Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Oletko sinä supermaistaja? Näin treenaat makuaistiasi
SUOSITTELEMME:
Miten kate lasketaan? Hinnoitteluopas baareille ja ravintoloille
Tutkassa
Näin tekoälyä kannattaa käyttää tapahtumissa – toimii jopa juontajan työparina
Tutkassa
Natalia Lahtela on ollut yli 20 vuotta töissä urheilutapahtumissa: ”Lisää ammattilaisia kaivataan”
Inspiraatio
Ilosaarirockin promoottori Panu Hattunen on nähnyt alan murroksen: ”Enää ei riitä, että laitetaan lavat pystyyn, bändit soittamaan ja ihmiset hengaamaan”
Tapahtuma-ala
Tutkassa Fullsteamin pääpromoottori Aino-Maria Paasivirta: ”Harjoittelut ovat avanneet ovia alalle”
Tutkassa
Tutkassa Helsingin jäähallin uudistaja Noora Luojus: ”Tapahtumapuoli on todella inspiroiva”
Tapahtuma-ala
Tutkassa Nokia-areenan liiketoimintapomo Sami Rumpunen: Hetket tapahtumissa muistetaan
Tutkassa
Tutkassa tapahtumatuottaja Tiina Katainen: Hyppy uuteen ympäristöön
Työhyvinvointi
Tutkassa työyhteisövalmentaja Hanna Tähkäaho: Erilaisuus lisää työhyvinvointia ja tulosta
Tapahtumatuotanto
Tutkassa Tuomaan markkinoiden tuottaja Marianne Saukkonen: ”Parasta on tuottaa kaupunkilaisille iloa”
Tapahtumatuotanto
Jari Kupiainen kehittää kirkon tapahtumia: elektronista musiikkia, dance-messu…
Festarit
Tutkassa promoottori Timo Isomäki: ”Ohjelmisto tekee onnistuneen festarin”
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Talous
|
Miten kate lasketaan? Hinnoitteluopas baareille ja ravintoloille
Uusi ravintola
|
Jasper Pääkkösen ravintola valmistui, ja tältä siellä näyttää
Lounasravintolat
|
Tampereen parhaat lounaspaikat 2024: tässä äänestyksen tulokset
Ravintolaterassi
|
Helsingin ravintolaterassit 2025 – vieraile näillä kesän aikana
Terassi
|
Helsingin uuden Superterassin ruokatarjonta yllättää
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Maustaminen
|
Maustematka libanonilaisen, meksikolaisen ja thaimaalaisen keittiön ytimeen
Baariosaaminen
|
Oletko sinä supermaistaja? Näin treenaat makuaistiasi
Ravintolaterassi
|
Helsingin ravintolaterassit 2025 – vieraile näillä kesän aikana
Talous
|
Miten kate lasketaan? Hinnoitteluopas baareille ja ravintoloille
Terassi
|
Helsingin uuden Superterassin ruokatarjonta yllättää