Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Sirkka Gustafsson, 90, kertoo Palacen hulluista vuosista – nuorille kokeille hänellä on selkeä neuvo
SUOSITTELEMME:
PRO-gaalaviikko! Seuraa suorana, ketkä palkitaan ravintola-ammattilaisten himoituilla palkinnoilla torstaina
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Tapahtumatilat
”Tuntui, että he häpesivät nimeä”, ihmettelee tapahtumakonkari Helsingin uutta keikka-areenaa
Keikkapaikat
Helsingin uusi keikkapaikka haastaa Allas Sea Poolin – Popeda ja yli 20 muuta artistia julki
Pizza
Mikael Gabrielin ravintolat suljettiin Helsingissä – toimitusjohtaja: syynä pizzojen hinnat
Katuruoka
Anthony Bourdain -leivällään hurmaava The Butter Boys on Helsingin puhutuimpia katuruokaravintoloita
Tapahtumatilat
Ravintolajätti Restel aloittaa työntekijöiden palkkaamisen ex-Hartwall-areenalle – jopa 25 uutta työpaikkaa
Ravintolat
Remontti piinaa ravintoloita Helsingin Hakaniemessä – ”Työmiehet tulivat kysymään meiltä, että meinaammeko oikeasti jäädä tähän”
Uusi ravintola
Helsingin Lauttasaareen avattiin panimoravintola, johon tulee myöhemmin vielä kylpylä
Baarit
Kaurismäkien perustama Corona-baari uudistettiin täysin – tältä uudet tilat näyttävät
Hinnoittelu
Viiden euron napolilaispizzaa myyvä ravintola laajentaa Helsingissä – toimitusjohtaja hehkuttaa asiakasmääriä
Ravintolat
Hakaniemen UG-ravintolamaailma konkurssiin – jäljelle jääneiltä ravintoloilta lähtivät samalla alkoholiluvat
Pizza
Jirka Pitkäsen perustama ravintola osui kultasuoneen New York -pizzallaan Helsingin Vaasankadulla
Tapahtumaruokailu
Flow’ssa on yli 40 ravintolaa – mukana yllättäviä nimiä
Pikaruoka
Fafa’sin entinen franchising-yrittäjä avaa samoihin tiloihin omia ravintoloitaan
Ravintolat
Muistatko Tuomaan markkinoiden hittipuuron? Nyt se tekee paluun: ”En odota samanlaista ryysistä”
Yökerhot
Yökerhoyhtiö Night People Groupin konkurssihakemus peruttiin
Pienpanimot
Olarin Panimo muuttaa Helsinkiin – ravintolan rakentaminen Vallilan Konepajalla alkoi jo
Hinnoittelu
Tässä on Helsingin kallein pizza – Kontulan 3,99 e pomppasi jo keskustan hintoihin
Pizza
New York -pizza, burgerit ja ramen: Vallila Food Club yhdistää kolme ravintolaa Helsingin Sturenkadulla
Pizza
Tällaista on New York -tyylinen pizza, jota Helsingin uusi ravintola tarjoaa – kotiin tilaamiseen liittyy lämmityskikka
Kebab
Uusi kebab-ilmiö valtaa Helsinkiä – ”Nousee isommaksi trendiksi kuin napolilaiset pizzat”
Olut
Uusi pienpanimo avaa ravintolan Helsinkiin – 24 oluthanaa, 100 hengen terassi
Uusi ravintola
Tällainen on Teemu Laurellin uusi ravintola – Tellerin juomalistalla kokeillaan mielenkiintoista käytäntöä
Ravintolat
Kehuttu ravintola sai tylyn lähdön Helsingin Kalliossa – olivatko ikkunateippaukset liikaa?
