PRO-palkinnot

PRO-haku on käynnissä! Nyt etsitään Suomen parhaita keittiö- ja ravintola-ammattilaisia

LUE MYÖS: Ravintola-ammattilaisten PRO-haku käy kuumana – kolme suomalaista huipputekijää kertoo palkinnon merkityksestä

Suomen parhaat keittiö- ja ravintola-ammattilaiset palkitaan PRO-gaalassa Oopperatalossa Helsingissä tammikuussa 2024.

Ehdokkaiden nimeäminen on käynnissä 30.8.–8.10.2023. Palkinnon saajaksi voi ehdottaa yhtä tai useampaa alan ammattilaista esimerkiksi omasta työtiimistä. PRO-palkinnon saajia voivat ehdottaa kaikki: työkaverit, tuttavat, yhteistyökumppanit, esihenkilöt ja asiakkaat. Lopullisen voittajan valitsee horeca-alan ammattilaisista koostuva tuomaristo.

Ehdokkaiden asettaminen tapahtuu helposti ja yksinkertaisesti. Ehdokkaita voi nimetä kaiken kokoisista yrityksistä ympäri Suomen.

Ohjeet ehdokkaiden asettamiseen ja tieto PRO-vuoden kulusta löytyvät uudistetulta PRO-sivustolta, joka toimii nyt Avecmedian alla. PRO-palkinnot jakaa ja gaalan järjestää horeca-alan ammattilaisten lehti Aromi.

Näin ehdotat osaajaa

1. Puhu kollegoiden kanssa, ja kerätkää yhdessä tämän vuoden onnistujia kokoon. Tai aseta saman tien useampia ammattilaisia ehdolle ja moninkertaista oman työpaikkasi näkyvyys.

2. Mieti sarja, johon ehdotat upeaa ammattilaista. PRO-sarjoja on yhteensä 16, ja on tärkeää, että asetat ehdokkaan juuri oikeaan sarjaan.

3. Kokoa hyvät perustelut. On eduksi, jos perusteluita on sekä työnantajalta, esimieheltä että sidosryhmiltä. Arvioinnissa painaa myös ehdokkaan saama kannatus, joten sitä kannattaa kerätä omasta työyhteisöstä ja sidosryhmiltä.

4. Ilmoita ehdokkaasi oikeaan sarjaan 8.10. mennessä. Jatka rummutusta, kun finalistit on julkistettu. Paikka PRO-finaalissa tuo rutkasti positiivista näkyvyyttä myös työnantajalle.

Ilmoita ehdokas!

Aikataulu

30.8.2023
Ehdottaminen alkaa
Kuka on pro? Kiitä timanttisesta työstä ja nimeä ehdokkaasi.

8.10.2023
Ehdottaminen päättyy
Ehdokkaat ja perustelut pääsevät esiraadin syyniin.

29.11.2023
Finalistit julki
Kommentoi ja kannusta suosikkiasi kohti voittoa. Nettikommentit ovat tärkeä osa tuomarointipakettia.

26.1.2024
Tuomaristo kokoontuu
Puolueeton, alojensa asiantuntijoista koostuva tuomaristo tekee päätökset voittajista.

29.1.2024
Palkintojenjako PRO-gaalassa
Voittajia juhlitaan Oopperatalossa Helsingissä.

KUVA Petri Mast


Aromi-lehti jakaa horeca-alan PRO-tunnustuspalkinnot jo 22:nnetta kertaa. Avec ja Aromi kuuluvat samaan Mediakonserni Keskisuomalaiseen.


  • Tilaa Lehti

    Shaker
    Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

    Tilaa Shaker