Nyt nähdään, onko Breran brändi tarpeeksi vahva”
  3. Kasvisruoka | Helsinkiläinen Yes Yes Yes listattiin Euroopan parhaiden kasvisravintoloiden joukkoon
  4. Uusi ravintola | Rymy-Eetu avaa Tampereella uudessa tilassa, jossa mahtuu nyt tanssimaan pöydillä
  5. Ilmiö | Hans Välimäki ajatteli tarjota aamiaista turisteille, mutta helsinkiläiset ottivat ravintolan omakseen – ”kuin olisin Pariisissa”

Evento kumppanihaku

Kumppanihausta löydät parhaat toteuttajat ja kumppanit tapahtumaasi.
Tapahtumapaikat, messut, kokoukset, tekniikka & henkilöstö.

HAE KUMPPANIA

Tilaa uutiskirje

Uusimmat

Uusi ravintola | Jasper Pääkkösen yhtiökumppanit avasivat Tallinnaan huippuravintolan – tällainen on Fume
Työelämä | 5 ajankohtaista podcastia tapahtuma-ammattilaisille työssä ja arjessa menestymiseen
Uusi ravintola | Farangin alle avautuva Catfish palvelee Helsingin muuttuvaa yötä – ”Jos ei ole mitään kiinnostavaa mihin mennä, kukaan ei mene mihinkään”
Pääkirjoitus | Avecmedia uudistui – tältä näyttää uusi ravintola- ja tapahtumamedia
Uusi ravintola | Huippusuositun lippakioskin pitäjien ravintola avautuu haastavassa osoitteessa – ”Nyt nähdään, onko Breran brändi tarpeeksi vahva”
Ruoan, juoman ja tapahtumien ammattilaisten paras kaveri
Avecmedia.fi - Alan parhaaksi
Avecmedia

Avecmedia.fi

  • Ravintolat
  • Baarit
  • Bisnes
  • Ura
  • Ihmiset
  • Keittiö
  • Tapahtumat

Lehdet

  • Aromi
  • Shaker
  • Evento

Tapahtumat

  • PRO-palkinnot
  • Evento Awards

Ota yhteyttä

  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot
  • Asiakaspalvelu
  • Tilaa lehti
  • Kumppanihaku

Yhteistyökumppanit

  • Suomen Keittiömestarit
  • Suomen tarjoilijat
  • Suomen baarimestarit
  • Suomen sommelierit
  • Hovimestarien kilta
  • Tapahtumateollisuus
  • chefs logo
  • tarjoilijat logo
  • fbsk logo
  • sommeliers logo
  • cc-kilta logo
  • tapahtumateollisuus logo
  • Tietosuoja
  • Evästevalinnat
  • Medianvapausasetus
© avecmedia.fi 2025
vastuulista journalismia
© Kamua Helsinki Mediakonserni Keskisuomalainen