Pikaruoka

Helsingin ydinkeskustaan avataan iso Burger King

Uusi Burger King avautuu kuvassa näkyvään Keskuskadun (kävelykatu) ja Kaivokadun (raitiotie ja ajorata) kulmaan. Liiketilassa on toiminut aikaisemmin muun muassa Gina Tricot. Sisäänkäynti asettuu Keskuskadulle. KUVA Restel

Uudessa kaksikerroksisessa Burger Kingissä tulee olemaan 200 asiakaspaikkaa. Ravintolaan tehdään oma sisäänkäynti, joten se voi olla auki myös muun kauppakeskuksen ollessa kiinni.

Asiakkaiden käyttöön tulee runsaasti pistokepaikkoja ja langaton nettiyhteys. Lapsille rakennetaan leikkipaikka. Käytössä on itsepalvelukassat, pöytiin tarjoilu ja pöydistä tilaaminen.

Uuden ravintolan arvioidaan työllistävän 50–60 henkilöä.

Citycenter sijaitsee Helsingin päärautatieasemaa vastapäätä. Kauppakeskuksessa on 70 liikettä, ravintolamaailma ja kuntokeskus. Kauppakeskuksen yläpuolella on toimistoja.

Citycenterin kävijämäärä kasvoi viime vuonna 13,3 prosenttia edellisvuodesta, ja kävijöitä oli kaikkiaan runsaat 13 miljoonaa, kauppakeskuksen omistava kiinteistöyritys Sponda kertoo tiedotteessaan.

Helsingin itäiseen kantakaupunkiin, Kalasataman kaupunginosassa sijaitsevaan Redin kauppakeskukseen on tulossa 70-paikkainen Burger King. Myös se rakennetaan toimimaan pitkillä aukioloilla, kauppakeskuksen aukioloajoista riippumatta.

Suomessa on yli 60 Burger King -ravintolaa. Niistä tunnetuin, Helsingin päärautatieaseman entisessä lippuhallissa toiminut Burger King suljettiin tammikuussa. Aseman kioskihalliin on määrä avautua uusi Burger King vuonna 2025.

LUE MYÖS: Subway alkaa myydä valmiiksi mietittyjä patonkeja – tässä vaihtoehdot


  • Tilaa Lehti

    Aromi
    Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

    Tilaa Aromi