MAINOS

CT Finland luo PRO-gaalan

PRO-gaala on tehnyt vuosia yhteistyötä CT Finlandin kanssa. Pitkään jatkunut yhteistyö perustuu vankkaan ammattitaitoon ja luottamukseen – upea tapahtuma vaatii taustalleen suuren määrän tekniikkaa ja osaamista.

PRO-gaala on valtava ponnistus niin teknisesti kuin visuaalisestikin. Tunnelman luominen ja juhlan visuaalinen ilme syntyvät huipputekniikan keinoin. Sen taustalla ovat CT Finland ja Visual45. Jopa 30 hengen vahvuinen tekninen henkilökunta vastaa siitä, että PRO-gaala onnistuu teknisesti juuri siten kuin sen halutaan onnistuvan.

Koska tänä vuonna vuorossa oli PRO-gaalan 20-vuotisjuhlavuosi, tilaisuuden visuaaliseen ilmeeseen haluttiin vielä ekstra-annos näyttävyyttä. Upeat LED-seinät ja lila värimaailma toivat juhlaan todellista luksusta.

”Lila teemaväri viesti juhlasta ja kunkin ehdokkaan nimellä varustetut tähdet kulkuväylillä, toivat juhlaan Hollywoodista tuttua glamouria”, Operations Manager Varpu Sipilä Visual45:stä kertoo.

Palveluasenne, luotettavuus ja laatu ovat huipputiimille itsestäänselvyys tapahtumia järjestettäessä.
”Saumaton yhteistyö perustuu ammattitaitoon ja luottamukseen. Kaikki tietävät tiimissä omat tehtävänsä ja teknisten sekä visuaalisten elementtien avulla voimme ns. herättää asiakkaan tarinan eloon.”

CT Finlandin laitteisto on alan parasta. Monipuolisuus ja kansainvälisen tason näyttävät tilaisuudet räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan.

CT Finlandilla on valtavat laite- ja henkilökuntaresurssit, ja tiimi kootaan aina tilaisuuden koon ja asiakkaan yksilöllisten tarpeiden pohjalta. CT Finland on mukana monissa tapahtumissa ympäri Suomen, seuraavina muun muassa MotoGP, Tuska, Kesärauha, Flow Festival, Ruisrockin rantalava ja Ilosaarirock.

PRO-gaalan toteutus onnistui kokonaisuudessaan hyvin myös projektijohdon näkökulmasta.

”Pysyimme hyvin aikataulussa ja positiivista oli, etteivät rakennuspäivät venyneet pitkiksi tehokkaan tiimimme ansiosta. Lähellä tapahtuman ajankohtaa tehtiin päätös tiivistää tunnelmaa tilan suhteen. Tämä näkyi teknisen suunnittelun uudistamisessa, mutta isot linjat designissa pysyivät samana. Meillä oli suunnittelussa, rakennuksessa sekä vedossa mainio crew ja Visual45:n tuottamasta sisällöstä tykättiin kovasti. Asiakas oli kokonaisuudessaan tyytyväinen yhteistyöhön sekä tapahtumaan”, Creative Technology Finlandin projektipäällikkö Jetti Loimula iloitsee.

Lue lisää CT Finlandin projekteista: https://www.ct-group.com/fi/fi/projects

KUVA CT Finland

 • Tilaa Lehti

  Aromi
  Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

  Tilaa Aromi
  Shaker
  Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

  Tilaa Shaker
  Evento
  Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

  Tilaa Evento