Your Browser Does Not Support JavaScript. Please Update Your Browser and reload page. Have a nice day! Henri Alén arkistot - Avec
AvecmediaRavintolat
Baarit
Tapahtumat
  • Ravintolat
  • Baarit
  • Bisnes
  • Ura
  • Ihmiset
  • Keittiö
  • Tapahtumat
  • Aromi
  • Shaker
  • Evento
  • PRO-palkinnot
  • Evento Awards
  • Tilaa lehti
  • Kumppanihaku
  • Asiakaspalvelu
  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot
Seuraa Avecmediaa somessa
Suosittelemme
Avecmedia uudistui – tältä näyttää uusi ravintola- ja tapahtumamedia
7.11.2025 7.11.2025
Laitevalinnoilla saatiin isot säästöt ammattikeittiöön – vedenkulutus vähentyi 2 000 litraa viikossa
4.11.2025 3.11.2025
Muusikko Sami Saari viihtyy uuden asuinalueensa ravintoloissa – ”On kiva, että läheltä löytyy kaupunkikulttuuria”
4.11.2025 4.11.2025
Wino on Kallion bistrobuumin edelläkävijä, joka sekä muuttuu että pysyy
3.11.2025 3.11.2025
Kuinka tapahtumista tehdään somehittejä? Bella Table ja Mimmit Sijoittaa kertovat menestysreseptinsä
28.10.2025 28.10.2025
Bar Petiit
Nuoret aikuiset juovat nyt alku- eli natuviinejä – mutta mitä ne oikein ovat?
22.10.2025 22.10.2025

Henri Alén

Tempaukset
Lidl avaa Henri Alénin kanssa superhalvan ravintolan viideksi päiväksi
27.10.2025 27.10.2025
Ravintolakulttuuri
Henri Alén vei Ronn Mossin Laivakoiraan
2.9.2025 2.9.2025
Ruokamatkailu
Jättipotti ruokamatkailulle: Suomesta aletaan tehdä kansainvälisesti suosittua ruokakohdetta isolla rahalla
3.4.2025 3.4.2025
Yrityskaupat
Henri Alén jättää Murun, Samuil Angelov irtautuu Michelin-ravintola Finnjävelistä
3.1.2025 3.1.2025
Puheenvuoro
Henri Alén: Ravintola-alalla tapahtui valtava muutos – menestyjiä yhdistää tiimin palveluasenne
27.6.2024 27.6.2024
Ravintolat
Kehuttu ravintola sai tylyn lähdön Helsingin Kalliossa – olivatko ikkunateippaukset liikaa?
29.2.2024 29.2.2024
Vaikuttaja
Toimintansa lopettava ravintola Demo tullaan muistamaan uudistajana – Tommi Tuominen kertoo, mistä hän on erityisen ylpeä
24.1.2024 24.1.2024
PRO-palkinnot
Tässä on vuoden 2024 PRO-tuomaristo – he valitsevat Suomen parhaat ravintola-ammattilaiset
15.11.2023 15.11.2023
Lapset
Henri Alén on Ankka Heléninä Aku Ankassa ja ensi viikolla keittiömestarina vauvojen ravintolassa
6.11.2023 6.11.2023
Tapahtumaruokailu
Tällainen on Flow’n ruokatarjonta 2023 – Henri Alénin ja Tomi Björckin ravintolat uutuuksina
15.6.2023 15.6.2023
Ravintolat
Parmesaanijäätelö (kyllä, luit oikein) omatekoiseen vohveliin ja muut Henri Alénin uudet kesäkuviot
16.5.2023 3.11.2025
Keittiömestarit
Henri Alén
Henri Alén palkittiin ruokatoimittajien Ideasipulilla
19.5.2022 20.5.2022
Tuotekehitys
Henri Alén
Ateriakippo, lastenruoka… Henri Alénin tärkein ohje sivubisneksiin: Ole aidosti mukana!
25.2.2022 25.2.2022
Trendit
Ravintolapöytä Sri Lankassa
5 ravintola-alan trendiä vuodelle 2022 – Suomessa ei brittiennusteeseen uskota
5.2.2022 4.2.2022
Vastuullisuus
Luomutomaatteja
Nämä ovat asiakkaiden 5 tärkeintä vaatimusta ravintoloiden vastuullisuudesta
3.2.2022 3.11.2025
Trendit
4 ruokatärppiä, joilla pysyt maailman muutoksessa mukana
1.2.2022 3.2.2022
Työntekijäkokemus
Finnjävelin työntekijät
6 tapaa kohdella työntekijää paremmin – ratkaisuja ravintoloiden tekijäpulaan
13.1.2022 3.11.2025

