PRO-palkinnot

Tässä ovat PRO-finalistit 2024!

Vuodesta 2002 jaetuilla PRO-tunnustuspalkinnoilla nostetaan esiin suomalaisten keittiö- ja ravintola-alan ammattilaisten osaamista. KUVA Aki Rask

PÄIVITYS: Tässä ovat PRO-voittajat 2024! Suomen parhaat keittiö- ja ravintola-ammattilaiset palkittiin

PRO-finalistit 2024 on julkaistu. Heidän joukostaan palkitaan Suomen parhaat keittiö- ja ravintola-ammattilaiset. Arvostetut PRO-tunnustuspalkinnot jaetaan PRO-gaalassa Helsingin Oopperatalossa 29.1.2024. Gaala on noussut kaikkien aikojen suosituimmaksi, ja liput myydään loppuun finalistien julkaisupäivänä.

Finalistit on jaettu 16 sarjaan, ja ehdolla on kaikkiaan 48 ammattilaista ympäri Suomea.

”Finaaliin pääsy on osoitus upeasta työstä, ja se on arvokas ja henkilökohtainen saavutus. Nyt jännitämme kaikki, ketkä heistä suoriutuvat voittajiksi”, Aromin päätoimittaja Outi Tuomivaara sanoo.

PRO-tunnustuspalkinnon saajat valitsee ravintola-ammattilaisista koostuva tuomaristo. Lisäksi lehdistöraati palkitsee yhden finalistin lehdistön palkinnolla. Tuomaristo käy läpi kaikki 48 finalistia ja pisteyttää ansiot yhteisten kriteerien avulla.

”PRO-palkittavan tärkein ominaisuus on intohimo muuttaa alaa paremmaksi jokapäiväisessä työssä”, tuomariston jäsen, kokki Henri Alén sanoo.

Yleisö voi kannustaa suosikkejaan kohti voittoa. Tuomaristo saa kaikki kannatuslauseet ja -äänet tiedoksi ja ne vaikuttavat voittajan valintaan. Kannustaa voi 13.12. saakka PRO-palkintojen sivuilla.

Katso PRO-finalistit 2024 tästä linkistä!

Edellinen PRO-gaala järjestettiin Helsingin Kaapelitehtaalla tammikuussa 2023. Fanni Polón palkittiin Ravintolan kokki -sarjan PRO-palkinnolla. KUVA Eemeli Sarka


PRO-tunnustuspalkinnot jakaa horeca-alan ammattilaisten Aromi-lehti. Avec ja Aromi kuuluvat samaan Mediakonserni Keskisuomalaiseen. Aikaisempien vuosien PRO-voittajat on listattu täällä.


  • Tilaa Lehti

    Aromi
    Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

    Tilaa Aromi