Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Ravintola Ragun Antti Asujamaan vinkit: Näin teet leivästä hittituotteen
SUOSITTELEMME:
Kolumni: Michelin-opas ei hyväksy väkivaltaa – paitsi jos se tapahtuu kulisseissa
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Uusi ravintola
Kehutun ravintolan tekijät yrittävät uudelleen Itä-Helsingissä: Armiinan paikalla on nyt Ragazza, jonka pasta-annoksessa maistuu kokin lempisipsi
Ravintola-ala
Korona-aika loi asiakaspulan – vantaalainen ravintoloitsija: ”Nyt ollaan ihan veitsenterällä, kaikki eväät on syöty”
Ilmiö
Aasialainen käytäntö rantautui Suomeen: ravintolan ja kaupan yhdistelmässä asiakas valmistaa nuudeliannoksen itse
Hotellit
Helsinki-Vantaan uusi vetonaula: tällainen on näkymä hotellin ravintolan kattoterassilta kiitotielle
Hotellit
Kattoravintolasta näkee kiitoradalle – Helsinki-Vantaalle avautuu pian iso hotelli- ja tapahtumakompleksi
Uusi ravintola
Helsinki-Vantaan lentoasemalle avautui uusia ravintoloita
Tapahtumatuotanto
Vantaan paras kulttuuritapahtuma on valittu: se järjestettiin idyllisen Lammaslammen rannalla
Juontaminen
Sami Kuronen kertoo, mikä on hänen tärkein tehtävänsä juontajana festareilla – ja mitä tapahtuu takahuoneessa
Pizza
Italialaiskokki perusti roomalaistyylisen pizzerian vantaalaiseen lähiöön
Urheilutapahtumat
Frisbeegolf saa nelipäiväisen talvitapahtuman – Vantaan Fribafiestaa järjestää alan tulokas: ”Tämä on intohimohanke”
Ravintolat
Henri Hytönen avasi Vantaalle korttelibistron, jossa tehdään ruokaa ilman paistinpannua ja rasvakeitintä
Olut
Aec…Sch…MÄRZEN! Baarimestari, millainen on hyvä etiketti?
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Tuotekehitys
|
Maailman kuuluisin ravintola keskittyy jatkossa tuotekehitykseen – Toni Toivanen kertoo Noman suuresta muutoksesta ja vähän burgereistakin
Häirintä
|
Ex-kollegat HS:lle: Huippukokki Kim Mikkola käyttäytyi töissä törkeästi
Henkilöstöravintolat
|
Kysyimme kahdelta toimijalta, miten kannattavaa lounasbisnestä tehdään nyt ja tulevaisuudessa
Vaikuttaja
|
32-vuotias suomalainen kokki kertoo, miltä työ maailman parhaassa ravintolassa tuntuu – tältä näyttää Noman kulisseissa
Minun päiväni
|
Näin syntyy Huuhkajien ottelutapahtuma hetki hetkeltä – Antti Vanhalan työpäivä kestää aamuvarhaisesta iltamyöhään
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Henkilöstöravintolat
|
Kysyimme kahdelta toimijalta, miten kannattavaa lounasbisnestä tehdään nyt ja tulevaisuudessa
Leipä
|
Ravintola Ragun Antti Asujamaan vinkit: Näin teet leivästä hittituotteen
Tulevaisuuden tekijä
|
Airbnb-yrittäjä aloitti leipuriopinnot ja perusti kyläleipomon: ”Inspiroidun pohjoismaisesta leipomokulttuurista”
Minun päiväni
|
Näin syntyy Huuhkajien ottelutapahtuma hetki hetkeltä – Antti Vanhalan työpäivä kestää aamuvarhaisesta iltamyöhään
Puheenvuoro
|
Puheenvuoro: Kannattavuutta, tuottavuutta ja merkityksellisyyttä elämystalouteen panostamalla