Tilaa Lehti

Aromi Aromi
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
evento 5/25
Evento Evento
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento

Luetuimmat

  1. Uusi ravintola | Huippusuositun lippakioskin pitäjien ravintola avautuu haastavassa osoitteessa – ”Nyt nähdään, onko Breran brändi tarpeeksi vahva”
  2. Kasvisruoka | Helsinkiläinen Yes Yes Yes listattiin Euroopan parhaiden kasvisravintoloiden joukkoon
  3. Uusi ravintola | Rymy-Eetu avaa Tampereella uudessa tilassa, jossa mahtuu nyt tanssimaan pöydillä
  4. Asiakaskokemus | Muusikko Sami Saari viihtyy uuden asuinalueensa ravintoloissa – ”On kiva, että läheltä löytyy kaupunkikulttuuria”
  5. Kilpailut | Kilpailutehtävän erikoiset raaka-aineet yllättivät Bocuse d’Or -edustaja Johan Kurkelan: ”Tästä voi olla luomisprosessissa hyötyäkin”

Evento kumppanihaku

Kumppanihausta löydät parhaat toteuttajat ja kumppanit tapahtumaasi.
Tapahtumapaikat, messut, kokoukset, tekniikka & henkilöstö.

HAE KUMPPANIA

Tilaa uutiskirje

Uusimmat

Pääkirjoitus | Avecmedia uudistui – tältä näyttää uusi ravintola- ja tapahtumamedia
Uusi ravintola | Huippusuositun lippakioskin pitäjien ravintola avautuu haastavassa osoitteessa – ”Nyt nähdään, onko Breran brändi tarpeeksi vahva”
Kasvisruoka | Helsinkiläinen Yes Yes Yes listattiin Euroopan parhaiden kasvisravintoloiden joukkoon
Kilpailut | Kilpailutehtävän erikoiset raaka-aineet yllättivät Bocuse d’Or -edustaja Johan Kurkelan: ”Tästä voi olla luomisprosessissa hyötyäkin”
Liha | Raakakypsytetty liha ja harvinaisemmatkin leikkuut ovat tamperelaisen ravintola Kopon erikoisalaa
Ruoan, juoman ja tapahtumien ammattilaisten paras kaveri
Avecmedia.fi - Alan parhaaksi
Avecmedia

Avecmedia.fi

  • Ravintolat
  • Baarit
  • Bisnes
  • Ura
  • Ihmiset
  • Keittiö
  • Tapahtumat

Lehdet

  • Aromi
  • Shaker
  • Evento

Tapahtumat

  • PRO-palkinnot
  • Evento Awards

Ota yhteyttä

  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot
  • Asiakaspalvelu
  • Tilaa lehti
  • Kumppanihaku

Yhteistyökumppanit

  • Suomen Keittiömestarit
  • Suomen tarjoilijat
  • Suomen baarimestarit
  • Suomen sommelierit
  • Hovimestarien kilta
  • Tapahtumateollisuus
  • chefs logo
  • tarjoilijat logo
  • fbsk logo
  • sommeliers logo
  • cc-kilta logo
  • tapahtumateollisuus logo
  • Tietosuoja
  • Evästevalinnat
  • Medianvapausasetus
© avecmedia.fi 2025
vastuulista journalismia
© Kamua Helsinki Mediakonserni Keskisuomalainen