Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Baariammattilaisten lehti ilmestyi englanniksi – All about bar work: Download your free English copy of Finland's Shaker magazine
SUOSITTELEMME:
PRO-haku on käynnissä! Ehdota Suomen parasta keittiö- tai ravintola-ammattilaista
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Hotellit
Helsinki-Vantaan uusi vetonaula: tällainen on näkymä hotellin ravintolan kattoterassilta kiitotielle
Hotellit
Kattoravintolasta näkee kiitoradalle – Helsinki-Vantaalle avautuu pian iso hotelli- ja tapahtumakompleksi
Uusi ravintola
Helsinki-Vantaan lentoasemalle avautui uusia ravintoloita
Tapahtumatuotanto
Vantaan paras kulttuuritapahtuma on valittu: se järjestettiin idyllisen Lammaslammen rannalla
Juontaminen
Sami Kuronen kertoo, mikä on hänen tärkein tehtävänsä juontajana festareilla – ja mitä tapahtuu takahuoneessa
Pizza
Italialaiskokki perusti roomalaistyylisen pizzerian vantaalaiseen lähiöön
Urheilutapahtumat
Frisbeegolf saa nelipäiväisen talvitapahtuman – Vantaan Fribafiestaa järjestää alan tulokas: ”Tämä on intohimohanke”
Ravintolat
Henri Hytönen avasi Vantaalle korttelibistron, jossa tehdään ruokaa ilman paistinpannua ja rasvakeitintä
Olut
Aec…Sch…MÄRZEN! Baarimestari, millainen on hyvä etiketti?
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Video
|
Hans Välimäeltä ja Maria von Graevenitziltä 17. yhteinen avaus – Bouchon Carêmen erikoisuus on tartarshow
Resepti
|
Mikä liha tartariin? Vinkit täydelliseen tartar-pihviin kotona ja ravintolassa
Lounasravintolat
|
Tampereen parhaat lounasravintolat 2023: tässä äänestyksen top 20
Ravintolat
|
Syyrialainen huippukokki avasi ravintolan Helsinkiin – nyt Tawook Lab kerää ylistäviä arvioita
Puheenvuoro
|
Älä mainosta tapahtumaasi turvallisena, jos se ei ole sitä – Priden Laura Vainion puheenvuoro
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Video
|
Hans Välimäeltä ja Maria von Graevenitziltä 17. yhteinen avaus – Bouchon Carêmen erikoisuus on tartarshow
Asiakaspalvelu
|
Turha yrittää raahata yökerhoon – Sami Kuronen paljastaa kantapaikkansa
Avecmedia
|
Liity mukaan! Ruoan, juoman ja tapahtumien ammattilaisten ja ystävien Avecmedia on nyt Whatsappissa
Viinibaarit
|
Kvevri-viineihin erikoistunut Winest on Suomen ensimmäinen georgialainen viinibaari
Uusi ravintola
|
Tällaista ravintolaa ei muualla Suomessa ole: Jussi Uusihakalan ja Johny Lammin kipparoimassa Saiko Robatassa loimuaa japanifuusio