Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Tamperelaisen olutravintolan tempaus toimi: superkallis erikoisuus meni hujauksessa, kun halvalla sai
SUOSITTELEMME:
Tässä ovat Evento Awards -finalistit 2025! Suomen tapahtuma-alan parhaat palkitaan
SUOSITTELEMME:
Ravintola Maukun Maud Saddok kotikeittiössään: Mitä tahansa voi pikkelöidä
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Puheenvuoro
Lavamanageri Peppi Arrimo rakentaa tiiminsä ensisijaisesti naisista
Ravintolat
Tähän ravintolaan ei ole asiaa ilman pikkutakkia – vierailimme klubilla, jonka jäseniksi vain miehet ovat tervetulleita
Häirintä
”Osaako nätti tyttö kaataa kaljaa sedälle” – Anna Lakner, 23, kertoo naisten vähättelystä ja häirinnästä baarialalla
Ruokatapahtumat
Helsinkiläinen ravintola-ammattilainen rakensi New Yorkissa hyväntekeväisyystapahtuman nollasta suomalaiskokkien kanssa
Tapahtuma-ala
”Very pale and very male” – Flow’n ja Pori Jazzin entinen artistituottaja tekee työtä yhdenvertaisemman musiikkialan puolesta
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Aromin tuoreessa numerossa ei haastatella yhtään miestä
Tasa-arvo
Tytöttelyä, hyvävelikerhoja ja jopa satojen eurojen palkkaeroja – toteutuuko tasa-arvo ravintola-alalla?
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Baarissa työskentelevä nainen voi kuitata läähätyksen huumorina, mutta muutosta se ei tuo
Juomatrendit
Tequila, mezcal ja kolme muuta aihetta, jotka ovat pinnalla baarialalla
Tasa-arvo
Nainenko muka ymmärtäisi viskistä? Helsinkiläinen baarimestari kertoo karun totuuden arjestaan
Puheenvuoro
Älä mainosta tapahtumaasi turvallisena, jos se ei ole sitä – Priden Laura Vainion puheenvuoro
Yökerhot
Homobaareille on yhä tarvetta, sanoo uuteen paikkaan aukeavan DTM:n ravintolapäällikkö
Tasa-arvo
Naistenpäivän olut 2023 on osuvasti nimetty Glass Ceiling eli lasikatto
Vaikuttaja
Palkittu kokki Fanni Polón kaipaa ravintola-alalle uutta asennetta: ”Ylipitkien päivien ihannointi vähenee”
Urheilutapahtumat
Jääkiekko tarvitsee lisää naispomoja, sanoo TPS:ää ja Turkuhallia uudistava Heidi Aho
Olut
Naisvoimaa! Perhosefekti-ipa on askel kohti tasa-arvoisempaa olutkulttuuria
Tasa-arvo
Suomalaiset olutnaiset koolla Tuusulassa – yhteisolut on tapa kohentaa naisten asemaa olutalalla
Tasa-arvo
Maailman pisin noutopöytä? Avec oli paikalla Los Angelesissa, jossa tempaistiin naisvoimin
Vaikuttaja
Mari Saarenpää maistelee viskiä päivittäin – rohkaisee muitakin naisia tislaajiksi: ”Kyllä me osaamme, jos haluamme”
Olut
Nainen sai juoda yksin olutta baarissa vasta 1960-luvulla
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Resepti
|
Mikä liha tartariin? Vinkit täydelliseen tartar-pihviin kotona ja ravintolassa
Alkoholilaki
|
Tällainen on alkoholilaki – jäänne ”A-oikeuksista” näkyy yhä
Ravintolaterassi
|
Helsingistä löytyy talvellakin avoin ravintolaterassi – miten se on toteutettu?
Festarit
|
Rockfest julkisti kesän 2025 esiintyjiään
Burgerit
|
Helsingin parhaat burgerit: äänestyksen top 15 -ravintolat
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Olut
|
Tamperelaisen olutravintolan tempaus toimi: superkallis erikoisuus meni hujauksessa, kun halvalla sai
Kokin jääkaapilla
|
Ravintola Maukun Maud Saddok kotikeittiössään: Mitä tahansa voi pikkelöidä
Asiakaspalvelu
|
Will Guidaran ravintola nousi maailman ykköseksi överillä palvelulla – tässä pari esimerkkiä
Kolumni
|
Kolumni: Ravintoloiden vuokrat ovat karanneet pilviin
Uusi ravintola
|
Varausten tulva yllätti Turun uuden brasserien ravintoloitsijat – tällainen on Amelie