Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Glönkero on nyt in, mutta tunnetko punkeron? Baarien oudoimmat tilaukset
SUOSITTELEMME:
Etsinnässä vuoden parhaat tapahtumat ja niiden tekijät: alan kilpailu Evento Awards 2025 käynnistyi – ilmoita kisatyö nyt
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Vastuullisuus
Helsinki on kestävien matkakohteiden maailmanlistan ykkönen – ainakin jos ei huomioida matkailun suurinta rasituskohtaa
Bisnes
Google-arvostelut ovat elintärkeitä – ravintoloitsija kertoo, miten hän kahmii viiden tähden arvioita Helsingissä
Markkinointi
Panimo pakkasi oluensa oravanraatoon – missä menee rohkean markkinoinnin raja?
Markkinointi
Senaatintorilla järjestetään nimekkäiden artistien konsertti marraskuussa, pääsyliput jaetaan ilmaiseksi lonkeromerkin sivuilla
Festarit
Minna ja Lasse menevät kesällä naimisiin olutmerkin sponsoroimissa häissä Tuska-festareilla – ”Olemme niin onnellisia”
Ravintolat
Syötävä Helsinki -uutuuskampanja esittelee pääkaupungin ruoka- ja juomatarjontaa
Markkinointi
Naimisiin Tuskassa? Olutmerkki etsii pariskuntaa, joka haluaa avioitua Helsingin hevifestareilla
Markkinointi
Ravintolat maksavat siitä, että Saunamies Samuli Makkonen tulee syömään – hinnat lähtevät noin tuhannesta eurosta
Kahvilat
Pieni suomalainen kahvilaketju haastoi Espresso Housen ja Arnold’sin – ihmisiä ryntäsi heti jonoksi asti
Uusi ravintola
Tampereen suositun Bistro Eloisan vetäjät kertovat, miten ravintolan menestys on rakennettu
Ruokamatkailu
Mikkeliläinen ravintola nostettiin maailman parhaiden reissukohteiden joukkoon
Vaikuttaja
Suomen ravintolakulttuuri on liian arka ja äijämäinen, sanoo Kozeen Shiwan: ”Ihan absurdia”
Markkinointi
Ravintolayrittäjä Sirly Ylläsjärven päätä ei palele, paitsi trikoissa tunturin huipulla – ”Tuntui että korvat tippuvat”
Ravintolat
Rovaniemellä on ravintola, jota fanitetaan myös etelässä – näin Kauppayhtiö-ilmiö syntyi
Vaikuttaja
Sirly Ylläsjärven taistelu tv-ryhmän maksamattomista laskuista ratkesi – lappilaisyrittäjä panostaa nyt täysillä uuteen ravintolaansa
Baariala
Pohjoismaista baariosaamista ei tunneta maailmalla, huomasi baarimestari – nyt hän kokoaa tiimiä korjaamaan tilannetta
Tekoäly
Foodora otti tekoälyn luomat annoskuvat käyttöön Suomessa – tältä ne näyttävät
Kolumni
Kolumni: Myy minulle ravintolassa parempi omatunto – yhdellä lauseella
Ravintolat
8 tapaa tuotteistaa ravintola ja laittaa ovipumppu laulamaan
Vaikuttaja
Turkulaisveljesten ravintolasta tuli hitti – ”Shokkiäijä” kertoo, miten Malmin Kebabin valtava somesuosio syntyi
Leipomotuotteet
Helsinkiin ilmestyi pieni mutta tehokas leipomon myymälä – yrittäjä Jussi Murtomaa elää ruokaunelmaansa
Tapahtumarakentaminen
Rovaniemen keskustaan rakennettu valtava lumikuutio kiinnostaa maailmalla
Sosiaalinen media
Älä ammu tykillä joka kanavaan – rakenna ravintolasi some näillä vinkeillä
Tapahtumat
Luo tapahtumallesi tehokas Facebook-event näillä ohjeilla
Markkinointi
Tapahtuma, joka sitouttaa oman heimonsa ympäri vuoden – ”Assyjen” viehätys säilyy vuosikymmenestä toiseen
Somekoulu
Taso 8: Miten Instagramin tehoa mitataan? Ota analytiikka haltuun
