Flow Festivalin parhaaksi ravintolaksi valittu Greenfinch avaa bistron syksyllä

Greenfinch tarjoili flatbread-leipiä, joiden täytteenä oli muun muassa lohta, pinaattia, artisokkaa ja puolukoita.
Greenfinch aikoo avata syksyllä kivijalkaravintolan Ruoholahteen. KUVA Andrew Taylor / Flow Festival

Flow Festivalissa Helsingissä järjestettiin viikonloppuna The Sustainable Food -kilpailu, jossa arvioitiin festivaalin ravintoloiden vastuullisuutta ja annosten makua kokonaisuuksina. Alan ammattilaisista ja mediapersoonista koostuva tuomaristo myönsi palkinnon ravintola Greenfinchille.

Tuomaristo perusteli valintaansa paitsi Greenfinch-ravintolan vastuullisuudella myös annosten herkullisilla mauilla, tiedotteessa sanotaan.

Greenfinchin takana on Vallilan Konepajan Loi Loi Rooftop Barin ja Hills Dumplingsin väkeä. He ovat avaamassa syksyllä bistrotyylistä ravintolaa Ruoholahteen.

Flow’ssa Greenfinch tarjoili flatbread-leipiä, joiden täytteenä oli muun muassa lohta, pinaattia, artisokkaa ja puolukoita.

Sustainable Food -kilpailun finaalissa olivat myös Vintero ja N4ku.

Flow Festivalilla ruokaa oli myynnissä useissa kymmenissä ravintoloissa. Festivaalilla ei tarjoiltu punaista lihaa tai kanaa. LIsäksi kaikki festivaalilla tarjottavat kala-annokset käyttivät kotimaista kalaa.

Flow veti Suvilahteen 92 000 vierasta, tapahtuman tiedotteessa kerrotaan.

Flow Festival 2026 järjestetään Suvilahdessa 14.–16.8.2026.

Greenfinchin flatbread-leivän päällä on muun muassa pinaattia, artisokkasipsejä ja puolukkaa. Tarjolla oli myös lohiversio. KUVA Andrew Taylor / Flow Festival
Tawook Lab -ravintola tarjoili lähi-idän ruokaa. KUVA Andrew Taylor / Flow Festival
Japanilainen Shinobi myi muun muassa rapeita riisikakkuja erilaisilla täytteillä. KUVA Andrew Taylor / Flow Festival
Seksico Tacos -ketjulla on Helsingissä useita ravintoloita. KUVA Andrew Taylor / Flow Festival
Myynnissä oli myös perinteistä pizzaa. Crusty Pizzan tyylinäyte. KUVA Andrew Taylor / Flow Festival
Momo House esitteli Himalajan makuja. KUVA Andrew Taylor / Flow Festival
Vantaalaisen Vinteron listalla oli muun muassa hapanjuurileipää ja spelttirisottoa valkoherukoilla. Jälkiruokana tarjoiltiin mustikkajäätelöä. KUVA Andrew Taylor / Flow Festival
Onam tarjoilee vietnamilaista ruokaa. KUVA Andrew Taylor / Flow Festival

Lue myös: Helsingin uusi festari lupaa jopa upeampaa ruokaa kuin Flow – tältä näytti Pipsa Hurmerinnan kuratoima A la Park