Ravintolat
Vesivahinko pilasi seitsemän ravintolan avajaiset Helsingissä – video näyttää tuhon
Kahvilat
Pieni suomalainen kahvilaketju haastoi Espresso Housen ja Arnold’sin – ihmisiä ryntäsi heti jonoksi asti
Ravintolat
Ravintola Kaisaniemen uskomaton remontti valmistui
Savustaminen
Ryminällä tulleet BBQ-ravintolat hävisivät Helsingistä – paitsi yksi, jolla pyyhkii hyvin
Pizza
”Helsingin halvinta” myynyt pizzeriaketju sulki viimeisenkin ravintolansa – loppu tuli alle vuodessa
Robotiikka
Kokkaa, tarjoilee ja siivoaa – robotit yleistyvät ammattikeittiöissä
Vaikuttaja
Suomalaisen ravintola-alan edelläkävijä Ragni Rissanen on kuollut
Baarit
Suomen tunnetuimman Hurriganes-pubin yrittäjä Raimo ”Rami” Sorsa on kuollut
Liha
Kanta-asiakas Asko Jylhä syö Kallion legendaarisessa pihviravintolassa viisi kertaa viikossa
Burgerit
Helsingin parhaat burgerit: äänestyksen top 15 -ravintolat
Ravintolat
Helsinkiin avatusta brasilialaisesta ravintolasta tuli heti hitti – runsaan liha-annoksen hinta yllätti suomalaiset
Burgerit
Onko tässä Suomen kallein hampurilainen? 59 euron burgeria myydään kuukaudessa yli sata, kertoo yrittäjä
Kotiinkuljetus
11 euron pizza maksoi yllättäen 18 euroa – Wolt pyytää ilmiantoja ravintoloiden hintakikkailusta
Ravintolat
Helsingin perinteikäs saksalaistyylinen Zinnkeller-ravintola siirtyy isältä tyttärelle
Ravintolat
Texmex pitää pintansa Helsingissä – 30-vuotias ravintola Iguana on nähnyt trendien tulevan ja menevän
Olut
Kallion uusi olutravintola toimii kahdessa kerroksessa ja kahdella terassilla
Hinnoittelu
Helsingin uusi olutfestari testaa sääntö-Suomen rajat: juomat sisältyvät lipun hintaan
Yökerhot
Yli 30-vuotiaille suunnattu yökerho avautui keskustassa – Helsingin yöelämä on murroksessa: ”Juomia tilataan etukäteen 300–500 eurolla”
Baarit
Jyrki Peltonen rakensi Helsingin keskustaan unelmiensa baarin, sisustus loksauttaa leuat – ”Vastaavaa ei ole missään”
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Baarit
|
Helsingin kesän ilopilleri, fiiliksestään palkittu laivabaari etsii uutta kotia: ”Ei voida laittaa kerrostalon kivijalkaan”
Vaikuttaja
|
Sirkka Gustafsson, 90, kertoo Palacen hulluista vuosista – nuorille kokeille hänellä on selkeä neuvo
Trendit
|
Tässä ovat vuoden 2025 ravintolatrendit
PRO-palkinnot
|
PRO-gaalaviikko! Seuraa suorana, ketkä palkitaan ravintola-ammattilaisten himoituilla palkinnoilla torstaina
Ravintolat
|
Eriskummallinen nimi, oudot aukiolot, mäyrällä oma insta – Avec kävi Helsingin kiehtovassa ravintolatulokkaassa
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Pääkirjoitus
|
Pääkirjoitus: Avec alkaa julkaista ravintolajutuista englanninkielisiä tiivistelmiä – Read about Finland’s restaurants: Summaries in English now available on Avecmedia
Flairtending
|
Pullojen heittely: uhka vai mahdollisuus? Taidokas flairtending voi olla baarille tuottoisaa
Baaritekniikka
|
Näin ammattilainen valmistaa maistuvan ja ryhdikkään alkoholittoman cocktailin – eikä sen tarvitse aina olla pitkä ja raikas
Vaikuttaja
|
Sirkka Gustafsson, 90, kertoo Palacen hulluista vuosista – nuorille kokeille hänellä on selkeä neuvo
Baarit
|
Helsingin kesän ilopilleri, fiiliksestään palkittu laivabaari etsii uutta kotia: ”Ei voida laittaa kerrostalon kivijalkaan”