Uusi ravintola

Helsinki-Vantaan lentoasemalle avautui uusia ravintoloita

Helsinki-Vantaan ravintolatarjonta on kasvanut. KUVA Finavia

Helsinki-Vantaan lentoasemalle on avautunut viime kuukausina pizzaravintola Italian Kitchen Terracotta, samppanjaan ja viiniin erikoistunut Bubbles Seafood & Wine ja Espresso House -ketjun uusi kahvila.

Myöhemmin keväällä avautuu hampurilaisravintola Naughty Brgr, katuruokaa tarjoava Street Food Club, Espresso Housen jo neljäs lentoaseman kahvila sekä kaksi uutta Nordic Kitchen Deli, Bar & Bistro -ravintolaa.

”Helsinki-Vantaan lentoaseman ravintolatarjonta on lähes kaksinkertaistunut vuodesta 2019. Kehitämme ruoka- ja juomavalikoimaa seuraten trendejä ja matkustajien toiveita, ja esimerkiksi lämpimän ruoan valikoima on monipuolistunut merkittävästi. Ruokailu on merkityksellinen osa matkustuskokemusta yhä useammalle matkustajalle”, Helsinki-Vantaan kaupallisen liiketoiminnan johtaja Nora Immonen Finaviasta sanoo.

Finavia avaa ravintola- ja kahvilakonseptit yhteistyössä ravintolapalvelutuottaja Avoltan kanssa. Ravintolat ja kahvilat luovat lentoasemalle noin 70 uutta työpaikkaa. Uutta liiketilaa valmistuu noin 2500 neliötä. Vuokrattavaa liiketilaa on lentoasemalla yhteensä noin 30 tuhatta neliötä.

Ravintolat sijaitsevat Helsinki-Vantaan lähtöporttialueella. Helsinki-Vantaalta matkusti viime vuonna 15,3 miljoonaa henkilöä, joista lähes 90 prosenttia matkusti kansainvälisellä lennolla.

Helsinki-Vantaan uudet ravintolat ja kahvilat

 • Bubbles Seafood & Wine, portti 26
 • Espresso House, portti 14 ja 25
 • Italian Kitchen Terracotta, portti 25
 • Naughty Brgr, portti 14
 • Nordic Kitchen Deli, Bar & Bistro, portti 26 ja 37
 • Street Food Club, portti 5

Avec tutustui Helsinki-Vantaan ravintolatarjontaan tässä tammikuussa julkaistussa artikkelissa: Legendaarinen Oak Barrel sai keittiön – tällaisia ovat uudistuneen Helsinki-Vantaan lentoaseman ravintolat: ”Laatu ei saa poukkoilla”

LUE MYÖS: Miten ihmeessä burgeripaikasta saatiin käryämätön? Tutustuimme Messukeskuksen uusiin ja mullistettuihin ravintoloihin

Terracotta tarjoaa pizzaa ja muuta italialaistyylistä ruokaa. KUVA Finavia
Bubbles on keskittynyt samppanjaan ja viiniin. KUVA Finavia


 • Tilaa Lehti

  Aromi
  Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

  Tilaa Aromi