
Flow Festivalissa Helsingissä järjestettiin viikonloppuna The Sustainable Food -kilpailu, jossa arvioitiin festivaalin ravintoloiden vastuullisuutta ja annosten makua kokonaisuuksina. Alan ammattilaisista ja mediapersoonista koostuva tuomaristo myönsi palkinnon ravintola Greenfinchille.
Tuomaristo perusteli valintaansa paitsi Greenfinch-ravintolan vastuullisuudella myös annosten herkullisilla mauilla, tiedotteessa sanotaan.
Greenfinchin takana on Vallilan Konepajan Loi Loi Rooftop Barin ja Hills Dumplingsin väkeä. He ovat avaamassa syksyllä bistrotyylistä ravintolaa Ruoholahteen.
Flow’ssa Greenfinch tarjoili flatbread-leipiä, joiden täytteenä oli muun muassa lohta, pinaattia, artisokkaa ja puolukoita.
Sustainable Food -kilpailun finaalissa olivat myös Vintero ja N4ku.
Flow Festivalilla ruokaa oli myynnissä useissa kymmenissä ravintoloissa. Festivaalilla ei tarjoiltu punaista lihaa tai kanaa. LIsäksi kaikki festivaalilla tarjottavat kala-annokset käyttivät kotimaista kalaa.
Flow veti Suvilahteen 92 000 vierasta, tapahtuman tiedotteessa kerrotaan.
Flow Festival 2026 järjestetään Suvilahdessa 14.–16.8.2026.



















