Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Tästä voi povata hittiä: Helsinkiin avattiin Japanin muhkeaan sando-kerrosleipään erikoistunut kahvila
SUOSITTELEMME:
Etsinnässä vuoden parhaat tapahtumat ja niiden tekijät: alan kilpailu Evento Awards 2025 käynnistyi – ilmoita kisatyö nyt
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
In English
Hello Suomi! Cafelito by day, Vinolito by night – Luis Mariño runs a Spanish cafe and tapas bar in Helsinki
In English
Hello Suomi! Olivier Lucas’ bakery Le Jardin serves high quality French pastries in Helsinki
In English
Hello Suomi! Nickarlo Manato started as a cook at ABC – now he runs his own Filipino restaurant in Tampere
In English
Hello Suomi: Vietnam-born Huynh Nhu Karjalainen runs a popular home bakery in Kannonkoski
Cheers
Working in Finland is very different, says Greek bartender: ”I no longer want to work in Greece”
In English
Hello Suomi! From China to Finland: Yiran Chen runs a food truck in Turku
In English
Hello, Suomi! Working in Finland: Diarisoa Joëlle would like to create a space where people can eat and dance simultaneously
In English
Hello, Suomi! Working in Finland: Australian chef Jarrad Dowd loves mämmi
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Uudet suomalaiset kodit ovat tylsän harmaita – onneksi ravintolat eivät ole
Viestintä
Sateenkaari-ihmisten elämä on erilaista – muista tapahtumassasi viestinnän kultainen perussääntö
Työhyvinvointi
”Quiet quitting” eli hiljaiset loparit on ilmiö, joka kannattaa ottaa vakavasti myös ravintola-alalla
Asiakaspalvelu
Vappu Pimiä: Olisipa useampi ravintola auki sunnuntaisin
In English
Hello, Suomi! Working in Finland: Greek waiter Christos Ghiotsis likes the straightforward culture
Koulutus
Tulevaisuuden tekijä: Kokiksi opiskeleva Lotta Pajunpää, 18, tähtää huipulle – opettajan tsemppaus auttoi oikeassa paikassa
Elämykset
Olavi Uusivirta yöpyi hotellissa ja pian hän kuratoi sinne illallisklubeja – pikkukaupungissa elämyksen rakentaminen vaatii vahvaa konseptointia
Michelin-ravintolat
Kaikki pohjoismaiset Michelin-ravintolat 2023 – katso lista ja video
Michelin-tähdet
Suomi isännöi Michelin-tähtien jakoa: Avec oli paikalla juhlahumussa
Michelin-tähdet
Harvinainen haastattelu yksinoikeudella: Michelin-tarkastaja paljastaa, miten hän operoi ravintoloissa
In English
Hello, Suomi! Working in Finland: Thai chef likes experimenting with Finnish ingredients
Johtaminen
Kokemattoman kesätyöntekijän johtaminen vaatii asennetta, muistuttaa ravintolapäällikkö Iida Paloniemi
Ravintolat
Parmesaanijäätelö (kyllä, luit oikein) omatekoiseen vohveliin ja muut Henri Alénin uudet kesäkuviot
Urheilutapahtumat
Näin pelaajat syövät jääkiekon MM-kisoissa Tampereella – Ruotsin joukkueella erityistoive
In English
Hello, Suomi! Working in Finland: Nepalese Smriti Gurung on waitress job, vitamins and mustamakkara
Viini
Tehdasduunari vaihtoi alaa ja on nyt viinibaarin ravintolapäällikkö: ”Parasta ovat ihmiset”
Johtaminen
Puhu uramahdollisuuksista, neuvoo saliapulaisena aloittanut Riikka Tenhunen muita ravintolapomoja
Esiintyminen
Sormen heristely ja päälle huutaminen – kehonkielen asiantuntija paljastaa, mistä ne kertovat vaalikeskustelussa
Messut
Tällainen oli Fastfood & Café & Restaurant Expo 2023
Ammattikeittiö
Päiväkodeilla ja kouluilla on ongelma: ruokahävikkiä syntyy, kun tieto lasten poissaoloista ei kulje keittiöön
In English
Hello, Suomi! Working in Finland: Mohamad AlHallak runs two Syrian restaurants in Helsinki
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Muistan, miten liekeissä olin – työharjoittelulla on valtava merkitys
Alkutuotanto
Vesi- ja ilmaviljely sisätiloissa voi mullistaa tavan, jolla ruoka päätyy tulevaisuudessa lautaselle
Ravintolat
