FBSK

Suomen baarimestareilta tukea Ukrainaan – FBSK lahjoittaa 500 euroa sodan uhreille

Avec julkaisee FBSK:n tiistaina julkaistun tiedotteen alla kokonaisuudessaan.

FBSK tuomitsee sotatoimet Ukrainassa ja tukee sodan uhreja 500 euron lahjoituksella

Suomen Baarimestarien ja Kannattajien Kerho eli FBSK ry tuomitsee Venäjän valtion sotatoimet Ukrainassa. FBSK ei näe sodalle oikeutusta ja pitää sitä järjettömänä, aiheuttaen sekä suuren määrän inhimillistä kärsimystä että tehden suurta vahinkoa kansainvälisessä toimintaympäristössä.

FBSK haluaa tukea Ukrainan sodan uhreja ja lahjoittaa 500 euroa Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon, nähden, että tässä täysin turhassa sodassa siviilien kärsimykset ovat suuria.

FBSK tekee lahjoituksen kansainvälisenä naistenpäivänä 8.3. haluten ilmaista tukensa myös Ukrainan äideille ja lapsille. FBSK toivoo, että sen yhteistyökumppanit, alaosastot ja sidosryhmät ovat mukana tukemassa Ukrainan sodan uhreja.

FBSK haluaa myös korostaa, että kaikenlainen Suomessa, Venäjällä tai muualla ulkomailla asuvien yksittäisten, tilanteeseen syyttömien venäläisten syrjiminen tai kiusaaminen on rasismia, eikä sitä tule sallia.

FBSK ry pyrkii avoimeen ja tasapuoliseen, baarimestareita ja alamme arvostusta kehittävään toimintaan. Haluamme jatkossakin pystyä toteuttamaan arvojemme mukaista toimintaa globaalisti ja yhdistää baarimestareita maailmanlaajuisesti, sekä antaa heille mahdollisuuksia kouluttautua, kilpailla ja verkostoitua, pitäen katseen tulevaisuudessa. Haluamme, että baarimestarit ympäri maailmaa tulevat kohdatuksi tasa-arvoisina. Tämänkin takia haluamme ottaa kantaa sotaa vastaan.

FBSK ry järjestää toukokuussa SM-cocktailin karsintakilpailun, jossa yhdistys ei tule käyttämään venäläisiä tuotteita vallitsevasta tilanteesta johtuen.

LUE MYÖS: Ukrainan lohturuoka on borssikeitto, ja sitä tarjoamalla voit näyttää tukesi – tässä resepti isolle porukalle

LUE MYÖS: Avec tukee Viiden Tähden käynnistämää kokkien ja ravintoloitsijoiden vetoomusta Ukrainan puolesta ja sodan lopettamiseksi


Suomen Baarimestarien ja Kannattajien kerho F.B.S.K. ry

Verkkosivut: http://www.fbsk.fi/

  • Tilaa Lehti

    Shaker
    Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

    Tilaa Shaker