Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
PRO-finalistit 2025 on julkaistu! Kannusta suosikkiasi Suomen parhaiden ravintola-ammattilaisten joukosta
SUOSITTELEMME:
Syrjintää, vitsailua, väkivaltaa – tällaista on rasismi ravintola-alalla
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Konferenssit
Nordic Business Forumin tekijät muistelevat kohtaamisiaan Barack Obaman ja Arnold Schwarzeneggerin kanssa: ”Kertoo paljon ihmisestä”
Valotekniikka
Juha ja Oliver Rouhikoski ovat valotekniikan taitureita kahdessa polvessa – ”Ministeri tuli helikopterilla sitä katsomaan”
Asiakaspalvelu
Millainen asiakaspalvelu tyrmää Mira Potkosen? Mestarinyrkkeilijä arvostaa katsekontaktia ja iloa
Tapahtumatuotanto
Teknikko, näpit irti kaljahanasta! Tapahtuma-alan konkari muuttaa sitkeitä asenteita
Tapahtumatuotanto
Tapahtumaslangin ABC: Humppamutteri, fiilismikki ja muut alan tärkeimmät (ja härskeimmät) ammattitermit
Tapahtumatuotanto
Yhdeksän eettistä askelta kohti turvallisempaa ja kestävämpää tapahtuma-alaa
Asiakaspalvelu
Kun Jarkko Tammisen pizzassa oli mato, tarjoilija vain leikkasi kohdan pois
Tapahtumaturvallisuus
Turvallisuuspäälliköt samalla alalla: Mitä tapahtuma-alan kisälli ja konkari voivat oppia toisiltaan?
Tapahtumatuotanto
MM-jääkiekolla ja muilla tapahtumilla tehdään Tampereesta kansainvälisesti tunnettua elämyskaupunkia
Asiakaspalvelu
Kävely lounaspaikkaan on tärkeä osa kotona työskentelevän muusikon arkea – Miljoonasateen Heikki Salo, mistä ravintoloista tykkäät?
Yritystapahtumat
Järjestä täydellinen kick-off-tapahtuma yritykselle: 5 askelta
Tapahtumatuotanto
Rebekka Rantanen tietää nyt, että ampiaiset tykkäävät viinistä – yritystapahtumia järjestäessä oppii kaikenlaista
Asiakaspalvelu
Räppäri Paleface arvostaa ravintolassa sopivasti kustomoitua asiakaspalvelua
Johtaminen
Mikä sai sinut kirjoittamaan kirjan olemisen voimasta, Tommy Hellsten?
Tapahtumatuotanto
Kommentti: Iskelmä-gaala paisui areenakokoiseksi, mutta se tärkein on säilynyt
Tapahtumatuotanto
Hallitse tapahtumaasi oikeilla työkaluilla – tutustu eri vaihtoehtoihin
Tapahtumat
600 000 eurolla kulttuuria – Joensuussa tapahtuu koko unelmavuoden ajan
Hyväntekeväisyys
Tutustuimme kahteen Ukrainan avustustapahtumaan, jotka keräsivät merkittävät potit sodan uhreille
Asiakaspalvelu
Anssi Kela kiusaantuu, jos ravintolassa kysytään maistuuko ruoka – ”Kuka siihen vastaa rehellisesti, että ei maistu?”
Valotaide
Lux Helsinki vie kulttuuria lähiöihin – Palaneet autot Ukrainan kauhujen kuvina
Viestintä
Kriisiviestinnässä tärkeintä ei ole anteeksipyyntö, sanoo Sini Korpinen – vaan se, että pyytää anteeksi oikeaa asiaa
Asiakaspalvelu
Seela Sella arvostaa asiakaspalvelijaa, joka katsoo silmiin eikä tuputa
Tapahtumat
Miten mittaat tapahtumasi onnistumista? Ammattilainen, ota termit ja ajatusmallit haltuun
Kilpailut
Tapahtuma-ala verkostoitui ja palkitsi vuoden spektaakkeleita Amber Prize -kilpailussa Tallinnassa
Asiakaspalvelu
Miki Liukkonen syö ravintolassa aina samaa ruokaa: ”Minulle on ihan sama mitä syön tai juon”
Asiakaspalvelu
Ismo Leikola ei kaipaa tippikulttuuria Suomen ravintoloihin: ”Älkää nyt helvetissä”
Tapahtumatilat
Nokia Arena sai Visit Tampere Award -palkinnon
Tapahtumatuotanto
Keikkajärjestäjä RH Entertainment hakeutui konkurssiin – mitä käy tuotannoille?
