Kahvilat

Teemu Selänne avasi kahvilan

Teemu Selänne on nyt myös kahvilayrittäjä. ARKISTOKUVA Ronja Koskinen

Kiekkosankari Teemu Selänne on avannut The B8kery by Selanne -nimisen kahvilan Kalifornian Laguna Beachille pihviravintolansa kylkeen.

Selänteen kahvila avasi ovensa syyskuussa hiljaisesti. Voit lukea hiljaisen avaamisen hyödyistä tästä jutusta helsinkiläisen kahvilayrittäjän kertomana.

The B8kery by Selanne -kahvilan valikoimissa on makeita ja suolaisia herkkuja muffinsseista skonsseihin ja toasteihin. Super 8 -smoothie sisältää hampun- ja chiasiemeniä, banaania, marjoja, mantelivoita, vaniljaproteiinia, kookosmaitoa ja pinaattia. Kahvilistalla on tavallisempien vaihtoehtojen lisäksi tarjolla esimerkiksi laventelilatte.

Valikoiman on suunnitellut kondiittori Rebekah Eastman, kertoo paikallislehti OC Register.

Kahvilan nimi leikittelee leijonatähden entisellä pelinumerolla, NHL-seura Anaheim Ducksin ja Suomen jääkiekkomaajoukkueen jäädyttämällä kahdeksikolla. Pelinumeron jäädyttäminen on kunnianosoitus seurahistorian merkittävimmille pelaajille. Jäädytysseremoniassa numero nostetaan plakaattina jäähallin kattoon, ja seuran pelaajat eivät tämän jälkeen enää käytä kyseistä numeroa.

The B8kery on avoinna aamuseitsemästä iltapäiväkahteen. Kahvilan Instagram-tililtä voi bongata Selänteen itsensä puuhailemassa esiliina päällään.

Selänne omistaa kahvilan yhdessä liikekumppaninsa Kevin Prattin kanssa.

Selänteen ja Prattin omistamasta, Michelin-oppaassakin noteeratusta Selanne Steak Tavern -pihviravintolasta on tulossa lähiaikoina isompi artikkeli horeca-ammattilaisten Aromi-lehteen.

LUE MYÖS: Tässä ovat Suomen 30 parasta kahvilaa ammattilaisten äänestämänä

LUE MYÖS: Omassa kahvilassa saa tehdä mitä haluaa – Tomi Oksasen päivät ovat pitkiä mutta palkitsevia

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön LOLA and IVY (@lola_and_ivy_in_laguna) jakama julkaisu


  • Tilaa Lehti

    Aromi
    Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

    Tilaa Aromi