Tempaukset Lidl avaa Henri Alénin kanssa superhalvan ravintolan viideksi päiväksi 27.10.2025 27.10.2025
Ruokamatkailu Jättipotti ruokamatkailulle: Suomesta aletaan tehdä kansainvälisesti suosittua ruokakohdetta isolla rahalla 3.4.2025 3.4.2025
Yrityskaupat Henri Alén jättää Murun, Samuil Angelov irtautuu Michelin-ravintola Finnjävelistä 3.1.2025 3.1.2025
Puheenvuoro Henri Alén: Ravintola-alalla tapahtui valtava muutos – menestyjiä yhdistää tiimin palveluasenne 27.6.2024 27.6.2024
Ravintolat Kehuttu ravintola sai tylyn lähdön Helsingin Kalliossa – olivatko ikkunateippaukset liikaa? 29.2.2024 29.2.2024
Vaikuttaja Toimintansa lopettava ravintola Demo tullaan muistamaan uudistajana – Tommi Tuominen kertoo, mistä hän on erityisen ylpeä 24.1.2024 24.1.2024
PRO-palkinnot Tässä on vuoden 2024 PRO-tuomaristo – he valitsevat Suomen parhaat ravintola-ammattilaiset 15.11.2023 15.11.2023
Lapset Henri Alén on Ankka Heléninä Aku Ankassa ja ensi viikolla keittiömestarina vauvojen ravintolassa 6.11.2023 6.11.2023
Tapahtumaruokailu Tällainen on Flow’n ruokatarjonta 2023 – Henri Alénin ja Tomi Björckin ravintolat uutuuksina 15.6.2023 15.6.2023
Ravintolat Parmesaanijäätelö (kyllä, luit oikein) omatekoiseen vohveliin ja muut Henri Alénin uudet kesäkuviot 16.5.2023 3.11.2025
Tuotekehitys Ateriakippo, lastenruoka… Henri Alénin tärkein ohje sivubisneksiin: Ole aidosti mukana! 25.2.2022 25.2.2022
Trendit 5 ravintola-alan trendiä vuodelle 2022 – Suomessa ei brittiennusteeseen uskota 5.2.2022 4.2.2022
Vastuullisuus Nämä ovat asiakkaiden 5 tärkeintä vaatimusta ravintoloiden vastuullisuudesta 3.2.2022 3.11.2025
Työntekijäkokemus 6 tapaa kohdella työntekijää paremmin – ratkaisuja ravintoloiden tekijäpulaan 13.1.2022 3.11.2025