Työhyvinvointi
Mikä on hyvä lahja henkilöstölle tai asiakkaalle? Tässä tärpit ja ohjeet firmalle
Tapahtumat
Luo tapahtumallesi tehokas Facebook-event näillä ohjeilla
Tapahtumaturvallisuus
Tapahtuma-alalle tarvitaan yhteinen turvallisuusstandardi, sanoo ammattilainen
Tapahtumatuotanto
Millainen on hyvä kutsari, Iina Kuustonen ja Mikko Töyssy? 5 teesiä kutsuvierastilaisuuteen
Ihmiset
Tapahtumateknikko Jonna Huhti päätyi valopöydän taakse sattumalta: ”Uskaltakaa heittäytyä”
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Tapahtuma-ammattilaiset ovat jännän äärellä
Tapahtumatila
Suomalaismuusikot ällistyivät Neuvosto-Virossa – erikoisen keikan näyttämö Linnahall rapistuu nykyään
Asiakaspalvelu
Koomikkoon ei uppoa ravintolassa lipevä tyrkyttäminen – Anitta ”Iso A” Ahonen arvostaa asiakaspalvelijan tilannetajua
Tapahtumatilat
Kulttuurikattila kiehuu – Tallinnan tapahtumatilat tarjoavat huimaa arkkitehtuuria
Ravintolat
Vaasaan aukeaa syksyllä Pohjoismaiden suurin kelluva sauna- ja ravintolakokonaisuus
Tapahtuma-ala
Kommentti: Kun yksi vetää vihkoon, muutkin kärsivät – tapahtuma-alalla kuohuu syystäkin
Tapahtuma-ala
Isojenkin tapahtumien vetäjinä näkee nyt kaikenlaista viheltäjää – ala kaipaa kipeästi sääntelyä ja koulutusta
Kokoushotellit
Kuvat: HUBsista, mikä hotelli! Helsingin vasta-avattu uutuus panostaa tapahtumiin ja yhteistyöskentelyyn
Festarit
Festarien muutos tulee lujaa – mönkijäsafarit ja skumppatwerkit ovat kaukana telttailusta mutavellissä
Työhyvinvointi
Yritysvalmentaja Petteri Kilpinen: Työpäivä ei voi olla maraton, jonka jälkeen odotat uupuneena seuraavaa
Kahvi
Mikä kahvissa maksaa? Lyhyt selitys hintojen nousulle
Asiakaspalvelu
Krisse Salminen ei halua tarjoilijan liimautuvan pöytään, mutta tykkää jos lempiviini muistetaan
Kesäteatteri
Karmeat kesät eivät tappaneet uskoa – tältä näyttää kesäteattereissa 2022
Digitalisaatio
Hyvästit avaimille ja kulkulätkille – Nokia-areenalla kuljetaan äpin avulla
Kahvilat
Parhaat vinkit vitriiniin, joka houkuttelee asiakkaita: ”Tämä asettelu on todettu myyväksi”
Rekrytointi
Jääkiekon MM-kotikisojen työntekijät löydettiin vimmatulla rekrytoinnilla – ”Yksi ihminen saatiin sieltä ja toinen täältä”
Talous
Oletko miettinyt, mihin MM-kotikisojen tuotot käytetään? Kassa kilisee ja suomilätkä porskuttaa
Kilpailut
Suomen parhaat nuoret ammattiosaajat kisaavat Taitaja-tapahtumassa Porissa tällä viikolla
Tapahtumatuotanto
Miten onnistui siirto Tampereen jättihalliin? Suvi Teräsniska ja Lauri Tähkä antavat palautetta uudesta Iskelmä-gaalasta
Some
”Kun näytät räjähtäneeltä serviisin jälkeen, ota puhelin käteen” – vaikuttaja Kia Arpia kertoo, mikä somessa toimii
Tapahtumaruokailu
Rest in peace, nakkimuki! HJK astuu Michelin-kokki Kim Mikkolan aikakauteen
Raaka-aineet
Jackfruit eli jakkihedelmä toimii vaikka missä – ”Kuin vegelihaa”
Tapahtumatilat
Tampereen kesäkatukokeilu ja Kesäkeidas laajenevat – MM-jääkiekolle oma kisakatu
Tapahtumatilat
Lifestyle-ajattelu tuo tapahtumiin Legoja ja muovailuvahaa
Koronarajoitukset
Katso kuvat: #NytRiittää-mielenilmaus täytti somen ja näkyi katukuvassa
Koronarajoitukset
Matkailu- ja ravintola-alan mielenilmaus #NytRiittää näkyi somessa ja ikkunoissa
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
PRO-palkinnot
|
PRO-finalistit 2025 on julkaistu! Kannusta suosikkiasi Suomen parhaiden ravintola-ammattilaisten joukosta
Reseptit
|
Ukrainan lohturuoka on borssikeitto, ja sitä tarjoamalla voit näyttää tukesi – tässä resepti isolle porukalle
Ravintolat
|
Helsingin suosittu Basbas erottuu muista ravintoloista: ”Valinta oli rohkea, mutta jengiä on riittänyt”
Vaikuttaja
|
Heikki Sikström laskee valmistaneensa urallaan yli miljoona pizzaa – ala on kokenut ison muutoksen, konkari kertoo
Konferenssit
|
Presidentti Alexander Stubb avasi teknologiatapahtuman – laserit ja kimallus Slushin tuttuina tavaramerkkeinä
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Yrityskaupat
|
Suomalainen ravintolayritys Garam & Vermiglio Catering siirtyy ruotsalaisen Nordrestin omistukseen
Konferenssit
|
Presidentti Alexander Stubb avasi teknologiatapahtuman – laserit ja kimallus Slushin tuttuina tavaramerkkeinä
Pääkirjoitus
|
Pääkirjoitus: Viisi askelta pohjoismaisen gastronomian huipulle
PRO-palkinnot
|
PRO-finalistit 2025 on julkaistu! Kannusta suosikkiasi Suomen parhaiden ravintola-ammattilaisten joukosta
Bocuse d'Or
|
Ismo Sipeläisen molemmat Bocuse d’Or -finaalitehtävät ovat nyt selvillä