Suomeen palannut huippukokki Sauli Kemppainen kertoo, miksi hänen uudessa ravintolassaan soi hissimusiikin sijasta Rammstein ja miksi hän tykkää tarjoilla lautasannoksia omin käsin
In English
Hello, Suomi! Working in Finland: French bistro owner loves running his restaurant full of life
Ammattikeittiö
Kokki Davide Brocca nauttii eniten siitä, että hänen valmistamansa ruoka tuo iloa hoivakotien asukkaille
PRO-palkinnot
Kuvat: PRO-gaalan tyylikkäimmät puvut 2023
Ravintola-ala
Samasta vai erikseen? -podcastissa keskustellaan ravintola-alan ilmiöistä iloisella otteella
Kasvisruoka
Miten kasvisruoka kannattaa maustaa? Tässä keittiöammattilaisten parhaat vinkit
In English
Hello, Suomi! Working as a chef in Finland: Ukrainian Irina Chernefa has found it easy to adjust
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Klassikkoravintolalla on tärkeä tehtävä turbulensseissa
In English
Hello, Suomi! Working in a hospital kitchen in Finland: Pakistan-born Yasmeen Koskimäki enjoys the challenge
Ammattikeittiö
Genarissa voi valmistaa vaikka mitä – keittiöammattilaisten parhaat vinkit GN-astian käyttöön
In English
Hello, Suomi! Working in Finland: Oscar Eduardo Vera de la Rosa runs a Mexican restaurant in Oulu
Keittiökoneet
Ultraäänikypsennys säästää aikaa ja vaivaa – vinha vaikutus kikherneisiin
Koulutus
Voiko oliiviöljyllä paistaa? Kyllä voi, sanoo öljysommelier Laura Valvanne
Tee
Iltapäivätee vetää asiakkaita: ”Nyt kaivataan arjesta irrottautumista”
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelua rakastava Annika Kaukoranta neuvoo: Ole vilpitön
Rekrytointi
Suomeen virtaa filippiiniläiskokkeja: ”Olen nähnyt työnantajan ja työkavereiden silmistä, että minua on odotettu”
In English
Hello, Suomi! Working in Finland: Angola-born Teresa Kuango talks culture, customer service and… the strangest Finnish food
Kasviproteiinit
Vönerin kehittäjä muistelee menestystuotteensa alkuaikoja: Kiersin pizzeriasta toiseen kuin imurikauppias
Juomatrendit
Syksyn viileimmät juomatrendit: hard seltzer ja kova tee
In English
Hello, Suomi! Working in Finland: Malaysia-born chef Boo Niinivaara talks surprises, challenges, people
Trendit
Heikko signaali voi olla arvokas bisneksellesi – jos kaveri alkaa nauraa tai vastustaa, signaali on tutkimisen arvoinen
Liikenneasemat
ABC-pomo puolustaa liikenneasemien merkitystä: tuo ruokatrendit myös maaseudulle
Gastro-messut
Kuvat: Mitä ravintoloitsija bongasi? Avec kiersi Roope Kotilan kanssa Gastro-messuilla
Rôtisseurs-kilpi
Kun ravintola Oobu palkittiin Rôtisseurs-kilvellä, työhakemuksia alkoi ropista ja asiakasvirta kasvoi
Työvoimapula
Olivian vauhdikas avaus yllätti – päärautatieasemalle Helsingissä avattu ravintola etsii kiivaasti työvoimaa
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Uusi ravintola
|
Hotel Kämp avaa uuden, rennon ravintolan
Viini
|
Mitä viinejä ruokakaupasta kannattaa ostaa? Tässä asiantuntijan 6 valintaa
Kaupunkifestarit
|
Viikonloppuna Helsingin keskustassa järjestettävä maksuton korttelifestivaali Bassline Festival on viimevuotista laajempi
Uusi ravintola
|
Maineikas irlantilaiskokki perusti Turkuun ravintolan, jonka erikoisuus on chef’s table -elämysillallinen
Väkevät
|
Nollan, yhden, kahden ja kolmen tähden Jaloviina
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Voileivät
|
Tästä voi povata hittiä: Helsinkiin avattiin Japanin muhkeaan sando-kerrosleipään erikoistunut kahvila
Cocktailreseptit
|
Aurora Alban nerokas mustikkapiirakkaglögi hurmaa – kokeile itse
Innovaatiot
|
Suomalaisessa uutuuspalvelussa voi ostaa, myydä ja vuokrata lavasteita ja tapahtumakalustoa
Ravintolat
|
Paras tamperelainen ravintola 2024: tässä äänestyksen tulokset
Tulevaisuuden tekijä
|
Tarjoilijaopiskelija Elea Vilkman: Ravintolakoulu on hyvä pohja mihin tahansa