Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Oletko sinä supermaistaja? Näin treenaat makuaistiasi
SUOSITTELEMME:
Miten kate lasketaan? Hinnoitteluopas baareille ja ravintoloille
Ilmiö
Pinsa säilyttää rapeutensa kuljetettunakin – mutta mitä eroa on pizzalla ja pinsalla?
Kotiinkuljetus
Burger Companylle kotiinkuljetus ei ole uhka vaan mahdollisuus
Pikaruoka
Uutta nousua tekevä pikaruokaketju avasi ensimmäisen 24/7-ravintolan Helsinkiin
Pikaruoka
Fafa’sin entinen franchising-yrittäjä avaa samoihin tiloihin omia ravintoloitaan
Pikaruoka
Burger King laajentaa Helsingissä ryminällä – tähän kohtaan Triplan ravintola avautuu
Yrityskaupat
Hesburger osti osuuden Uuni-pizzeriaketjusta ja laajensi hampurilaisravintoloitaan Romaniaan
Pikaruoka
Helsingin ydinkeskustaan avataan iso Burger King
Pikaruoka
Subway alkaa myydä valmiiksi mietittyjä patonkeja – tässä vaihtoehdot
Uusi ravintola
Eppu Kiiskinen, 26, avasi Helsinkiin ravintolan, joka tarjoilee vain Philadelphian erikoisuutta – ”Ihmettelin, miksi tällaista ei ole ollut ennen”
Street food
Tenojoen varrella syntyi idea uudenlaisesta pikaruuasta – Loimukeisari syö itsekin välillä kaksi lohirullaa päivässä: ”Rakastan tätä työtä”
Kana
Suomen kanansiipikulttuuria viedään ulkomaillekin – vinkit killeriwingseihin
Street food
Ville Haapasalo avaa georgialaisen pikaruokaravintolan Helsingin Kallioon
Pikaruoka
Fastfood Champion -kilpailussa etsitään Suomen parasta pikaruokaosaajaa – hakuaika on nyt käynnissä
Vegaaninen
Pikaruoka voi olla hyvää ja terveellistä, sanoo ruokarekkaa Helsingissä pyörittävä Vladimir
Vaikuttaja
McDonald´sin toimitusjohtaja Olli Johansson: Roskaamisen ja kierrätysongelman ratkomisessa riittää vielä tekemistä
Vegaaninen
Tämäkin burgeri on vegaaninen – Avec esittelee Los Angelesin uuden aallon vegaaniravintoloita
Katuruoka
Argh… tähän tarvitaan luvat! Jos ruoan ulkomyynti mietityttää, kysy neuvoa
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Cocktailkoulu
|
Miten Aperol Spritz tehdään? Varo kolmea kompastuskiveä sen valmistamisessa
Ilmiö
|
Pinsa säilyttää rapeutensa kuljetettunakin – mutta mitä eroa on pizzalla ja pinsalla?
Lounasravintolat
|
Suomen paras lounas 2024: tässä äänestyksen parhaat 50 ravintolaa
Terassi
|
Helsingin uuden Superterassin ruokatarjonta yllättää
Baaritekniikka
|
Drinkin hämmentäminen vaatii teknistä taitoa ja kuivaa jäätä
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Ilmiö
|
Pinsa säilyttää rapeutensa kuljetettunakin – mutta mitä eroa on pizzalla ja pinsalla?
Maustaminen
|
Maustematka libanonilaisen, meksikolaisen ja thaimaalaisen keittiön ytimeen
Baariosaaminen
|
Oletko sinä supermaistaja? Näin treenaat makuaistiasi
Ravintolaterassi
|
Helsingin ravintolaterassit 2025 – vieraile näillä kesän aikana
Talous
|
Miten kate lasketaan? Hinnoitteluopas baareille ja ravintoloille