Somekoulu
Taso 7: Näyttääkö yrityksesi Instagram kotikutoiselta? Lataa Canva nyt
Somekoulu
Taso 6: Buustaa somenäkyvyyttä – ota haltuun Instagram-tarinat
Somekoulu
Taso 5: Oletko tuppisuu? Näin opit keskustelemaan somessa
Somekoulu
Taso 4: SEO-talkoot! Päivitä Instagramisi profiili ja optimointi kuntoon
Urheilutapahtumat
Pikkuseura kasvoi yleisömagneetiksi – kulmakivenä on ajatus, jota Suomessa ei usein toteuteta
Somekoulu
Taso 3: Apua, Instagramini ei koukuta! Ota rohkeasti ihmiset somesi ytimeen
Somekoulu
Taso 2: Ideat lentoon! Opi Instagramin tehokas sisällöntuotannon metodi
Somekoulu
Taso 1: Luo ketterä ministrategia Instagram-kanavalle
Somekoulu
Somekoulu: Avec tarjoaa ilmaisen somevalmennuksen ravintoloiden ja tapahtumien ammattilaisille
Lipunmyynti
Lipunostajien käytös on muuttunut, mutta Dingo-musikaali veti mahtavasti väkeä kesäteatteriin
Olut
20-vuotias SOPP porskuttaa aina vain – olutfestarin isä kertoo menestyksen taustoista ja seuraa mielenkiinnolla kilpailijan rohkeaa kokeilua
Markkinointi
Hyödynnä somevaikuttajia markkinoinnissa! Ota termit haltuun, mieti strategia ja palkkio
Markkinointi
Älä mokaa näissä kolmessa asiassa! Messukeskuksen Lumia Ankkuri tuntee tapahtumaviestinnän sudenkuopat
Tapahtumatuotanto
Hitaammin ja mietitymmin! Ville Blåfield taistelee älämölöä vastaan, ja myöntää olevansa somessa ärsyttävä itsekin
Some
”Kun näytät räjähtäneeltä serviisin jälkeen, ota puhelin käteen” – vaikuttaja Kia Arpia kertoo, mikä somessa toimii
Ravintolat
Pretty Boyn ravintolakonsepti on rakennettu alusta asti kasvamaan ja kansainvälistymään: ”Kokeillaan, miten pitkälle siivet kantavat”
Tuotekehitys
Ateriakippo, lastenruoka… Henri Alénin tärkein ohje sivubisneksiin: Ole aidosti mukana!
Henkilöstöuutiset
Noora Wuolanteesta Sisters Incin ja Mätch Incin uusi toimitusjohtaja
Kehittyminen
Markkinointimestari Teemu Tommila kertoo parhaat vinkit luovuuteen: katso lista
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Cocktailit
|
Glönkero on nyt in, mutta tunnetko punkeron? Baarien oudoimmat tilaukset
Rikosepäily
|
Epäilyttävät autot kärräsivät 10 000 kiloa lihaa Helsinkiin – ainakin yksi ravintola ja useat kaupat ottivat myyntiin
Osaaminen
|
Mitä tarkoittaa mörkömisa? Erotatko walkkarin ja walkoutin? Ota haltuun ravintolaslangi
Ravintolat
|
Tällainen on Kirsikka! Kauppahalleja rakastava Ville Relander rakensi ravintolaansa 2,5 vuotta unelmapaikalleen Helsinkiin
Ravintolavideo
|
Helsingin keskustaan avautui Ibiza-vaikutteinen yökerho, jonka avauksen budjetti oli miljoona euroa – ”Yli meni”
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Rikosepäily
|
Epäilyttävät autot kärräsivät 10 000 kiloa lihaa Helsinkiin – ainakin yksi ravintola ja useat kaupat ottivat myyntiin
Tapahtumateollisuus
|
Tapahtumateollisuus: Tutkimus vahvistaa, että tapahtuma-ala jatkoi vahvaa kasvua koronan jälkeen
Cocktailreseptit
|
Paras glögi syntyy superhelposti – tällä baarimestarin suosikkireseptillä onnistut aina
Naturalviini
|
Uusi helsinkiläinen viinifestivaali keskittyy naturalviineihin
Cocktailit
|
Glönkero on nyt in, mutta tunnetko punkeron? Baarien oudoimmat tilaukset